Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да бе
таралежът каза, че са богати западняци само тамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеДнес съм в настроение и реших да зарадвам понижителите.
Имотен бум с първи сигнали за рецесия (capital.bg)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Каква е тая застраховка 3600 на година ? На колко са години ? Ми тоя кредит да го беше изтеглил единия тогава.
Абе ти се чудиш за застраховката, аз се чудя к'ви са тия инвеститори, дето презират кредитите и за тях , който използва кредит е "измейкяр". Верно неграмотна история. Освен застраховка живот има и застраховка за самия имот. За апартаменти може би не е толкова наложително като за къща, ма де да знамLast edited by nradev1111; 17.05.2024, 14:54.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да, но не купуват нищо друго.
Не ходят по вилите на квартира, а главно в хотелите.
Уикендите плажът много се пълни с българи от провинциални градчета, палят колата и идват на плаж и не плащат за хотели.
таралежът каза, че са богати западняци само там
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, щом са пълни ресторантите, начи не е зле положението
Не ходят по вилите на квартира, а главно в хотелите.
Уикендите плажът много се пълни с българи от провинциални градчета, палят колата и идват на плаж и не плащат за хотели.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.
Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Довърших го, в момента го обзавеждам. Тия повече ми приличат на келнери в Албена.препоръка е
Коментар
� -
Обаче аз съм чувал от местните, че потокът туристи в Балчик е слаб и не могат да съживят района и местната икономика.
Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тука по-дребните зърнопроизводители въобще не чакат да им махат нулите. Купуват без пазарлъщи. Ти си чекай.
Аз живея и почивам в нормалните държави, тази беднотия си е за вас.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Точно така. На центъра пък един приятел купи една стара сграда до старата автогара и я реставрира също. (ще стане доста шикозен ресторант)
Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Много интересна първа асоциация !?!Поради що тъй?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Този дворец не е ли една стара, каменна сграда на първа линия, на път за двореца?
Коментар
� -
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
Коментар
� -
Вилата е хубава, но е скъпа.
Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.
Може да я купи богат чужденец.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар