If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз лекарства не предписвам, даже не ги и следя толкоз. Щото си от Ловеч затова ти го казвам, имаш шанс да стоплиш. Моята работа е финал, над мен няма никой, пълен анализ на проблема на един човек (разбира се не всички се нуждаят от този анализ) от което зависи и избор на терапия и смяна на терапия, защото нещата се променят. Демек години наред може да срещна пациент случайно само в коридора. И да се направя на нов, не от тази болница за да не ми задават глупави въпроси къде е доктор Петров....Иванов...кой от всичките?... или къде е асансьора като не четат даже кво пише по указателните табели.
Тук си абсолютно прав, но трябва и да си достстъчно критичен и самокритичен най-вече. За да знаеш че 79% от населението има подобен тип поведенчески и засягащи оценка, самооценка нарушения.
79% малко ми се вижда особено в днешното пандемично време. Осъвремени си източника.
Интересна тема ,там би могъл много да научиш за себе си .
Тук си абсолютно прав, но трябва и да си достстъчно критичен и самокритичен най-вече. За да знаеш че 79% от населението има подобен тип поведенчески и засягащи оценка, самооценка нарушения.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Мечтите се превръщат в бълнуване насън и сляпа вяра граничеща с реалност, скъпи Шел. Утре съм на една докторска защита на един колега психиатър, чиято тема е: Подсъзнателно възникващи, но напълно критично осъзнаващи се диспропорционални личностни разстройства несвързани с трайни психопатии.
Интересна тема ,там би могъл много да научиш за себе си .
Да идем ли да попитаме. След спада в цените в дубай може този пентхауз да го заковем тримата - аз, ти, дебнещия...ще се бръкнем тримата с по около 300К€. Верно, като в Докторската на човек.
Човека не чете какви обяви пуска точно както ти статиите. Днес как продаде Старбъгса за 270К ... мани мани един дол дренки сте.
Мечтите се превръщат в бълнуване насън и сляпа вяра граничеща с реалност, скъпи Шел. Утре съм на една докторска защита на един колега психиатър, чиято тема е: Подсъзнателно възникващи, но напълно критично осъзнаващи се диспропорционални личностни разстройства несвързани с трайни психопатии.
Това ако му сметнеш цената върху светлия (истинския) квадрат, като нищо ще излезе цена близо до софийските кофтори в "топ локациите ново строителство", любими на песимиста. Какъв Дубай, какви пентхауси като можеш да купиш в Стрелбище?
Да идем ли да попитаме. След спада в цените в дубай може този пентхауз да го заковем тримата - аз, ти, дебнещия...ще се бръкнем тримата с по около 300К€. Верно, като в Докторската на човек.
Бай Саче, не съди по Света Троица за цяла София :-))))
Излез се поразходи в квартала, в който живееш. Огледай добре мизерията наоколо, после вземи гугъл мапса и обиколи из която се сетиш Европейска столица. Откриваш ли разликите?
Не разбирам как може някой да се радва на факта, че живее на най-гнусното място в Европа.
Това е апартамента на Джонката в Дубай...който му завижда,да се пукне от яд..
Аз съм казал ,трябва да сенаправи едно парти с момичета и да качим снимка тука във форума,ще има спукани жлъчки...ха ха
Това ако му сметнеш цената върху светлия (истинския) квадрат, като нищо ще излезе цена близо до софийските кофтори в "топ локациите ново строителство", любими на песимиста. Какъв Дубай, какви пентхауси като можеш да купиш в Стрелбище?
11500 квадратни фута са 1068 квадратни метра. Цената на квадрат излиза точно 7656 Еуро.
При цена от 4000 Евро на истински квадрат (на шпакловка и замазка) в ж.к. Изток цената е толкова изгодна, че всички арабски милиардери са се юрнали да купуват и за горкия песимист няма оферти. Богатите българи и те - вместо да си купят един такъв пентхаус в Дубай, теглят милионите от банките и купуват де що има двустаен из Гоце Делчев - все пак 500 лева наем на парче не са за изпускане.
Е що да давам двумесечната ти заплата за хотел като в Дубай може да спиш в чист и луксозен хотел за 130 до 150€ - 4 - 5 К дирхама....за седмица...600 средно на нощ....7-8 вискита в бара (алкохолът също е скъп и се предлага само там).
Коментар