IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хахаха, кукленият театър. Продължавай да се майтапиш за моя сметка. Само за 1 месец направих от криптовалути колкото за 1 кофтор в Банско. Смятай колко са ценни тухлите в момента - един апартамент 50-60 квадрата в Банско колкото 20.000 рипъла (тоест нищо, въздух). В момента 1.40 долара бройката, като нищо до седмица ще удари 3 долара. Чудя се само да затварям ли позициите и да направя някоя добра оргийка с елитни каки, или да чакам за още 1 апартамент в Банско.

Повишителите, продължавайте да се кефите на 5% годишен номинален ръст (равносилен на поне 10% реален спад), както и на 2% доходност от наеми, при налични нискорискови варианти от поне 10%.
    Оказа се, че великия криптотрейдър, шеърхолдър и маунтинклаймбър не мое си плати наема, живее при мама и чека джобни от гаражите на тате. С две думи обикновен коксъкър.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Попе, припомням има два начина да направиш пари от това предсказание:
      1. Купуваш имот, плащаш 50% данъци, такси, комисионни и лихви и чакаш да поскъпне с 30%.
      2. Обзалагаш се с мене на произволна сума по данните на НСИ към декември 2021 в някоя платформа за залози (може и крипто), ако спечелиш не ме интересува дали си плащаш данъците. Таксите са по 1 % там, далеч по-изгодно от имотна сделка. Над 29% ти печелиш, Под 29% аз печеля.
      Те и миналата щяха да са 30%, а накрая май се оказаха 5% и то на база офертни. Реално това е спад, при положение че капитализацията на компаниите нараства с огромни темпове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
        Вчера дедо поп седна да смЕта. Поскъпването на труда и материалите в строителството са с по-големи стойности отколкото при готовите завършени имоти. Извод: имотите (все още) са сравнително евтини и достъпни. Направете сметка, заплатите са доста нагоре и още се покачват, горивата и енергията се покачиха, цената на парцелите се покачи. От другата страна имаме недостиг на работна ръка в строителството, недостиг на качествени жилища и адски много кеш в банките. Това са предпоставки за (минимум) +30% до края на тази година. Не пиша тия неща за да дразня чекащите на перонЯ олимпийци, а за да съм обективен и да изясня причините за покачването на цените на имотите. Това не се случва само в БГ, а в почти целия свят.
        Помислете олимпийци, че утре ще е късно и ще се присъедините към 60-е% наематели. Няма нищо лошо да сте наематели, те също са нужни на имотния пазар. Колкото повече наематели, толкова по-добър и стабилен пазар.

пп. 2029-та не е далеч, тъй че опцията "чеканье" не е толкова лош вариант. :-)) Годо като нищо ще се появи на бял МЯУ-кащ котарак.

Сега седам да пиша есе: "Как Домат ага проспа 2 кризи (2 момента) за апартамента и все още обитава деЦката. (при мама) Къде се изгуби този индивид?? Тема осиротя без него.
        Попе, припомням има два начина да направиш пари от това предсказание:
        1. Купуваш имот, плащаш 50% данъци, такси, комисионни и лихви и чакаш да поскъпне с 30%.
        2. Обзалагаш се с мене на произволна сума по данните на НСИ към декември 2021 в някоя платформа за залози (може и крипто), ако спечелиш не ме интересува дали си плащаш данъците. Таксите са по 1 % там, далеч по-изгодно от имотна сделка. Над 29% ти печелиш, Под 29% аз печеля.
        Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 11.04.2021, 13:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми Попе, да пиша за поевтиняване, ама ще дам напразни надежди на Орто перонеца - класически кибик по презумпция и на другарите от пролетарската банда. Така им казвам поне да не страдат, наемът е добра опция. Нема смисъл да се тревожат.
          Докторе, като те гледам само говориш, но не действаш. Добре, купил си една двустайка преди няколко години, голямата инвестиция, голямото нещо. Твоите пари се обезценяват точно толкова, колкото и на некупилите.
          Действаш ли по въпроса или само говориш? Искам повишителите да ви видя в действие, не само да приказвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп

е то оставаше и наем за деЦката да плащаш... въпреки, че на еЖони майка му му беше поставила ултиматум да си купува поне брашното и млякото за мекичките...
            Хахаха, кукленият театър. Продължавай да се майтапиш за моя сметка. Само за 1 месец направих от криптовалути колкото за 1 кофтор в Банско. Смятай колко са ценни тухлите в момента - един апартамент 50-60 квадрата в Банско колкото 20.000 рипъла (тоест нищо, въздух). В момента 1.40 долара бройката, като нищо до седмица ще удари 3 долара. Чудя се само да затварям ли позициите и да направя някоя добра оргийка с елитни каки, или да чакам за още 1 апартамент в Банско.

