Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Хващай ги да работят нещо.Иначе като бездействат лоша работа.
Щерката опатка изпитите този път с изключителен успех. Аз не съм проповедник, пари не давам, има си тайминг, има си правила.
Сега наемат 4-5 курс студенти хем заплата някаква им дават, хем учат и са в джаза от съвременнаа медицина. Вече ми представиха такова екипче. Щото няма персонал и сестри.Last edited by bulgarian lev; 12.02.2021, 22:29.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеТези дни се е купил тристаен на ~1250Е под Тодор Каблешков. За тотален вътрешен ремонт. Някаква ипотечка заради ремонта на 2,6х или 2,7х % ГПР, не съм се интересувал точно. Брокери звъняли на продавача, че може да му вземе още поне 150Е/м2. Не се е навил да ги пробва. За живеене го купувал млад човек с добри доходи.
- 1 like
Коментар
-
Сигурно,ама виж ги какви са стиснати,една кървавица и едно винце няма да почерпи ,и оня бат Пешо и тий се крие като мишка,като стане въпрос за черпене и дим са го няма.Добре че ние си се черпимОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тези дни се е купил тристаен на ~1250Е под Тодор Каблешков. За тотален вътрешен ремонт. Някаква ипотечка заради ремонта на 2,6х или 2,7х % ГПР, не съм се интересувал точно. Брокери звъняли на продавача, че може да му вземе още поне 150Е/м2. Не се е навил да ги пробва. За живеене го купувал млад човек с добри доходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не разчитай много на написаното, а гледай практиката каква е....
Та горното са го писали поне дузина пъти последните 5 години и виж къде сме сега с лихвите....
Кеша пари и на банките яко нали го осъзнаваш тва ? Тук има поне няколко човека запознати с банковите детайли и ако не греша процента който отива към БНБ е поне 1... Та избери си кое е по-добре за теб - да ти турят лихва по парите в банката минус 2% или да ги раздават за ипотечни кредити на 1-2% лихва / нещо което ще се случи до 5 години/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...toriuma-237300
Я вижте какво пише тука
Лихвите по кредитите ще се повишат след изтичането на мораториума върху плащането на заеми, обявен заради пандемията. Причината за това ще бъде нарастването на лошите и по-ниската склонност на банките да поемат риск. Това се посочва от експертите на Българската народна банка в изданието “Икономически преглед”.
Та горното са го писали поне дузина пъти последните 5 години и виж къде сме сега с лихвите....
Кеша пари и на банките яко нали го осъзнаваш тва ? Тук има поне няколко човека запознати с банковите детайли и ако не греша процента който отива към БНБ е поне 1... Та избери си кое е по-добре за теб - да ти турят лихва по парите в банката минус 2% или да ги раздават за ипотечни кредити на 1-2% лихва / нещо което ще се случи до 5 години/
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...toriuma-237300
Я вижте какво пише тука
Лихвите по кредитите ще се повишат след изтичането на мораториума върху плащането на заеми, обявен заради пандемията. Причината за това ще бъде нарастването на лошите и по-ниската склонност на банките да поемат риск. Това се посочва от експертите на Българската народна банка в изданието “Икономически преглед”.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Викаш единствения ми шанс е да сглобя набърже още едно две деца...кандидатки има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще ти викат дедо - ама ти си свикналОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Викаш единствения ми шанс е да сглобя набърже още едно две деца...кандидатки има.
Коментар
-
Щерката ще харчи с мъжа си и детето.Рахат.Така са младите за съжаление.Ти знаеш де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На мен ми прати снимки и клип от природата и пистата. Страхотно зареждащо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
така си е, когато минат определена бройка са си бреме. Аз трябва да разкарвам, че ако нещо стане с мене, щерките нямат шанс, време и нерви да се оправят с нашата бюрокрация. В това отношение Доматокрад е пред нас, няма имот - няма грижи, данъци, поддръжка, разправии с наематели, няма да оставя завещания и тн...
Коментар
-
То аз едва се оправям, камо ли щерката. Последния го не знае и къде е даже.
Коментар
Коментар