Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
33 също може да е набутвация, защото малки парцели се продават трудно. Отделно има фирми за земя, които лъжат хората и купуват на безценица.
("Купувам земя из цялата страна")
На морето според мен е добра инвестиция.
Едни роднини преди няколко години си купиха студио на "Свети Влас" - обединиха си спестяванията и купиха,А на морето е най- голямата набутвация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
абсурд!
казал коча когато се опитали да го доят.
радев е чел сборници а аз четох котлър и други другари, които само избирателно си спомням
и човека казва, никога не позволявайте счетоводител да определя политиката на търговска фирма
Кормилото го държи само предприемачът и никой друг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Демек фалит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Кореняк софиянец съм и аз и жена ми.
Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимост извън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.
("Купувам земя из цялата страна")
На морето според мен е добра инвестиция.
Едни роднини преди няколко години си купиха студио на "Свети Влас" - обединиха си спестяванията и купиха,
Коментар
-
Кореняк софиянец съм и аз и жена ми.
Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимостизвън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.
Коментар
-
Да не си от Пловдив?
Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимост извън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.Last edited by БОНВИВАН1; 01.07.2024, 14:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Остави го този дизастър. Не си губи времето. Това за пет десет поста да си оплескаш даже шанса за някак читав бизнес контакт си е живо постижение.
Коментар
-
Даже имам набълбукани със селски терени в регулация - ти да видиш
Коментар
-
Ако няма за какво друго да се заядем, да си търсим правописните и граматическите грешки. :-)))
Цитирам те: "Единствения нисък данък в БГ е акциза на алкохола.Виното даже е без акциз.Затова Слънчев бряг е дистинация за алкохолен туризъм" Край на цитата.
Имаш минимум 5 грешки в две изречения. :-)
nradev1111, нищо лично, но все едно говоря с жена си, която е счети продукт на УНСС.
Вярно, в момента е голям финансов директор на голяма чуждестранна фирма и има собствена счетоводна фирма, но е като кон с капаци. Някои неща Ви убягват от погледа. Трябва Ви един простоват практик като мен -)))))). (Въпреки, че и аз съм изучил маркетинга и рекламата на УНСС), който малко да Ви осветли и разшири кръгозора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имаше една вълна инвестиции преди време (доста време мина) накупиха парцели, сдружиха се с наши идиоти (мутри преквалифицирани на строителни предприемачи), но като цяло беше греда.
Коментар
-
Изтърван срок по предварителен договор. А не иска да плаща - отсвирих го отдавна. Просто давам пример.
Коментар
-
https://www.capital.bg/politika_i_ik...se_povishavat/
извинявам се ако е качвано вече.
цените, моля ви се пак се повишавали и Капитал се питат защо?
Не четат тая тема и това си е. Трябва да влязат тука и всичко ще им се изЯсни
Потижителите, не се ли уморихте ве братя, нямате спирка ♥️
- 1 like
Коментар
-
Приказки под шипковия храст.И бизнеси даже местили в БГ.А бе тия испанци идиоти ли са?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Испанци купили тук? От къв зор?
- 1 like
Коментар
Коментар