Първоначално изпратено от Пишман Investor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
В очакване на еврото: Жилищата в София поскъпват с рекордни темпове
https://www.economic.bg/bg/a/view/v-...kordni-tempove
Коментар
-
Брокери: В Пловдив идват някакви хора отнякъде с торби с пари и ние се чудим как да им ги вземем
"Идват някакви хора отнякъде с едни торби с пари, ние се чудим как да им ги вземем. Дори продавачи, които убеждаваме да продават на определена цена и те не ни послушат, предлагат по-висока и успяват да продадат този имот – това дори нас ни изненадва. Тази психоза от предстоящата еврозона е първата причина. Втората причина е най-голямата развиваща се индустриална зона" - обясняват Стоянов и Антонов.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...vzemem-2570433Last edited by unimog; 02.06.2025, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение...Въпросните гаражи са с монофазни партиди 5 Kw, но са до ГРТ и има възможност срешу смешните 2-3000 лв да се прокара 3фазна партида 15 Kw.
...
1. цената за присъединяване не е 2-3 000 лв. (696 лв. към ЕРМ Запад и някой леФ за кабел от таблото до гаража)
2. това, че е до ГРТ нищо не означава, може и да ти откажат увеличението на мощносттаНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Когато им писах преди 5 години че гаражите в Сидни Австралия са по 100К австралийски долара се смяха чакали които отдавна не са тук. Да свикват кво ги чака. Бг може и да е бедна, но модела стана ясен - съсредоточаване на масите в Сф и два-три града още. Ще има плач поне още 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнениеЗдравейте,
Отдавна не съм писал. За ситацията с Home2U, ОББ не одобриха инвеститора. Не можах да тегля кредит и отказах да сключвам договор.
Като си исках капарото, като причина, че банката няма да ми отпусни кредит и нямам възможност да закупя апартамент и не мога да осъщства еднозначно условията си по договора.
Не искаха да го връщат, щото съм можел от друга банка да взема, обаче един приятел адвокат им прати покана за съд и набързо върнаха капарото.
Сега съм пред нова дилема. Утре ще купувам един тристаен на АКТ16 + 1 подземно паркомясто за 25,000 Евро.
Чудя се, дали си заслужава да изтегля 50,000 лв. по-голям кредит и да закупя допълнително още 1 подземно паркомясто като инвестиция.
Сградата е на ул. 761-ва до Парк Кукуряк. 50,000 лв. ще ми излизат 190 лв. на Месец за 30 години. Много приятели ми говорят, че е добра инвестиция.
Относно второто парко място, не знам как сте с парите с половинката ти. Ако сте с добри заплати, купи второ паркомясто. Ако сте притеснени, не купувай. Не слушай хората, защото могат да те подведат.
Хоумтую са голяма агенция и правят много пари,
И самите брокери си купуват апартаменти с кредит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Миналата седмица един приятел купи 3 съседни подземни гаража в центъра на Сф. Аз му ги предложих. Бих ги купил, но към момента жената не иска да инвестираме в гаражи. Цената няма да я обявя, не е малка, въпреки че намалиха доста за 3 гаража.
Моето виждане по въпроста за гаражи с ток в СФ е следното: скоро безплатното паркиране на електрички в СФ ще приключи. Ще се купуват все повече електрички, които няма къде да се зареждат и паркират. Гараж с ток ще стане диаманд!
Ще попоскъпнат синята и зелена зона, ще има и червена. Като нищо скоро 5-10 лв/час.
Въпросните гаражи са с монофазни партиди 5 Kw, но са до ГРТ и има възможност срешу смешните 2-3000 лв да се прокара 3фазна партида 15 Kw.
Идеално за зарядни за електрички.
Парко места без ток, вода и канал според мен са пари хвърлени на вятъра.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Миналата седмица един приятел купи 3 съседни подземни гаража в центъра на Сф. Аз му ги предложих. Бих ги купил, но към момента жената не иска да инвестираме в гаражи. Цената няма да я обявя, не е малка, въпреки че намалиха доста за 3 гаража.
Моето виждане по въпроста за гаражи с ток в СФ е следното: скоро безплатното паркиране на електрички в СФ ще приключи. Ще се купуват все повече електрички, които няма къде да се зареждат и паркират. Гараж с ток ще стане диаманд!
Ще попоскъпнат синята и зелена зона, ще има и червена. Като нищо скоро 5-10 лв/час.
Въпросните гаражи са с монофазни партиди 5 Kw, но са до ГРТ и има възможност срешу смешните 2-3000 лв да се прокара 3фазна партида 15 Kw.
Парко места без ток, вода и канал според мен са пари хвърлени на вятъра.Last edited by bulgarian lev; 02.06.2025, 12:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНад 5600 души, живели в чужбина, са се заселили във Варненско за година
https://dnes.dir.bg/varna/nad-5600-d...nsko-za-godina
А, един биткон измамник какви ги плещи, нЕма ора а, хахахахаLast edited by bulgarian lev; 02.06.2025, 12:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАмерикански пенсионери налитат на имоти в Бургас – плащат по 100 000 долара кеш
https://www.flagman.bg/article/351811
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Над 5600 души, живели в чужбина, са се заселили във Варненско за година
https://dnes.dir.bg/varna/nad-5600-d...nsko-za-godina
А, един биткон измамник какви ги плещи, нЕма ора а, хахахаха
Коментар
-
Американски пенсионери налитат на имоти в Бургас – плащат по 100 000 долара кеш
https://www.flagman.bg/article/351811
Коментар
-
Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнениеЗдравейте,
Чудя се, дали си заслужава да изтегля 50,000 лв. по-голям кредит и да закупя допълнително още 1 подземно паркомясто като инвестиция.
Парко места без ток, вода и канал според мен са пари хвърлени на вятъра.
- 1 like
Коментар
Коментар