IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Той е опитен професионалист и разбира, сигурен съм, че ще осигури децата си добре.
    Click image for larger version

Name:	politicians-2285920_1280.jpg
Views:	1
Size:	25.7 КБ
ID:	4243114

Коментар

• Драгомир Стойнев: Как да загубим суверенитета с еврото като го нямаме, защото имаме валутен борд

Ако падне валутният борд, ще се извият дълги опашки пред обменните бюрата, защото българина не вярва на лева, коментира Драгомир Стойнев. Тоя дали се базира или ни загатва нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

изхвърля се груеца, кой абдал ще прати 500к евро за тристаен в Редута
        Той е опитен професионалист и разбира, сигурен съм, че ще осигури децата си добре.

НИ в София много поскъпнаха, дори в евтините комплекси от соца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Интересно, що не каза и на ЕЦБ и ФЕД да не вдигат лихвите, знаеш ли колко зулуми щеше да предотвратиш?

Явно ти върви с предсказанията напук на логика, наука, световни събития и постулати, ще те следя.
          бъркаш ме с каръка, той "казваше" на ецб, фед и бнб какво да правят

аз само виждам реалностите, анализирам и инвестирам

понякога също и споделям мнения тук, а пък дали ми върви, дали ти харесва или дали противоречи на твоята логика е все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Браво!

През 2010 г. 100 000 евро бяха много пари и трудно се събираха.

Аз съм доволен, че в периода 2011-2019 г. съм правил много ремонти и реновиране при ниски цени, ако го правя сега ще е много по-скъпо, поне двойно.
            изхвърля се груеца, кой абдал ще прати 500к евро за тристаен в Редута

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Браво, и кво? Аз имам купен имот, в който живея, през 2010 за 100К евро, сега е 500 - да се хваля ли. Трябваше ми за живеене. В същото време биткойня беше около 3-5 долара, когато не повярвах в схемата (и още не вярвам), а сега е 100 000 долара - и кво? Имам налично злато, купувано на 400-500 долара и пак кво? Решил си, купил си, сега хайпът създава някаква цена - ми да си жив и здрав и успех.

бях давал надолу примери за цени - всеки си е предценил кое и колко му струва - щом има шарани, ще има и рибари (отбележи, че не казвам коя страна са шараните). А всеки, който знае какво е ливъридж и има малко финансова грамотност, няма да забие някакви кинти в тули и битонь

П.С. далаверата, за която Бони говори, наистина беше сладка и беше точно елементарен ливъридж - плащаш 10% от 100К евро (например), цената се качва на 150К за две години, ти продаваш и си направил 50К с 10К - супер Ма строителите бързо се светнаха и тази далавера умрЕ, а и тя е възможна само на качващ се пазар. Иначе лихвите у нас се задържаха само защото държавата, подчертавам държавата не пожела да натисне банките да си купуват ДЦК. Ако ги беше натиснала, лихвите ставаха двойни и бумът умираше, но в строителството и НИ като цяло има доста депутатски интереси
              Браво!

През 2010 г. 100 000 евро бяха много пари и трудно се събираха.

Аз съм доволен, че в периода 2011-2019 г. съм правил много ремонти и реновиране при ниски цени, ако го правя сега ще е много по-скъпо, поне двойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти го стегни първо, че от години говориш за този гараж ...
                несериозно е такъв могъщ инвеститор да не си е стегнал гаража 20+г
                още 4-5 дивидента от Соди и ще го стегне
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• така е, може, само че може и тук, и в Дания, и в Бразилия, и в Туркменистан - какво те кара да купуваш земя точно тук на тази набалончена цена?
                  Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

защото земята може да произвежда продукция, която ако не може да се пласира в България (Демография, повече прооизведено от нужното) - може да се изнесе
                  тулата може да се ползва само ако чиляка дойде точно където е и да ползва продукта наем

и понеже не сме дубай, париж, лондон и тн... не мисля, че за наеми трябва да разчитаме на платежоспособни чужденци, а да се съобразяваме с търсенето и профила на родния наемател.

това което наблюдаваме в последните години е строене , което да задоволи мерка на нашенеца да има много имоти и много да се защити от инфлацията, но това строителство по никой начин не отразява демографските тенденции и накъде сме тръгнали.

