IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

имаш ли от него
    Това е индеск на технологичните компани.Имам ETF върху технологичните.Даже се преставя по-добре от индекса.Около 20% годишно без дивидентите.За последните 5 години.
    Last edited by nradev1111; 16.05.2024, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Те и туй не го разбират!

Пише Маркет, ама сега това кварталния нон-стоп ли е, не е ли.............
      Не бе,това е кварталния супермаркет на Лидл ,дето пускат "Пещерска" на примоция.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
        Между другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? .... к'во стържеш бе еееей
        Илюзията на чуждото!

Чуждата жена е по-'убава и мрънка по-малко!

Да... ама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
          Между другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? Едно време беше, че в едната част бяха повече къщи а в другата беше близо до Плиска и беше добър транспорта. Сега транспорта е добър на много места. Частта която е откъм Плиска си пати от мръсния въздух и шума на Цариградско ( освен ако не са сложили вече шумоизолираши стени , Вие кажете) . Другата част вече не е от къши а се построиха кооперация ( без паркинг) .... к'во му е толкова добро на Гео Милев та гонел 3.5к на квадрат ?Преди да почнете с измислиците , един от наследствените ми апартаменти е там а и съм работил няколко години за фирма с офис в БАН, та не е като да не съм запознат с квартала ... последния път като бях в България преди 7-8 години си загубих един ден да къртя треволяци между плочките пред блока че коренишата бяха разбили чак бордюрите... реакцията на съседите беше никаква... всъшност след 1-2 часа един се показа на балкона и вика .... к'во стържеш бе еееей
          да не си скубАл трЕва на лордчето около колата?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Eто ти индекс дето носи 17% на година.

https://finance.yahoo.com/quote/%5EI...5pdCI6bnVsbH0-
            имаш ли от него
            препоръка е

Коментар

• Между другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? Едно време беше, че в едната част бяха повече къщи а в другата беше близо до Плиска и беше добър транспорта. Сега транспорта е добър на много места. Частта която е откъм Плиска си пати от мръсния въздух и шума на Цариградско ( освен ако не са сложили вече шумоизолираши стени , Вие кажете) . Другата част вече не е от къши а се построиха кооперация ( без паркинг) .... к'во му е толкова добро на Гео Милев та гонел 3.5к на квадрат ?Преди да почнете с измислиците , един от наследствените ми апартаменти е там а и съм работил няколко години за фирма с офис в БАН, та не е като да не съм запознат с квартала ... последния път като бях в България преди 7-8 години си загубих един ден да къртя треволяци между плочките пред блока че коренишата бяха разбили чак бордюрите... реакцията на съседите беше никаква... всъшност след 1-2 часа един се показа на балкона и вика .... к'во стържеш бе еееей

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти в кой индек си набил пари и получаваш 10%
                Eто ти индекс дето носи 17% на година.

https://finance.yahoo.com/quote/%5EI...5pdCI6bnVsbH0-

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И туули имам бре, ама не им смятам капиталовата, да не разболея нЕкои хОра.
                  като имаш...сипи си едно
                  и ела да ги оправим безтухльовците
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Да не отдаваш няколко пентхауса в лондонското сити? Това месечна или годишна доходност е?
                    и аз малко трудно го разбрах,
                    но според мен казва, че от негов имот за 200к вади около 1400 месечно
                    Last edited by ratten; 16.05.2024, 20:31.
                    препоръка е

Коментар

Викат си "щом не моЕ се пипне, пак е няква пирамида измислена от ГолемиО шейтан отвъд локвата."
                      мно'о ясно!

Къде къде по-сигурно е да ги метне през терасата! Човека е долу и чака!

Коментар

Те и туй не го разбират!

Викат си "щом не моЕ се пипне, пак е няква пирамида, измислена от ГолемиО шейтан отвъд локвата."

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Какво пране на пари те гони бе човек?!
                          Бонвиане, трудно можеш да ме убедиш , че човек който има акъл да изкара чисти 200к ше ги набие в нещо с възвръшаемост, която се равнява на подръжката му. Спред мен даже ако имаш пари за пране такова набиване е безумно.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.
                            Да не отдаваш няколко пентхауса в лондонското сити? Това месечна или годишна доходност е?
                            Last edited by mitko2848; 16.05.2024, 20:03.

Коментар

Хубу, очевидно с Биткон са свикнали (че бие всичко), я да пробвам пак с индексите: [ATTACH=CONFIG]n4181757[/ATTACH]
                              Те и туй не го разбират!

Коментар

Еее, не се спря с тая кранта! Стига с тия флаери!

Инвеститорите в шпакловка не могат да вземат думата от теб, дай им шанс!
                                Хубу, очевидно с Биткон са свикнали (че бие всичко), я да пробвам пак с индексите:
                                Click image for larger version

Name:	spx.jpg
Views:	1
Size:	15.9 КБ
ID:	4181757

Last edited by better; 16.05.2024, 19:57.

Коментар

Working...
                                X