Първоначално изпратено от mopasan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Недей така, ще се прекараш.
Изчакай да стане 200
Не мисля, че чак толкова ще паднат цените, а и лично за себе си съм си определил цена около 800-900 евро за метър на хубава локация в центъра. Господ да ни помага да бъдем смирени с търпение и здраве да почакаме.Last edited by Арменския пoп; 04.02.2021, 17:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Може ли да попитам каква е тази граница? Това някакъв минимум ли е или има възможности за още по-голям спад? Аз лично бих предпочел да изчакам, защото ми се струва, че около 800 евро на реални квадратни метри е справедливата цена. С тия общи части българския квадратен метър в момента отива към 1600 евро.
Коментар
-
Относно извадката, която постоянно пускаш:
По мое наблюдение част от офертите са изтеглени от пазара, от където идва и спада които пускаш.
Ако се задържи понижението (независимо с колко процента е) ще се изтеглят още оферти.
Имоти, които са добри и не са спешни за продажба изчезват и остават продънени панелки, които така или иначе не са интерес за повечето хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 88602 euro
Средна цена на кв.м: 1267 euro.
паднахме под границата от 1270
По мое наблюдение част от офертите са изтеглени от пазара, от където идва и спада които пускаш.
Ако се задържи понижението (независимо с колко процента е) ще се изтеглят още оферти.
Имоти, които са добри и не са спешни за продажба изчезват и остават продънени панелки, които така или иначе не са интерес за повечето хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Може ли да попитам каква е тази граница? Това някакъв минимум ли е или има възможности за още по-голям спад? Аз лично бих предпочел да изчакам, защото ми се струва, че около 800 евро на реални квадратни метри е справедливата цена. С тия общи части българския квадратен метър в момента отива към 1600 евро.
Изчакай да стане 200
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
- 2 Харесвания
Коментар
-
По отношение на средната цена от справката - според моите наблюдения част от офертите са изтеглени от пазара от където идва и спада в извадката ти. Освен това ако се задълбочи понижението добрите оферти, които не е належащо да се продават, се изтеглят. Остават продънени панелки, които така или иначе са интерес за много малко хора
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Имаше някава шведска банка дето даваше на фиктивна отрицателна лихва, казвам фиктивна защото таксите им бяха по високи и в крайна сметка реално не е отрицателна
На мен други неща са ми по интересни
1-во Неразбирането на ниските лихви и последиците от тях - Тук в главите не олимпийците битува мита че повишителите желаят ниски лихви
Ниските лихви говорят за ниска възвръщаемост от имотите, отиването на лихвата към нула води до възвръщаемост около нула - Ама щел да ми бъде евтин кредита какво те брига че ще е евтин кредита след като ти не можеш да получиш възвръщаемост от имота ????
Около 2000-та лихвите бяха над 10% който е купил тогава е най на далавера така че аз на ниски лихви не се радвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Един брокер, цитира друг брокер, от платено прес-съобщение.
- 1 like
Коментар
-
Достъпни жища и в момента има в покрайнините на София Бутонец например - Ако говориш за безплатни жилища и такива ще има но хората дето ще бъдат настанени там и така и така не са фактор на пазара
За ниските лихви прочети предишният ми пост
Ако се махне мораториума цените ще паднат с 30%
Преди обаче да падне мораториума се приготви за едно поне 20% поскъпване тази година и после като поевтинеят с 30% вероятно ще си много доволен но все така под наем
е сега тръгват да растят
само днес са 4 % ръст
хихиххихи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Един брокер, цитира друг брокер, от платено прес-съобщение.
цитиращия НЕ МОЖЕ да бъде брокер
все пак и там имат минимум изисквания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз така мисля, цените си се покачват с и без темата. От началото на новата година с около +10% според песимиста. Ако продължава така купата за пореден ще се окаже прав, а чеканьето за перонЯ ще се удължи до 2029-та.
Коментар
-
Имаше някава шведска банка дето даваше на фиктивна отрицателна лихва, казвам фиктивна защото таксите им бяха по високи и в крайна сметка реално не е отрицателна
На мен други неща са ми по интересни
1-во Неразбирането на ниските лихви и последиците от тях - Тук в главите не олимпийците битува мита че повишителите желаят ниски лихви
Ниските лихви говорят за ниска възвръщаемост от имотите, отиването на лихвата към нула води до възвръщаемост около нула - Ама щел да ми бъде евтин кредита какво те брига че ще е евтин кредита след като ти не можеш да получиш възвръщаемост от имота ????
Около 2000-та лихвите бяха над 10% който е купил тогава е най на далавера така че аз на ниски лихви не се радвам
2-ро Хора дремещи на по една заплата на перона с нетърпение очакват да се срине икономиката без да си дават сметка че именно те ще изядат най голямата хурка
Най реват и ще реват търгашите дето НИЩО не произвеждатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар