IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ма ти от 2007 ли чекаш? Чакане му е майката, още 20 години и ще те огрее.
    Е как! Те класическите чакали не купуваха и на 600€ читав имот през 2013. Искаха 199€ метъра. Това им е таргета, демек мама и тати ако купят добре дошло, но те на 199€ ако може и с включени разходи по изповядване.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Колко друго яче да е щото помня как доста хора си накупиха на далавера апартаменти през 2007-2008г за инвестиции.
      Отне им после над 10г да си върне цената на която са я купили, доста хора глътнаха вода тогава и продадоха на загуба много не дочакаха 10г и си скубеха косите, та не сме всички сме къса памет та да ти се връзваме на брокерските глупости.
      Сега вие брокерчета жънете каквото посяхте - скъпи цени, няма сделки и няма кинти за вас, инвестиции - 0.

Останете си гладни, останете си нагли, останете си прости
      Ма ти от 2007 ли чекаш? Чакане му е майката, още 20 години и ще те огрее.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

С имотите и физическото злато нещата са другояче.
        Но нека помечтаем като чакали в прерията и ние за ниски цени на имотите, а Лордиевич, кво ще кажеш?
        Колко друго яче да е щото помня как доста хора си накупиха на далавера апартаменти през 2007-2008г за инвестиции.
        Отне им после над 10г да си върне цената на която са я купили, доста хора глътнаха вода тогава и продадоха на загуба много не дочакаха 10г и си скубеха косите, та не сме всички сме къса памет та да ти се връзваме на брокерските глупости.
        Сега вие брокерчета жънете каквото посяхте - скъпи цени, няма сделки и няма кинти за вас, инвестиции - 0.

Останете си гладни, останете си нагли, останете си прости

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Така е, реални активи и инфлация за обезценка на дългове и шума. И с криптосите в един момент така ще свият бохчата...висок курс многократно повече от днешния и айде...приключи, така се трият нули от милиардите.
          С имотите и физическото злато нещата са другояче.
          Но нека помечтаем като чакали в прерията и ние за ниски цени на имотите, а Лордиевич, кво ще кажеш?
          Last edited by bulgarian lev; Вчера, 22:50.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/1AjLeMv1zU/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мани ме мене
              заведи жената и детето на един хубав ресторант
              А вие познавате ли се с Кавръков от реалния живот или само във форума?

Коментар

Няма държава, при която след приемане на еврото цените на имотите да паднат

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...padnat-2612187
                Ние ше сме първата!

Все някой ще развее белия байряк - ти ще имаш първи тая чест!

Коментар

• Няма държава, при която след приемане на еврото цените на имотите да паднат

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...padnat-2612187

Коментар

мани ме мене
                    +1
                    я направо препоръчай място, в неделя къде ще празнувате?

Коментар

нямаше ли и едно доведено дете по-малко?
                      може да не съм те разбрал.
                      Както казваш, мани ме мене, а кога ще настъпи кризата? Аз залагам на 2049 г.

Коментар

Хахахаха, "детето" , първо не е дете, а озона е посетила поне 10 пъти, хахаха
                        нямаше ли и едно доведено дете по-малко?
                        може да не съм те разбрал.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

мани ме мене
                          Хахахаха, "детето" , първо не е дете, а озона е посетила поне 10 пъти, хахаха

Коментар

Aз мисля да му пратя рибай стек с бутилка розе.
                            мани ме мене
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Оттогава са заревали че има балон при имотите, сега трябва да разчитат че държавите в Европа и Бг в т.ч. ще успеят да наложат некви регулации да могат да си позволят човешки наеми. С покупките приключиха, влаковете отдавна ги няма, няма кво да чакат, и да има спад нивата за чичаци каквито станаха всички са непостижими. И с кредитите също. А се смееха на нас. Саблезъбите новобранци пък им се ще от въздуха да лапнат имот с 5 години работа и инвестиции, ама и тва не умеят.
                              Най ме радват тези със зануляването Ако само видят опашката пред тавекс в София МОЛ всеки делничен ден, направо ще се гръмнат..

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ти и ратко трябва да занасете кошници с армагани на берджо. Осигурил ви е квартиранти за 50 години напред.
                                Aз мисля да му пратя рибай стек с бутилка розе.

Коментар

Working...
                                X