IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някакво варненско хюмне ми определя имотите , като коптори, друг психопат, който ще ми определя кога ще умра!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
      Лорде, ти имаш десетина години живот. Кога ще харчиш Мелеоните от НИ?

Очакваната средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на страната, изчислена за периода 2022 - 2024 г., е 75.6 години.

При мъжете тя е 71.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 79.3 години.

https://www.nsi.bg/bg/pressreleases_list
      Какви милиони?!

Той 10-15 години не може да кешира съборетината в Редута,

https://www.imot.bg/obiava-1j1733222...-sofiya-reduta

която зарязана без проддръжка и без ремонти е напът да се събори, преди някой да може да вземе един лев/евро от нея...
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

650лв, айде 700лв, че с гараж - при това ако няма влага и е обзаведено хубаво.
        гаражът е ценно нещо, но в 32кв сутерен се предполага, че няма да имаш наемател с меркендес последен модел, че да приеме нещо повече от 100 кинта надбавка за гараж.

може и да повиси обявата, защото имаш силна конкуренция в лицето на ратко и негови колеги, които предлагат малки обзаведени до ключ кокетни жилища.
        лордчето явно е във високия сегмент 1200+
        аз съм в маломерки до 1000лв
        препоръка е

Коментар

гаражът е ценно нещо, но в 32кв сутерен се предполага, че няма да имаш наемател с меркендес последен модел, че да приеме нещо повече от 100 кинта надбавка за гараж.

може и да повиси обявата, защото имаш силна конкуренция в лицето на ратко и негови колеги, които предлагат малки обзаведени до ключ кокетни жилища.
          Силната ми конкуренция с Ратко е в Хаджито. В Младост не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

З2м2.Има самостоятелен гараж 17м2.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

колко квадрата е сутерена, който предлагаш?
              самостоятелно жилище ли е?
              има ли паркиране в двора?
              З2м2.Има самостоятелен гараж 17м2.

Коментар

Средно нормалните мъже живеят в БГ 72 години, другото са леене на чувства по форумите. Факт.
                Така е, дано не си жив да видиш моите нови придобивки в имоти! Много ще се моля за това. Вече има и такива индикации между планетите. Ти си " довиждане" много скоро...

Коментар

Ок, ще ми е интересно, какво ще ми препоръчаш, не съм алчен
                  колко квадрата е сутерена, който предлагаш?
                  самостоятелно жилище ли е?
                  има ли паркиране в двора?

Коментар

На това мога да напиша само едно: дано много години да ме четеш и да се гърчиш в невъзможност да си купиш жилище и това да те кара да проклинаш нормалните хора.
                    Средно нормалните мъже живеят в БГ 72 години, другото са леене на чувства по форумите. Факт.

Коментар

разгледай обявите - ограничил съм добри райони (центъра е компромис, но айде, че само мериш км от народно събрание та затова).. това че е на 3км от центъра НИЩО не значи..
                      Ок, ще ми е интересно, какво ще ми препоръчаш, не съм алчен

Коментар

Когато статистиката говори - боговете мълчат.
                        На това мога да напиша само едно: дано много години да ме четеш и да се гърчиш в невъзможност да си купиш жилище и това да те кара да проклинаш нормалните хора. Да си мислиш, че имаш нормален съгражданин, а той да се окаже злобен психопат, който ти желае смъртта, безценно!
                        Last edited by Bailor; 27.05.2025, 20:09.

Коментар

Е, що да съм алчен, локацията е на 3км. от НС? Добре де, за твои познати от Карлово 20% дискаунт
                          разгледай обявите - ограничил съм добри райони (центъра е компромис, но айде, че само мериш км от народно събрание та затова).. това че е на 3км от центъра НИЩО не значи..

Коментар

много си алчен байло,
                            за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
                            свери си часовника https://www.imot.bg/cli605
                            Е, що да съм алчен, локацията е на 3км. от НС? Добре де, за твои познати от Карлово 20% дискаунт

Коментар

• Много стана забавно в тази тема!Перонците започнаха да кълнат, не че не се е случвало.

Коментар

Ще трябва да спасяваме перона. Засега, аз мога да предложа приземна стая 12м2 на перонец с обща кухня на 3км. от Народното събрание на ексклузивна цена от 280лв. Както и приземно помещение на семейство от 32м2, със санитарен възел на скромна цена от 1200лв. на същата локация. Пишете, не ме жалете.
                                много си алчен байло,
                                за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
                                свери си часовника https://www.imot.bg/cli605

Коментар

Working...
                                X