IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Сам съм го написал, бетерчо, че си продал имот за конье, че си купил по 51к и че си продал по 23к.
    Бонко, хептен си изтрещял от злоба и завист. Радвам се, че и аз имам вина затова. ГолЕм кеф ми е.
    Я кажи видя ли документа за нотариални такси за 28 к лв? А продажбата на конове за 109?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Бонко, новото ми жилище е готово.
      Ако обещаеш да се поболееш от злоба, ще ти покажа нотариалния акт.
      Куйо, туй у варна дет го зе по 2к евро на картинка преди 5 лета ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

За мен ще има, но за първи път от 2 г. бонуса ми е по-малък от този за предходното тримесечие (но не се оплаквам). При теб как е положението (не питам за заплатата)?
        Сега ако кажеш, че ще съкратят малко търтеи, направо цена нямаш

Коментар

• да се намесят повтотно модераторките
          да викнат гдотот
          и докато не се изясни
          кой е модулирал мненията на бетерчо и е качяал картинки от негово име
          и се е хвалил, че спечелил от коневете
          аз бойкотирам темата!
          препоръка е

Коментар

• Бонко, новото ми жилище е готово.
            Ако обещаеш да се поболееш от злоба, ще ти покажа нотариалния акт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

За теб ще има ли?
              За мен ще има, но за първи път от 2 г. бонуса ми е по-малък от този за предходното тримесечие (но не се оплаквам). При теб как е положението (не питам за заплатата)?

Коментар

• Моля ви се, сезирайте веднага ГДОБОБ, икономическа полиция, президента и външно министерство, защото след злонамерена хакерска атака киберпрестъпниците проникват във форума , търсят мненията на най-видния мислител и ги променят с цел да го компрометират, за да излезе, че не е мелеонер, а обикновен владиславовски прошляк. Ах, тези зли брокерасти! И не ядосвайте бетъра, защото като го хване пикото публикува снимки на членове и яде банана за месец, а трябва да се забавляваме с някого.

Коментар

Ти кажи бонко, нали ти ги измисляш тези лъжи?
                  Сам си го написал, бетерчо, даже си се фукал с продаден имот за конье, че си купил по 51к и че си продал по 23к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Лъжа ли? Мнението беше напълно идентично и не редактирано. Ако бях на мястото на админа, щях да го изкарам на показ, а ти да си забранен по ай пи навеки в този форум
                    Уффф не ми се занимава с нещастник като тебе. Айде в игнора.

Коментар

• Бонко, след месец идва и новата ми кола за 100к + евра. На драго сърце ще ти я покажа. Искам да лаеш... силно....

Коментар

Минавам само за да подскажа, че увеличение на заплати за повечето държавни чиновници (не за всички), няма да има т.е едва ли ще има ръст на имотите през 2025.
                        Оправи ми деня, Трайчо. Ще сипят едно за добрата новина.

Коментар

Минавам само за да подскажа, че увеличение на заплати за повечето държавни чиновници (не за всички), няма да има т.е едва ли ще има ръст на имотите през 2025.
                          За теб ще има ли?

Коментар

• Бонко, гледай и кво съм купил. Ти ще купиш такова, коги цъфнат налъмитИ:

Click image for larger version

Name:	faktura.jpg
Views:	2
Size:	70.8 КБ
ID:	4243757

Коментар

На тая лъжа, може да повярва само някой, с интелект колкото сутрешните температури.
                              Лъжа ли? Мнението беше напълно идентично и не редактирано. Ако бях на мястото на админа, щях да го изкарам на показ, а ти да си забранен по ай пи навеки в този форум

Коментар

• Минавам само за да подскажа, че увеличение на заплати за повечето държавни чиновници (не за всички), няма да има т.е едва ли ще има ръст на имотите през 2025.

Коментар

Working...
                                X