Някакво варненско хюмне ми определя имотите , като коптори, друг психопат, който ще ми определя кога ще умра!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЛорде, ти имаш десетина години живот. Кога ще харчиш Мелеоните от НИ?
Очакваната средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на страната, изчислена за периода 2022 - 2024 г., е 75.6 години.
При мъжете тя е 71.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 79.3 години.
https://www.nsi.bg/bg/pressreleases_list
Той 10-15 години не може да кешира съборетината в Редута,
https://www.imot.bg/obiava-1j1733222...-sofiya-reduta
която зарязана без проддръжка и без ремонти е напът да се събори, преди някой да може да вземе един лев/евро от нея...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
650лв, айде 700лв, че с гараж - при това ако няма влага и е обзаведено хубаво.
гаражът е ценно нещо, но в 32кв сутерен се предполага, че няма да имаш наемател с меркендес последен модел, че да приеме нещо повече от 100 кинта надбавка за гараж.
може и да повиси обявата, защото имаш силна конкуренция в лицето на ратко и негови колеги, които предлагат малки обзаведени до ключ кокетни жилища.
аз съм в маломерки до 1000лвпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
650лв, айде 700лв, че с гараж - при това ако няма влага и е обзаведено хубаво.
гаражът е ценно нещо, но в 32кв сутерен се предполага, че няма да имаш наемател с меркендес последен модел, че да приеме нещо повече от 100 кинта надбавка за гараж.
може и да повиси обявата, защото имаш силна конкуренция в лицето на ратко и негови колеги, които предлагат малки обзаведени до ключ кокетни жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
З2м2.Има самостоятелен гараж 17м2.
може и да повиси обявата, защото имаш силна конкуренция в лицето на ратко и негови колеги, които предлагат малки обзаведени до ключ кокетни жилища.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
колко квадрата е сутерена, който предлагаш?
самостоятелно жилище ли е?
има ли паркиране в двора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Средно нормалните мъже живеят в БГ 72 години, другото са леене на чувства по форумите. Факт.Вече има и такива индикации между планетите. Ти си " довиждане" много скоро...
Коментар
-
Ок, ще ми е интересно, какво ще ми препоръчаш, не съм алчен
самостоятелно жилище ли е?
има ли паркиране в двора?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
На това мога да напиша само едно: дано много години да ме четеш и да се гърчиш в невъзможност да си купиш жилище и това да те кара да проклинаш нормалните хора.
- 1 like
Коментар
-
разгледай обявите - ограничил съм добри райони (центъра е компромис, но айде, че само мериш км от народно събрание та затова).. това че е на 3км от центъра НИЩО не значи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Когато статистиката говори - боговете мълчат.Last edited by Bailor; 27.05.2025, 20:09.
Коментар
-
Е, що да съм алчен, локацията е на 3км. от НС? Добре де, за твои познати от Карлово 20% дискаунт
- 1 like
Коментар
-
много си алчен байло,
за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
свери си часовника https://www.imot.bg/cli605
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩе трябва да спасяваме перона. Засега, аз мога да предложа приземна стая 12м2 на перонец с обща кухня на 3км. от Народното събрание на ексклузивна цена от 280лв. Както и приземно помещение на семейство от 32м2, със санитарен възел на скромна цена от 1200лв. на същата локация. Пишете, не ме жалете.
за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
свери си часовника https://www.imot.bg/cli605
- 1 like
Коментар
Коментар