за вноса на работници от екс републиките фирмите си правят общежития та това строителство не е за тях.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Груйчи, за имоти в София съм дал 110+63+61+31К€. Плюс за ремонт и обзавеждане 64К€ за два имота. 330К€ демек общо. Наеми не съм спирал да вземам и не ги смятам. Сега само единия ми имот струва 330К€. И то не най-скъпия. Общо всичките към милион евра. Деба тая писалка и калкулатор, ссе това показва!
                    Браво, и кво? Аз имам купен имот, в който живея, през 2010 за 100К евро, сега е 500 - да се хваля ли. Трябваше ми за живеене. В същото време биткойня беше около 3-5 долара, когато не повярвах в схемата (и още не вярвам), а сега е 100 000 долара - и кво? Имам налично злато, купувано на 400-500 долара и пак кво? Решил си, купил си, сега хайпът създава някаква цена - ми да си жив и здрав и успех.

бях давал надолу примери за цени - всеки си е предценил кое и колко му струва - щом има шарани, ще има и рибари (отбележи, че не казвам коя страна са шараните). А всеки, който знае какво е ливъридж и има малко финансова грамотност, няма да забие някакви кинти в тули и битонь

П.С. далаверата, за която Бони говори, наистина беше сладка и беше точно елементарен ливъридж - плащаш 10% от 100К евро (например), цената се качва на 150К за две години, ти продаваш и си направил 50К с 10К - супер Ма строителите бързо се светнаха и тази далавера умрЕ, а и тя е възможна само на качващ се пазар. Иначе лихвите у нас се задържаха само защото държавата, подчертавам държавата не пожела да натисне банките да си купуват ДЦК. Ако ги беше натиснала, лихвите ставаха двойни и бумът умираше, но в строителството и НИ като цяло има доста депутатски интереси

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                      https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Триста лева за гаража МИ
                      При оптимистичен сценарий:
                      заетост 6 месеца/в година: 6 х 300 = 1800лв - 10% данък = 1600 лв чисто

https://www.emag.bg/mobilen-telefon-...pd/DCLDRQYBM/?
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Нямаше как да знам. Ама баш април 2020, когато не можеше да се напуска София, а до парка пускаха само с куче, казах колко ще се вдигнат имотите. И СТО ПЪТИ обясних, че БНБ не вдига и не сваля лихвите, даже обясних кое определя левовите лихви.

Ама на перона не слушате, щото сте "икономисти", "финансисти" и "интелектуалци". Единственото нещо, което можете е, да генерирате пост-фактум обяснения за грешките си.
                        Интересно, що не каза и на ЕЦБ и ФЕД да не вдигат лихвите, знаеш ли колко зулуми щеше да предотвратиш?

Явно ти върви с предсказанията напук на логика, наука, световни събития и постулати, ще те следя.

Коментар

Разграбват къщи в района на София

https://trud.bg/a/articles/%D1%80%D0...84%D0%B8%D1%8F
                          Извинявай, ти това като нещо позитивно ли го даваш? Много добре си спомням фразата от филма "The Big Short", където Майкъл Бъри каза следното: "измамите са се повишили 4 пъти за последните 2 години, никой не е обърнал внимание". Изтъкна го във връзка с аргументирането си, че MBS са набалончени и вместо да са AAA, има доста такива, които не могат да изплащат ипотеките.
                          Впрочем Бъри е истински персонаж и успява да предвиди финансовата криза през 2008-ма година.

Коментар

https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Триста лева за гаража МИ
                            ти го стегни първо, че от години говориш за този гараж ...
                            несериозно е такъв могъщ инвеститор да не си е стегнал гаража 20+г
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ахаа, ама квадрата треа да е 2000 кинта. Ми нема къ да стане.
                              Що не? Даже и за 300 има. Пазар....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

В гащите имам 1млн сперматозоида, всеки ден се празня. Жени не съм спирал да клецам и не ги смятам. Сега само един заплодил сперматозоид струва 1млн и то не най-скъпия. От 2000г съм дал 1мрлд. Деа тоя чеп все нагоре се вири
                                https://trud.bg/a/articles/%D1%80%D0...84%D0%B8%D1%8F

умен си, Груйчи...чети, чети, все нещо ще запомниш.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X