If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес влезе дивидентът от БМВ...
Тази година по-малко от миналата, но пак доволно.
Едно е такива компании да ти плащат дивидент, друго е да чакаш от разни въшльовци наемче в БГ.
A Амунди са те прецакАли зверски (или по-скоро посредникът, който ти е пробутал фонда и е взел комисионна), но ти си знаеш.
Бонке, ти разчете ли графиките и данните или типично по брокерски търсиш само сензацията от заглавието?
Реинвестиране на печалбите знаеш ли какво означава?
Личи си, че си учила в УНСС (ако изобщо имаш някакво образование) и не в елитен немски университет.
Много сте ми смешни хейтърите.
ЕЦБ вдига лихвите - не е добре. ЕЦБ сваля лихвите - не е добре.
Заплатите се вдигат - не е добре. Заплатите не се вдигат - не е добре.
Ще отложат влизането в еврозоната - не е добре. Влизаме в еврозоната - не е добре.
Няма редовно правителство - не е добре. Има правителство - не е добре.
Затягат кредитирането - не е добре. Не затягат кредитирането - не е добре.
Не виждам защо казваш хейт на вероятността (значителна) високите лихви в Европа да доведат до счупване в системата.
В Германия фалират големи строители, в Австрия фалира сериозна финансова група и тн и тн... това не е хейт, а обективно следене на развоя в Европа в условия на повишени лихви.
Много експортно ориентиран бизнес в България произвежда за клиенти от еврозоната. Това е най-големият ни външен пазар. Не е зле да се следи какво става там, за да не кажем после "първият сняг ни изненада"
това разбира се не е в полза на хора, чийто доходи са пряко свързани с броя изтеглени ипотеки и затова са толкова нервни в забележките.
Unimog,
от една година следя не толкова интензивно пазара в София. Наблюдението ми е за около 10-15% скок на обявените цени. Тези графики изглеждат малко странно.
Ма какъв скок бе колега.Ей сега ще те обвинят, че си не разбираш
това не е добре - означава " всеки момент очакваме (тези от ецб) да се счупи нещо, нека да намалим лихвите,че да не ни припишат вината"
за съжаление обикновено така става
Много сте ми смешни хейтърите.
ЕЦБ вдига лихвите - не е добре. ЕЦБ сваля лихвите - не е добре.
Заплатите се вдигат - не е добре. Заплатите не се вдигат - не е добре.
Ще отложат влизането в еврозоната - не е добре. Влизаме в еврозоната - не е добре.
Няма редовно правителство - не е добре. Има правителство - не е добре.
Затягат кредитирането - не е добре. Не затягат кредитирането - не е добре.
То пък да знаеш как им дреме на ецб в какво ги обвиняват.
В Германия вече се усеща негативното влияние от високите лихви, фалитите са много и най-лошото е, че са във всички сектори.
именно, но трябва да се скърши някой голям, че да стане олелията
обикновено това се случва след края на лихвените повишения, че и след 1-2 намаления даже.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Unimog,
от една година следя не толкова интензивно пазара в София. Наблюдението ми е за около 10-15% скок на обявените цени. Тези графики изглеждат малко странно.
това не е добре - означава " всеки момент очакваме (тези от ецб) да се счупи нещо, нека да намалим лихвите,че да не ни припишат вината"
за съжаление обикновено така става
То пък да знаеш как им дреме на ецб в какво ги обвиняват.
В Германия вече се усеща негативното влияние от високите лихви, фалитите са много и най-лошото е, че са във всички сектори.
Unimog,
Коментар