If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
Доколкото съм чувал професорските заплати в Германия са от порядъка на 100-150к, заплатите на супер високоплатените хирурзи 250-300к. Сигурен се че има хора които ще откажат 4 пъти по-висока заплата. Интересно ми стана обаче как ще го канят в САЩ като няма право да практикува докато не мине USMLE ?
400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
Президента не го мисли. Заплатата му е последната грижа. Това за кардиохирурга за какво го казваш ? А с това за апартаментите съвсем ме загуби. И ти ли като лордчето ... вечер ?
Левчо, къде са се примирили бе? Какво ги говориш? Средния доход за семейство в моята ерия към 400к годишно, средната къща е 1.5 млн. Няма и 1 към 4. Това е за читав квартал. В София гледате 300к апартаменти с 30к заплати и разправяте че ок. За къщи да не говорим. Аре стегни се малко.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
Тия са стари (за миналия месец). За този месец нЕма ли вече бюджет? На клюки ли вече ще го карате?
Е, там са се примирили че ще гледат имотите на картинка, ще се примирят и тук. - чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш. , те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
Левчо, къде са се примирили бе? Какво ги говориш? Средния доход за семейство в моята ерия към 400к годишно, средната къща е 1.5 млн. Няма и 1 към 4. Това е за читав квартал. В София гледате 300к апартаменти с 30к заплати и разправяте че ок. За къщи да не говорим. Аре стегни се малко.
Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
Е, там са се примирили че ще гледат имотите на картинка, ще се примирят и тук. - чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш. , те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
Вече на клюки ли го ударихте бре? Немате 100 кинта за статия в блиц ли?
Прав си, брокеразите много се притеснихме и го ударихме на клюки. Пазарът е замръзнал и няма нито една сделка. Жестоко задлъжняли са всички купувачи и са жестоко прецакани, че купуват имоти вместо биткойни, това е положението
Аз бих посъветвал чакалите да се откажат. В непознати и дълбоки води да не скачат. За покупка от 200К€ трябва кредит, както е и посочено в публикацията. За подобен кредит от 150К€ или повече (хубаво е и да разполагаш с поне 1/4 от сумата кеш) трябва да си млад и с добър доход за да ти го отпусне банка. А не всички отговарят и на двата критерия.
Хубаво е да се съсредоточат върху наемите и както е по света живеят свободно без угризения и проблеми. Още малко и цените ще доведат купуването на имот мечта дори и за хора с добър доход. Уж са по чужбина повечето, а не се учат и не попиват от фактите и начина на живот там.
На мен ми стана ясна причината на гастари с по 20-30 години в САЩ, да киснат ежедневно и ежечастно в български форум за имоти, а това, каква била:
Аз бих посъветвал чакалите да се откажат. В непознати и дълбоки води да не скачат. За покупка от 200К€ трябва кредит, както е и посочено в публикацията. За подобен кредит от 150К€ или повече (хубаво е и да разполагаш с поне 1/4 от сумата кеш) трябва да си млад и с добър доход за да ти го отпусне банка. А не всички отговарят и на двата критерия.
Хубаво е да се съсредоточат върху наемите и както е по света живеят свободно без угризения и проблеми. Още малко и цените ще доведат купуването на имот мечта дори и за хора с добър доход. Уж са по чужбина повечето, а не се учат и не попиват от фактите и начина на живот там.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Будната кома която очакваш е възможна, само ако клекне имотната мафия - демек спрат фондовете. Дотогава я караме постарому. Ако си кандидат купувач за нещо читаво на справедлива цена, чакаш.
Имаш предвид политическата мафия вероятно. Когато цените на мляко сирене, олио и пр. скочиха политиците направиха комисии да следят печалбите на магазинерите. Банките държат нулеви лихви и е очеваден картел, печалбите им избиха тавана , но никой не пита абе що са ниски лихвите по депозитите и що не печелите от лихви по кредитите а от такси
Будната кома която очакваш е възможна, само ако клекне имотната мафия - демек спрат фондовете. Дотогава я караме постарому. Ако си кандидат купувач за нещо читаво на справедлива цена, чакаш.
В тая тема, ключовата дума е ЧАКАНЕ. Ама, 2, 5, 20, 30г., без значение е за Йодите на перона, те нямат сетивност за време-пространството, антенките на сетивата им са насочени единствено да не се вътрят с някой непосилен кредит, каква жалка душевност...
Какво значение има колко депозити има ? Проблема е в кредитите. Ако 1 човек има депозит 1200 лева и банката даде на 5 човека кредит по 200 лева , те платят на този човек за нешо си и той сложи новите 1000 лева на депозит депозитите ше бъдат 2200 лева а кредитите само 1000 лева. Парите в обръщение са под 30 млрд , за да има 120 млрд депозити значи са превъртени през кредит-депозит няколко пъти. Всички, включително и БНБ се опитват да избегнат и най-малката паника зашото тръгнат ли да се теглят депозити ше стане колапс ( то това си е по дизайн). Но на всички е ясно, че размера на кредитинето е минал приемливите граници и обшо взето ситуацията е насрал си се ма гледаш да пускаш по малко да не забележат другите.
Коментар