IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

банките нема за какво
    Викаш, рано е още.

Коментар

защо трябваше да го цитираш
      сега и аз видях коментара.
      Ама извинетИ, забравих че сте топ инвеститори на зелено и във ваканционни имоти и ще ви направи впечетление провала на някакво извънредно събитие през един дъждовен уикенд.

Ето ви малко ваканционни апартаменти тогава в Поморие да си сверите часовниците и преодолеете уплахата -

Очередная история покупки с клиентами из Израиля, которая началась ещё в прошлом году. По критериям нужна была максимально готовая для жизни двушка в свежем здании в бюджете до 75 тысяч евро.

https://www.youtube.com/watch?v=PsEZYuCv0Jg
      Last edited by RUBLA; 11.02.2024, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
        [h=1]Кредитен консултант бие тревога:
        https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/0...kata_e_nagore/

няма място за притеснение - докато се ускорява строителството и се набиват по 15 милиарда в излишни тухли - всичко е наред

добре се движим ........ с инвестиция равна на 7 апартамента , един единствен под наем и то с 2-3% доход

гениално е да се бута от такава глупост цялата икономика !

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Отмяна на състезания заради лошо време се случват всяка зима по всички курорти....
          защо трябваше да го цитираш
          сега и аз видях коментара.
          Last edited by RUBLA; 11.02.2024, 18:17. Причина: Спазвайте добрия тон!
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

А баМка? Кога?
            банките нема за какво
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

А баМка? Кога?
              Кредитен консултант бие тревога: Българинът го закъса, имаме сериозен проблем със задлъжнялостта

Теглят се втори,трети, четвърти - имаме рекорд с клиент, изтеглил 56 бързи кредита за една година, каза още Тихомир Тошев

https://www.flagman.bg/article/313341

Коментар

Бесен клиент заля с боя офис на мобилен оператор

[ATTACH=CONFIG]n4155086[/ATTACH]

https://www.flagman.bg/article/313715
                А баМка? Кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Отмяна на състезания заради лошо време се случват всяка зима по всички курорти, НО досега не съм чел по-тъп коментар.
                  Първият дори направи спускането си в първия манш, но малко след това състезанието бе прекъснато заради лошата видимост, ниските градуси и дъжда.

Повече може да разберете във видеото. Жалка картинка. Много прилича на имотния пазар.

https://www.vbox7.com/play:911fe736e7

На 10 и 11 февруари, на писта Томба ще се състезават най-добрите скиори на планетата в дисциплините слалом и гигантски слалом, а чрез телевизионните излъчвания на стартовете Банско ще „влезе" в домовете на над 500 милиона зрители от цял свят.

https://www.24chasa.bg/sport/article/17042892

Много яко влезнА!

Bulgarisches Regenchaos sorgt für Rennabbruch

https://www.n-tv.de/sport/Bulgarisch...e24728005.html

Колега, ти да не би да имаш инвестиция в Банско? С тези климатични промени много шортнаха сезона,
                  Last edited by unimog; 11.02.2024, 17:33.

Коментар

Има ли инвеститори на НИ в Банско?

Тежките атмосферни условия сложиха край на Световната купа в Банско (видео)

https://gong.bg/oshte-sport/zimni-sp...o-video-776825
                    Отмяна на състезания заради лошо време се случват всяка зима по всички курорти.
                    Last edited by RUBLA; 11.02.2024, 18:16. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	58.1 КБ
ID:	4155312

Какви НИ, какви 5 лева? Зехтина е хита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Така е, още изплащам кредит. Остават ми две години, една комунярска казарма. 2. Плаващата лихва, вече 3 години не е помръднала и затова не го изплащам предсрочно..
                        Хахахахахаха, крайната себестойност, баси малоумния професУр ли профан ли и аз се обърках вече, стойността на лихвата няма и 4 бонбона, а капиталовата и текуща доходност, летят ли летят....хахаха, дефлацияяяяяяяя, има ли дефлация за примитивните прУфесУри???
                        В Атия беше 3 години казармата без задръжките.

Коментар

• Евала

Click image for larger version

Size:	17.6 КБ
ID:	4155302

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ти да не би да повярва, че е наистина толкова?!?

Виж, че за бургаското чудо тръгнал да смята при условие, че:
                            1. Още изплаща кредит!
                            2. Кредита е с плащава лихва и не се знае колко ще се промени до края на периода!
                            3. РЕАЛНО ТОЙ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ТОВА ДЕТО Е КУПИЛ!

пп
                            И на останалите повишители сметките им същите - бакалски...
                            А се засягат като им го кажеш.
                            Така е, още изплащам кредит. Остават ми две години, една комунярска казарма. 2. Плаващата лихва, вече 3 години не е помръднала и затова не го изплащам предсрочно..
                            Хахахахахаха, крайната себестойност, баси малоумния професУр ли профан ли и аз се обърках вече, стойността на лихвата няма и 4 бонбона, а капиталовата и текуща доходност, летят ли летят....хахаха, дефлацияяяяяяяя, има ли дефлация за примитивните прУфесУри???

Коментар

• Click image for larger version

Size:	45.6 КБ
ID:	4155296

Коментар

еее съсипахте го това лордче, бре
                                един му данъците дига
                                друг му преизчислява новата лихва
                                трети му прави задочна обезценка на активите
                                а на него ич му не дреме
                                Едно не ти прави чест - че си се превърнал в придворния паж на въпросното 'лордче'.
                                Иначе мненията ти са ми забавни да ги чета.

Само че, първо - той сам си го предизвика с постоянните изхвърляния: АЗ, АЗ, АЗ ... вижте какво купих!
                                И второ - всъщност явно много му дреме щом така подскача всеки път като го хванеш в крачка.
                                Чакам новия залп - след като го хванах да смята доходност в/у неясен разход!

Коментар

Working...
                                X