Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Бетерчо, немаш ли нещо за продажба във Варна? Моя колега още си търси да закупи жилище.
Коментар
-
Цените на имотите за 2024 г.: За 100 хил. лв. можеш да си купиш само гараж в София - Новини от Actualno
През последните 10 години цените на имотите у нас са скочили с близо 80%.
Още: Все по-малко българи имат собствени жилища
===2049===
Мдааа, посоката към 30/70 е ясна. все повече наематели и обитатели на деЦки да свикнат с мисълта, че влака безвъзвратно е отминал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОще ли дъФчите тия (имагинерни) осемстин лв месечен наем бре "инвестори"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дали може да се купи хубав двустаен в центъра на Банско, на комуникативно място и не в периферията, за 50 000 евро?
На мен пък ми харесват лекциите на Берджо, че НИ не са панацея. Че демографията е лоша, че в дългосрочен план сме "довиждане". Че не е важна тухлата, а какво си преживял и къде си отишъл. И какво слагаш на трапезата си.
Културно пише и е умен,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Поредният изплискал легена тотално. На Витошка наемите вървят по 50 Евро в момента. За 5% доходност (което е твърде малко) цената трябва да е максимум 12000 Евро/кв.м.
Или какво, очаква да му снеса 500к и да го отдам на 1% доходност? Пълен дебил.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Дали може да се купи хубав двустаен в центъра на Банско, на комуникативно място и не в периферията, за 50 000 евро?
На мен пък ми харесват лекциите на Берджо, че НИ не са панацея. Че демографията е лоша, че в дългосрочен план сме "довиждане". Че не е важна тухлата, а какво си преживял и къде си отишъл. И какво слагаш на трапезата си.
Културно пише и е умен,
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не е ясна площта на магазина, но това без коментар ти идва да покаже ако не ти стига и 1€ изобщо да не губиш времето на продавача.
ПП: сега видях площта!!! Майко мила!
Или какво, очаква да му снеса 500к и да го отдам на 1% доходност?
- 1 like
Коментар
-
... аз купих на 149 и съответно кеширах на х 3,5 пъти. Та ти си се смей. За Плевен не знам, но за Фиш-фиш на Левчо имаш кандидат наемател на малко над 8% (нетна) доходност. Досега каквото съм посъветвал Левчо не се е оплакал от лош съвет. Виж твоите съвети към колето са друга бира (още си стои зазидан)
https://youtu.be/xRQnJyP77tY?si=B61zL7N4Gq9oXqmh
Ей на това парче онзи ден за София по хайуея се изтрясках със 180 км/чLast edited by RUBLA; 16.02.2024, 18:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
12m2 Цената е 500 000 евро и е без коментар. Левчо вече е захлупил, когато е трябвало. Гастарите да му мислите.
Културно пише и е умен,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали по време на пандемията наемателката беше затруднена и поне един наем й опрости?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ПП: сега видях площта!!! Майко мила!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Левчо, още помня как ти се присмиваха, когато купи гаража, а сега гледат на парцали и не вярват. Виж какво нещо е времето и свикването.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар