Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони , намери данни за 2023 примерно да ги видим ? Не съм погледнал от кога са ... беше първият линк в търсенето. / и аз прая грешки написал съм го/ Нали поне не мислиш , че аз съм ги писал цифрите :-)
Така и не каза за какво се бориш в темата освен за забавление на Ратко ?
Ако гледаш инвестиции - писал си , че имаш акции, фондове метали за коне не съм сигурен , но май и от тях имаш, но имоти нямаш нито тук , нито в Германия никъде. ... Що не си в съответните теми , а не излизаш от тази и знаеш половината обяви наизуст / да не си брокер ?!/ ?
За имотите (мислейки, че нямам такива) се заблуждаваш жестоко, но това си е твой проблем, не мой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Бевърли Хилс среден доход 123к на семейство...Това след данъци и по тамошни цени ще е...
Тези са луди да живеят там, по-добре в София в кол-центъра за 4к чисти месечно и ипотечка в Гоцето..
ПС: Това са данни от 2010-2014, но едва ли е чак толкова значимо,те брокеразите в БГ от 80 квадрата правят 120 кадрата, та това ли...
Така и не каза за какво се бориш в темата освен за забавление на Ратко ?
Ако гледаш инвестиции - писал си , че имаш акции, фондове метали за коне не съм сигурен , но май и от тях имаш, но имоти нямаш нито тук , нито в Германия никъде. ... Що не си в съответните теми , а не излизаш от тази и знаеш половината обяви наизуст / да не си брокер ?!/ ?
- 1 like
Коментар
-
Опитвал съм вече няколко пъти по различни теми да ти обясня заблудите , но е невъзможно. Защо преувеличаваш цифрите с пъти или ги намаляваш с пъти не знам. Дали е да се самоизтъкнеш, от незнание / при Интернет е абсурдно/ или нещо друго няма значение. след като са толкова много изкривени цифрите изводите са тотално сбъркани. Предполагам, обаче че си убеден в тях въпреки това. Явно и си на възраст , която не позволява лесно да приемаш грешките си и най-вече да ги видиш... Няма как да си промениш начина на мислене на този етап от живота....
На друг човек може и да се опитам да обясня къде и в какво се е заблудил и защо.... Аз също греша за разни неща постоянно. Но при теб просто няма смисъл...загуба на време освен ако не е за забавление на Ратко и Левчо :-)
Ето последен пример без да сляза на улично ниво откъдето са ти вероятно ''данните'' за 400К...
Нема место у Калифорнията с над 215К.... нито едно.... а къде е 400 ?!?!
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ions_by_income
Живей си живота с кеф и не си губи времето във форуми.... Има много по-важни и интересни неща....
Тези са луди да живеят там, по-добре в София в кол-центъра за 4к чисти месечно и ипотечка в Гоцето..
ПС: Това са данни от 2010-2014, но едва ли е чак толкова значимо,те брокеразите в БГ от 80 квадрата правят 120 кадрата, та това ли...Last edited by ejonny2376; 31.05.2024, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
"Ондзи" Ви каза че средния доход в района му е 400к и средната къща 1.5 млн т.е съотношението годишен доход/ цена не е 1 към 10 а 1 към 4. Има и места с 1 към 5. Има райони където къшите са 200к и вероятно доход цена е по-малко или просто дохода е по-нисък. Не говоря за тях зашото не ги познавам. Съотношенията обаче са в този диапазон. Над тези съотношения и да има идиоти да се напъват банките няма да им дадат кредит зашото искат плащанията по всички кредити да са макс 30% от дохода. В България преди нямаше кредит рейтинг и нямаше начин една банка да разбере с колко кредити се е набъбукал апликанта. Сега не знам как е , но съдейки по сърцераздирателните призиви на БНБ оше няма. 400к не са големи пари. Осигуряват комфортен живот и нишо повече. Не знам колко би бил точно аналога в България, но вероятно нещо от рода на 100-150к лева. Не са фрапираши суми за семейство.Така , че не разбирам какво точно материално превъзходство демострирам. На всичкото отгоре не съм казал и дума за моя доход, та съвсем ...
Другото коевто Ви казах е, че след Ковид печатането, тия къши , които сега са по 1.5 млн бяха стигнали 2 млн , че и отгоре, Беше си балон. Всички го разбираха и се знаеше , че ше паднат. Имаше хора с пари за пране и такива които кешираха къшите си. Всеки си е направил сметката. Третото е че къша от 1.5 млн се отдава под наем за $6500-$7000 т.е съотношението годишен наем - цена е под 20. В България апартамент 400к се отдава за под 1000 евро и год наем - цена е над 35. Тия неща за съотношенията доход/цена и год.наем/цена са маркери за набалончване , та продължавайте да си чешете езиците как се вдигали доходите и да видим кога и как ше се стигне до нормални нива. Тук е заровено кучето нали ? Трепери ти под лъжичата че утре ще се събудиш и ше си "загубил" едни пари. Ако апартаментите ( ако имаш такива ) са ти за живеене, не виждам какво те притеснява.
