IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук всички са сигурни, лордче
    има един сигурен вече цели 10+ години
    за мен е най-сигурния индикатор
    Аз искам tepix-чо как влиза лично във война с Русия, след, като ЕС и Великобритания наложиха санкции на руския сенчест флот. Това според мен ще отключи третата световна война, но дано не съм прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Сигурна ли си Сийке Бечева?
      тук всички са сигурни, лордче
      има един сигурен вече цели 10+ години
      за мен е най-сигурния индикатор

https://www.youtube.com/watch?v=YXkOpklW-t0
      сега погледнах коя е тая другарка
      Last edited by ratten; 20.05.2025, 22:18.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Със сигурност месеците преди приемането на еврото ще има топ бум и рекорди, а веднага след приемането му - тишина. В крайна сметка, каквото е изпрано, трябва и да се простре.
        Сигурна ли си Сийке Бечева? Аз не. Умно красивите, никой вече не ви приема на сериозно. Светът принадлежи на Тръмп, Си, Орбан, Путин, Фицо, Джорджеску., да Силва, Моди, Сиси....
        Last edited by mibova; 21.05.2025, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

като такъв, редно е да развържеш кесията
          и да направиш една тежка почерпка на езерото в дружба
          С удоволствие, ако сте се разбрали с Нрадев за дата. Аз поемам сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
            Интересно е да се види след положителния конвергентен доклад и след приемането на еврото януари догодина дали ще се вдигнат цените или ефекта вече е изконсумиран.
            Със сигурност месеците преди приемането на еврото ще има топ бум и рекорди, а веднага след приемането му - тишина. В крайна сметка, каквото е изпрано, трябва и да се простре.

Коментар

Фауната от перона, добре си спомням, как се подиграваше през 2017г. прибирайки се от Созопол, на Купата за 2029г. А, тя почти дойде с кольовата справка на 2515 €/м2
              Моите 360м2 са 905 000€. Само в Редута.Без другите имоти....с другите съм двумилионен СОБСТВЕНИК в €.
              като такъв, редно е да развържеш кесията
              и да направиш една тежка почерпка на езерото в дружба
              препоръка е

Коментар

Само простите гастарбайтери продължават да си представят, че фиатната шума още струва нещо. Затова и те са най-озлобени, докато нашите доходи надминаха смешните ставки на черноработници из Германия и Испания, те се почувстваха двойно прецакани. Съжале боку, безродници! Ще се върнете, ама и в Харманли ще ви е скъпо...
                няма да се върнат. осиротя тая тема
                и джонката и кретенчо са вече щастливо омъжени по швабистан
                кой за индиец от сайт за запознанства
                кой за мустакат собственик на месарница
                амг и той ще намери някой црън мавър да му пристане
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А пък аз помня, че през 2017та посъветва Колето да направи ТОЧНО ОБРАТНОТО - да кеси и да чака гуемото мяу. После още няколко години пак така лъжеше, и каръка и други балъци. Някой друг има ли подобен спомен за постъпката на Берти?
                  Фауната от перона, добре си спомням, как се подиграваше през 2017г. прибирайки се от Созопол, на Купата за 2029г. А, тя почти дойде с кольовата справка на 2515 €/м2
                  Моите 360м2 са 905 000€. Само в Редута.Без другите имоти....с другите съм двумилионен СОБСТВЕНИК в €.
                  Last edited by Bailor; 20.05.2025, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                    Истината е, че шарените хартийки вече не струват нищо. Мой познати преди време бяха доволни на 100$ спечелени на ден, вече стремежа е 1000$ на ден:-)
                    И лафа" при тази инфлация вече е е срамно да се наречеш милионер-трябва да си милиардер:-)
                    Та в този ред на мисли поскъпва всичко. Имоти, наеми, злато... Губят само държателите на шарени хартийки.
                    Само простите гастарбайтери продължават да си представят, че фиатната шума още струва нещо. Затова и те са най-озлобени, докато нашите доходи надминаха смешните ставки на черноработници из Германия и Испания, те се почувстваха двойно прецакани. Съжале боку, безродници! Ще се върнете, ама и в Харманли ще ви е скъпо...

Коментар

• Интересно е да се види след положителния конвергентен доклад и след приемането на еврото януари догодина дали ще се вдигнат цените или ефекта вече е изконсумиран.

Коментар

• Истината е, че шарените хартийки вече не струват нищо. Мой познати преди време бяха доволни на 100$ спечелени на ден, вече стремежа е 1000$ на ден:-)
                        И лафа" при тази инфлация вече е е срамно да се наречеш милионер-трябва да си милиардер:-)
                        Та в този ред на мисли поскъпва всичко. Имоти, наеми, злато... Губят само държателите на шарени хартийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

С Тиква,Чалгар,Свиня и комунисти на власт да говориш за повишаване на цените и имотите и стандартът в БГ следващите години трябва или да си брокер или не добре с главата.
                          Само да не се окаже скоро че повечето инвеститорчета на тухли ще почнат да се палят с бензин пред парламента или да тропат с менчетата и канчетата както преди 10-15г гладни,гладни и не могат да си обслужат няколкото кредитите щото няма далаверки.
                          И да се пръснеш от злоба, богатството на българина, мина ЕДИН ТРИЛИОН!!! Ядец

https://www.mediapool.bg/bogatstvoto...ews371404.html

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А пък аз помня, че през 2017та посъветва Колето да направи ТОЧНО ОБРАТНОТО - да кеси и да чака гуемото мяу. После още няколко години пак така лъжеше, и каръка и други балъци. Някой друг има ли подобен спомен за постъпката на Берти?
                            Е, къ, той е пословичен

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Грешно е кесиш и да чакаш голямо мяу - по-скоро е добре да имаш едно на ум и да действаш адекватно.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ама как ни разкри джонката, че с Левчо надуваме изкуствено цените а?
                                Даже надувахме с малката цев. Я виж те къде отидоха. Чак се дразня от това зверско поскъпване.
                                Наздраве от Смолян и ресторант Родопчанка.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X