If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
явно си хазартен тип
ние с лордчето ги с труд изкарваме
и като пчелички събираме
затова и загубата е крайно нежелана
но и ти си прав, който ни играй ни пичели
казваше рекламното лице на кауфлан
Не ме споменавай, за да не те блокира и теб селското момче. За да блокирам някой, като него, трябва да съм го хванал в голяма опашата лъжа!!! Грандиозна, като Замаушката с чекмеджето, моряк с 50К месечен доход и други небивалици от откровени идиоти по дефолт....
Голям продавач, селското момче от добричките села, продал земите си на дядо си помешчик, ще се върне в изходна позиция, няма що, хвала, че поне не е бастисал всичко, а е надградил!
бетерчо е симпатяга, но с тия редакции на мненията малко ме беше озадачил
за щастие, сега нещата започнаха да се изясняват
Между другото, сега забелязах, че има изтрити и лични съобщения от входящата ми кутия.
Изтрити са и извиненията от един съфорумник.... Интересни хора имало тук. Пишат ти извинения на лично, след това влизат и ги изтриват.
форумника се извинил
па после влязъл и затрил
за мен е главен заподозрян в историята с дописванията
пп
мога ли да предположа, че това е колегата бъртрам
Ади ве. Сега запомни много добре какво продаваш и на какви цени, да няма пак форума е хакнат
Ако някога емигрирам трайно от Бг, ще е заради такива плазмодии-хем бедни, хем надменни. Ходят по улиците и си карат таралясниците все едно всички имат да им дават по 5 лева
Само след 5 години ще пищи, като ощипана мома, че тези продажни числа, са хакнати от зловредни брокерази, щото цените на НИ, ще му се сторят твърде фантастични...скрийншот задълже!
Не е така.
За някои хора, очевидно е много важно, та във връзка с това, използвам момента да обявя, че продавам апартамент във Варна, с два подземни гаража (всеки с отделен нот акт и 3 фазна партида), гледка към морето, фитнес, 2 басейна и мн др екстри.
Също така продавам Биткон (сложил съм ордери на 112 000, 115 000, 120 000, 130 000 $), отделно продавам и БМВ X7 с оставаща 1 год гаранция.
Благодаря за интереса.
Ади ве. Сега запомни много добре какво продаваш и на какви цени, да няма пак форума е хакнат
Ако някога емигрирам трайно от Бг, ще е заради такива плазмодии-хем бедни, хем надменни. Ходят по улиците и си карат таралясниците все едно всички имат да им дават по 5 лева
Голям продавач, селското момче от добричките села, продал земите си на дядо си помешчик, ще се върне в изходна позиция, няма що, хвала, че поне не е бастисал всичко, а е надградил!
Между другото, сега забелязах, че има изтрити и лични съобщения от входящата ми кутия.
Изтрити са и извиненията от един съфорумник.... Интересни хора имало тук. Пишат ти извинения на лично, след това влизат и ги изтриват.
Не е така.
За някои хора, очевидно е много важно, та във връзка с това, използвам момента да обявя, че продавам апартамент във Варна, с два подземни гаража (всеки с отделен нот акт и 3 фазна партида), гледка към морето, фитнес, 2 басейна и мн др екстри.
Също така продавам Биткон (сложил съм ордери на 112 000, 115 000, 120 000, 130 000 $), отделно продавам и БМВ X7 с оставаща 1 год гаранция.
Благодаря за интереса.
Не е така.
Благодаря за интереса.
Коментар