На друг човек може и да се опитам да обясня къде и в какво се е заблудил и защо.... Аз също греша за разни неща постоянно. Но при теб просто няма смисъл...загуба на време освен ако не е за забавление на Ратко и Левчо :-)
Ето последен пример без да сляза на улично ниво откъдето са ти вероятно ''данните'' за 400К...
Нема место у Калифорнията с над 215К.... нито едно.... а къде е 400 ?!?!
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ions_by_income
Живей си живота с кеф и не си губи времето във форуми.... Има много по-важни и интересни неща....
- 1 like
Коментар
-
Ха-ха-ха... абе какви са тея изпълнения?!
https://blitz.bg/obshtestvo/goreshch...ws1020908.html
Тея сигурно са полудели заради повишението на цените на имотите... я виж как газят нормалните хора като с танкове ...
УЕЛКЪМ ТУ булгерия !!!!
-------------------------
Господин Силистра, айде идвай , че изпускаш партито!
Лудница-бг си търси квартиранти.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
То контрасти, бе Ратко...оня Кретеня понеже си е ловешко момче си признаваше че е беден, но гявол, връткаше системата с хватки и чупеше банки. Но виж кви яки носорози напълзеха...с по 400К....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЗа да падне вноската трябва да рефинансират и да започнат да плашат пак повече лихви отколкото главница. На пракрика всички лихви които са платили ги отписват и почват отначало макар и на малко по-ниска сума и с по-ниска лихва. Накрая може да се окаже , че ше платят повече ако рефинансират.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за наше забавлениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Студентски град си беше приличен квартал преди да го презастроят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеУбеден съм , че нямаш комплекси като на ондзи да показваш кой си и какъв си и да се опитваш да демонстрираш материално превъзходство... Що киснеш в темата ?
Другото коевто Ви казах е, че след Ковид печатането, тия къши , които сега са по 1.5 млн бяха стигнали 2 млн , че и отгоре, Беше си балон. Всички го разбираха и се знаеше , че ше паднат. Имаше хора с пари за пране и такива които кешираха къшите си. Всеки си е направил сметката. Третото е че къша от 1.5 млн се отдава под наем за $6500-$7000 т.е съотношението годишен наем - цена е под 20. В България апартамент 400к се отдава за под 1000 евро и год наем - цена е над 35. Тия неща за съотношенията доход/цена и год.наем/цена са маркери за набалончване , та продължавайте да си чешете езиците как се вдигали доходите и да видим кога и как ше се стигне до нормални нива. Тук е заровено кучето нали ? Трепери ти под лъжичата че утре ще се събудиш и ше си "загубил" едни пари. Ако апартаментите ( ако имаш такива ) са ти за живеене, не виждам какво те притеснява.Last edited by segato; 31.05.2024, 01:56.
Коментар
-
Джони , дохода явно сериозно ти се е увеличил. Поздравления. И тези цифри са много далеч от понятието за среден такъв не за Българин , а и за всеки Немец. Нали нема да ме караш да търся статистиката за доходите в Германия като онзи скараният с цифрите ? Ясно е че това са цифри в първият процент, а вероятно и промил за Германия. Това НЕ Е средно.
Радвам се за теб , наистина без ирония и сарказъм , че имаш такива доходи и живееш на място каквото харесваш .
Едно само не разбирам защо киснеш в БГ имотен форум населен според теб от ''брокери'' още повече, че не харесваш България по редица добри за теб причини ?
Нали разбираш, че нещата, които не харесваш дори при желание / а то е много малко/ няма да се променят дори и десетилетия да минат ? Т.е. няма бъдеще за теб у нас освен с огромни компромиси от твоя страна . Защо си го причиняваш ?
И приказки от рода как бякой си щял да спасиш са несериозни защото никой не можеш не само че форума е ограничен от посещения , но и голяма част от хората които ти мислиш да спасиш нямат възможност за твоето бъдеще навън...пирамидата за гастерите е безмилостна.
Убеден съм , че нямаш комплекси като на ондзи да показваш кой си и какъв си и да се опитваш да демонстрираш материално превъзходство... Що киснеш в темата ?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да, аз там живях до 2011
чудим се с евго от къде тоя успех със студентките
а то каква била работатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар