IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, Бертрам го съветва 8 години да не купува! Хубав съвет, приятелски...
    много, много хубав съвет
    и човека вече 7-8 години безплатно ги съветва
    един лев не ни е поискал
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Нищо не е точно! 20000лв плащане кеш са си нарушение както и да го гледаш. Закона е определил, че дори и плащане на части по една сделка, сумата не трябва да надминава 5000Е. В един прост наложен платеж от куриер се подписваш, че това не е част от плащане превищаващо законовото.
      За майсторите същата работа... после защо има сив сектор при услугите:-)
      Коментара ми е леко ироничен, и не очаквах да ми обясняваш колко трябвало да не надминават в брой. Следя ги тези неща от години, и по-вероятно аз мога да те науча на някои неща, а скоро с дигиталното евро няма да може и под 1000€ изобщо да стават разплащания, ако премахнат хартията до голяма степен или изцяло. Онази кранта от ЕЦБ си го каза директно в един пранк отпреди няколко години. В банката като си исках да ми броят на касата 8-9 хил. служителка тръгна да ми отказва, че не можело над 5000 лв и трябваше да ѝ поясня, че не знае правилата, които са част от задълженията ѝ.
      Делят се на услуги. Отделно когато е в брой върви доказвай.
      Казват колко струват, искат си ги в брой за различните дейности, давам им ги и да се оправят как се отчитат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и консултант по имотните сделки
        За една сделка взезмам хонорар повече от годишния нетен наем на една твоя маломерка.Мисля че завиждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Човеко, сопри се малко бе. Ти във форума ли живееш? Всяко второ мнение е твое. На мнение ли ти плащат?
          Въпросите от човек с десетки хиляди коментара от не знам колко си назад години, някак неуместно е да ме питаш точно мен това.
          Много желаещи има да си обменят мнения с мен. Ако не отговарям пък съм брокер или Джонката.
          Ама вземете се разберете дружно накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Хаха, ясно. След неистово дране как имотите са боклук десет години, на десетата купил имот три пъти по-скъпо. Нещостна история…. Нека всички четящи да знаят и имат предвид , кактуко се говори обратното на това, което се прави.
            А, Бертрам го съветва 8 години да не купува! Хубав съвет, приятелски...

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Пишман консултант:-))
              Обаче брули промо за съфорумци по 50 лв за консултация, а касови бележки раздава ли бившият нападжия? :-)
              той си е екстра консултант
              пишман са му клиентите
              препоръка е

Коментар

Хаха, ясно. След неистово дране как имотите са боклук десет години, на десетата купил имот три пъти по-скъпо. Нещостна история…. Нека всички четящи да знаят и имат предвид , кактуко се говори обратното на това, което се прави.
                как ще е купил, бре!?
                няма такова нещо
                човека чете бъфет /Кешът на Berkshire на Уорън Бъфет достигна рекордните близо 348 млрд. долара
                В същото време оперативната печалба се е свила с около 14%/ и се развива
                препоръка е

Коментар

Пишман консултант:-))
                  Обаче брули промо за съфорумци по 50 лв за консултация, а касови бележки раздава ли бившият нападжия? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.

защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...

единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
                    няма да влизам в подробности.

Хаха, ясно. След неистово дране как имотите са боклук десет години, на десетата купил имот три пъти по-скъпо. Нещaстна история…. Нека всички четящи да знаят и имат предвид , как тука се говори обратното на това, което се прави.
                    Last edited by Minaiivan; 03.05.2025, 22:17.

Коментар

то само на него да беше трудно
                      писма и телеграми се пращаха до всички банки
                      данъци се вдигаха, бомби падаха и всичко останало
                      а цени и наеми през цялото време нагоре

да вземе поне и той да чете и да се развива
                      а той на стари лаври лежи
                      Нещастни хора, и тяхни ментори !

Коментар

Защо модераторите позволяват на хора , които доказано лъжат да пишат тук?
                        е, то кой ще остане да пише
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Човеко, сопри се малко бе. Ти във форума ли живееш? Всяко второ мнение е твое. На мнение ли ти плащат?
                          Защо модераторите позволяват на хора , които доказано лъжат да пишат тук?

Коментар

Той е известен счетоводител, понижител
                            препоръка е

Коментар

Трудно му е на човека да приеме моето ГПР от 4,2 % То си остава същото 4 години вече. Непоносимо за Нрадев!!!
                              то само на него да беше трудно
                              писма и телеграми се пращаха до всички банки
                              данъци се вдигаха, бомби падаха и всичко останало
                              а цени и наеми през цялото време нагоре

да вземе поне и той да чете и да се развива
                              а не на стари лаври лежи
                              Last edited by ratten; 03.05.2025, 21:48.
                              препоръка е

Коментар

радев, радев, на студентски знания отпреди 35 години ли разчиташ у тоя живот
                                сметни пак на лордчето гпр-то и лягай да си почиваш
                                Трудно му е на човека да приеме моето ГПР от 4,2 % То си остава същото 4 години вече. Непоносимо за Нрадев!!!

Коментар

Working...
                                X