IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Апетитът на местните инвеститори за български ДЦК започва да се изчерпва

Правителството успя да пласира още 300 млн. лв. дълг, но при слаб интерес и покачваща се доходност

Cлужебният кабинет успя да си набави още 300 млн. лв. на проведения в понеделник аукцион на ДЦК, но при спадащ инвеститорски интерес и по-висока доходност. Резултатите от проведения от БНБ търг показват, че тригодишните книжа са пласирани при среднопретеглена доходност 3.21%, докато само месец по-рано при първото предлагане от същата емисия тя беше 3.01%.

https://www.capital.bg/politika_i_ik...bulgarski_dck/

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

къде го намери това цигане

Ходила е на солариум иначе е е беличка ако искаш имам и други снимки.Ама фотографа много добар

ПП Гроздето е кисело нали
      Last edited by nradev1111; 29.05.2024, 02:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Виж си мейла
        къде го намери това цигане
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колко ти е офертата, какво общо има с въпроса за читава банка?
          По три е, ама какво те топли, че е по три? Бедноста си остава същата...
          Last edited by Bailor; 28.05.2024, 23:17.

Коментар

Офертата ми е от брокерката ми да го купи обратно. Не съм я питал за цена, щото не ме интересува. Имота си остава вечно мой, нейното мнение въобщо не ме интересува...

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Какви 50к за ремонт и обзавеждане те гонят. Апарта е събуваш се и живееш. Преди 2 години му е правен основен ремонт. Буквално всичко е ново. Пералня, сушилня и съдомиялн висок клас Бош. Абсорбатор Фабер, хладилник либхер. Климатиците са уруру Сахара ако ти говори нещо. Кухня, както и всички мебели са по поръчка.
              Климатиците уруру сахара сигурно са сарара и спел чекера се е намесил?

Бош откога е висок клас ? Да нямаш предвид Термадор ?

Коментар

е, нема да го вАриш
                Виж си мейла

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Какви питания си имал за банки?
                  Аз имам потребителски 30 бонбона от 75 с които си купих апарта в Бургас. В момента офертната лепи 120...

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                    Модератора,
                    по темата са сигурно 10% от коментарите. Имах сериозно питане за банка и го изтрихте. Редовно тук се пише за каки и какво ли не и няма проблеми. Двоен стандарт.
                    п.п Сега погледнах, имам регистрация от 18 години.
                    Какви питания си имал за банки?
                    Аз имам потребителски 30 бонбона от 75 с които си купих апарта в Бургас. В момента офертната лепи 120...

Коментар

Здрасти колега, интересно ми е да чуя мнението на човек, имащ лични впечатления от Бояна. Как е въздуха в Бояна през зимата, в сравнение с другите квартали на София?
                      Не знам сега как е.

Коментар

виж личните
                        Благодаря!

Коментар

Модератора,
                          по темата са сигурно 10% от коментарите. Имах сериозно питане за банка и го изтрихте. Редовно тук се пише за каки и какво ли не и няма проблеми. Двоен стандарт.
                          виж личните
                          препоръка е

Коментар

Срещу него да тичате, няма да го стигнете!
                            Ако за всяка обида получавахте по рубла, то досега наистина щяхте да сте милионери в евро!
                            Това ми беше абсолютно неразбираемо!

Коментар

Както обикновенно се случва в живота, се появява някой злобен чичко, който да ни напомни колко сме жалки.

Докторе, кажи си мнението за въпросния комплекс в Бояна, а не само общи приказки, че ти си най, а ние не ставаме!
                              Не знам. Не мога да кажа. В Бояна не съм живял. Съжалявам. А не говоря наизуст като вас.
                              Last edited by bulgarian lev; 28.05.2024, 21:56.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Модератора,
                                Не разрешават реклами и препоръки на банки тъпаците.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X