IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кво търси?
    3 стаен

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Бетерчо, немаш ли нещо за продажба във Варна? Моя колега още си търси да закупи жилище.
      Кво търси?

Коментар

• Цените на имотите за 2024 г.: За 100 хил. лв. можеш да си купиш само гараж в София - Новини от Actualno

През последните 10 години цените на имотите у нас са скочили с близо 80%.

Още: Все по-малко българи имат собствени жилища

===2049===

Мдааа, посоката към 30/70 е ясна. все повече наематели и обитатели на деЦки да свикнат с мисълта, че влака безвъзвратно е отминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Още ли дъФчите тия (имагинерни) осемстин лв месечен наем бре "инвестори"?
          Бетерчо, немаш ли нещо за продажба във Варна? Моя колега още си търси да закупи жилище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Дали може да се купи хубав двустаен в центъра на Банско, на комуникативно място и не в периферията, за 50 000 евро?

На мен пък ми харесват лекциите на Берджо, че НИ не са панацея. Че демографията е лоша, че в дългосрочен план сме "довиждане". Че не е важна тухлата, а какво си преживял и къде си отишъл. И какво слагаш на трапезата си.

Културно пише и е умен,

Попитай го на ЛС дали не иска да му помогнеш да разчистите някоя ЗЗ, пък после да се опознаете в караваната.

Коментар

• Още ли дъФчите тия (имагинерни) осемстин лв месечен наем бре "инвестори"?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Поредният изплискал легена тотално. На Витошка наемите вървят по 50 Евро в момента. За 5% доходност (което е твърде малко) цената трябва да е максимум 12000 Евро/кв.м.

Или какво, очаква да му снеса 500к и да го отдам на 1% доходност? Пълен дебил.
                Той не го продава. Праи си ташак, не виждаш ли!
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Дали може да се купи хубав двустаен в центъра на Банско, на комуникативно място и не в периферията, за 50 000 евро?

На мен пък ми харесват лекциите на Берджо, че НИ не са панацея. Че демографията е лоша, че в дългосрочен план сме "довиждане". Че не е важна тухлата, а какво си преживял и къде си отишъл. И какво слагаш на трапезата си.

Културно пише и е умен,

За 50К€ може само да те повозят до Банско. Виж некое студио може да лупнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не е ясна площта на магазина, но това без коментар ти идва да покаже ако не ти стига и 1€ изобщо да не губиш времето на продавача.
                    ПП: сега видях площта!!! Майко мила!
                    Поредният изплискал легена тотално. На Витошка наемите вървят по 50 Евро в момента. За 5% доходност (което е твърде малко) цената трябва да е максимум 12000 Евро/кв.м.

Или какво, очаква да му снеса 500к и да го отдам на 1% доходност?
                    Last edited by RUBLA; 16.02.2024, 18:23. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

... аз купих на 149 и съответно кеширах на х 3,5 пъти. Та ти си се смей. За Плевен не знам, но за Фиш-фиш на Левчо имаш кандидат наемател на малко над 8% (нетна) доходност. Досега каквото съм посъветвал Левчо не се е оплакал от лош съвет. Виж твоите съвети към колето са друга бира (още си стои зазидан)
                      Ще взема да отдам Фиш фиша да им покажа как се отдава и дали не върви. Но не ми се разваля хубавинята да си отскоча там когато ми е кеф. И да се разцепя с музика на воля. И миди и бърбън. И...знаш какво още...
                      https://youtu.be/xRQnJyP77tY?si=B61zL7N4Gq9oXqmh
                      Ей на това парче онзи ден за София по хайуея се изтрясках със 180 км/ч
                      Last edited by RUBLA; 16.02.2024, 18:26.

Коментар

12m2 Цената е 500 000 евро и е без коментар. Левчо вече е захлупил, когато е трябвало. Гастарите да му мислите.

Културно пише и е умен,

Коментар

Нали по време на пандемията наемателката беше затруднена и поне един наем й опрости?
                          Да, опростих и в периода на тоталния локдаун.

Коментар

Не е ясна площта на магазина, но това без коментар ти идва да покаже ако не ти стига и 1€ изобщо да не губиш времето на продавача.
                            ПП: сега видях площта!!! Майко мила!

Коментар

12m2 Цената е 500 000 евро и е без коментар. Левчо вече е захлупил, когато е трябвало. Гастарите да му мислите.

Коментар

Левчо, още помня как ти се присмиваха, когато купи гаража, а сега гледат на парцали и не вярват. Виж какво нещо е времето и свикването.
                                Нямат взор и свикването им е като да свикнеш със студен душ. Затова които могат ще шарят дебело, които не остават при мама, тати в деЦките. А кака се изнася, разбира се. и тя си има тати, за кво и е на тати татиното.

Коментар

Working...
                                X