Повишителите, продължавайте да се кефите на 5% годишен номинален ръст (равносилен на поне 10% реален спад), както и на 2% доходност от наеми, при налични нискорискови варианти от поне 10%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп

синко, ти си виновен за покачването, защото само за покачване на цените на имотите пишеш. (т.е. по темата) И след като си виновен е редно обитателите на деЦките да те недолюбват. Те искат да четат това което им се ще.
              Ми Попе, да пиша за поевтиняване, ама ще дам напразни надежди на Орто перонеца - класически кибик по презумпция и на другарите от пролетарската банда. Така им казвам поне да не страдат, наемът е добра опция. Нема смисъл да се тревожат.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аз по молове не ходя, просто го ползвах като ориентир до София. На Тасос си ходя понеже е близо и ми харесва да си го обикалям с колата, и понякога с лодка - дават под наем едни малки корита много е яко да обикаляш от плаж на плаж с тях също е доста яко да наблюдаваш морския живот с маска, с акваланг не съм се гмуркал и не искам. Много хубави риби правят особено ми харесва барбуна като е пресен.
                Теб тези неща едва ли те интересуват понеже ти нищо не правиш освен да злорадстваш във форума, за това и ски не можеш да караш, сигурно и елементарни неща като колело не можеш да караш защото си човек без интереси и желания. Аз и до Австрия мога да отида, е не за 2 часа а за 4 понеже трябва да стигна и до летището, че мога и да си го позволя, но да разнасям цялата екипировка по самолети хич не ми харесва като идея за някакви си 4-5-10 дни.

Щях да ти пиша един абзац да те дразня, ама все ми е тая за теб честно казано. Жив и здрав да си.

Иначе икономиките тръгнат ли, инфлацията ще ни зачука по главите в това число и при имотите. Много шума има в хората за харчене, заведенията едва ги отвориха и се пукат по шевовете, само трябва да се завърти шумата за 6-12 месеца.
                боже слез си прибери вересиите
                седиш в празния офис и
                мечтаеш на глас

но и мечтите ти едни малки малки

Коментар

• Вчера дедо поп седна да смЕта. Поскъпването на труда и материалите в строителството са с по-големи стойности отколкото при готовите завършени имоти. Извод: имотите (все още) са сравнително евтини и достъпни. Направете сметка, заплатите са доста нагоре и още се покачват, горивата и енергията се покачиха, цената на парцелите се покачи. От другата страна имаме недостиг на работна ръка в строителството, недостиг на качествени жилища и адски много кеш в банките. Това са предпоставки за (минимум) +30% до края на тази година. Не пиша тия неща за да дразня чекащите на перонЯ олимпийци, а за да съм обективен и да изясня причините за покачването на цените на имотите. Това не се случва само в БГ, а в почти целия свят.
                  Помислете олимпийци, че утре ще е късно и ще се присъедините към 60-е% наематели. Няма нищо лошо да сте наематели, те също са нужни на имотния пазар. Колкото повече наематели, толкова по-добър и стабилен пазар.

пп. 2029-та не е далеч, тъй че опцията "чеканье" не е толкова лош вариант. :-)) Годо като нищо ще се появи на бял МЯУ-кащ котарак.

Сега седам да пиша есе: "Как Домат ага проспа 2 кризи (2 момента) за апартамента и все още обитава деЦката. (при мама) Къде се изгуби този индивид?? Тема осиротя без него.
                  Last edited by Арменския пoп; 11.04.2021, 08:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аз по молове не ходя, просто го ползвах като ориентир до София. На Тасос си ходя понеже е близо и ми харесва да си го обикалям с колата, и понякога с лодка - дават под наем едни малки корита много е яко да обикаляш от плаж на плаж с тях също е доста яко да наблюдаваш морския живот с маска, с акваланг не съм се гмуркал и не искам. Много хубави риби правят особено ми харесва барбуна като е пресен.
                    Теб тези неща едва ли те интересуват понеже ти нищо не правиш освен да злорадстваш във форума, за това и ски не можеш да караш, сигурно и елементарни неща като колело не можеш да караш защото си човек без интереси и желания. Аз и до Австрия мога да отида, е не за 2 часа а за 4 понеже трябва да стигна и до летището, че мога и да си го позволя, но да разнасям цялата екипировка по самолети хич не ми харесва като идея за някакви си 4-5-10 дни.

Щях да ти пиша един абзац да те дразня, ама все ми е тая за теб честно казано. Жив и здрав да си.

Иначе икономиките тръгнат ли, инфлацията ще ни зачука по главите в това число и при имотите. Много шума има в хората за харчене, заведенията едва ги отвориха и се пукат по шевовете, само трябва да се завърти шумата за 6-12 месеца.
                    Не ме интересуват, на Тасос съм бил преди години два пъти с децата - хубаво е ама нищо особено. Аз освен да шибам лешпери като теб - на друго не се кефя, тук позна

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мда, за човек с върхови постижения Тасос и МОЛ-а - толкова, аз пък не плащам 3 евра на м2 (при мен излизат 750 евра тия сметки, ама ти си мизерник и живееш на тесничко) - но пък мога да похарча по-малко за седмица-две в австрийски ски курорт (ако карах ски) Цяла Европа ми е на макс 2 часа. Горе-долу колкото ти да излезеш от едно задръстване и да влезеш в другото - нататък сещай се. По-здрав от немското село - на умрелото бг-гражданче хехехехе!

Last edited by pwise; 11.04.2021, 00:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Попе, я виж златото:
                        https://www.investor.bg/analizi/91/a...iuchil-325759/
                        ако, ако, ако...дрън, дрън, дрън... гоуема инвестиция...
                        вече ще слушам само тебе, Попе и Песимиста за инвестиции в имоти.
                        Старал съм се никога да не те подвеждам синко. Слушай Песимиста, умен християнин е, ако, че е келнер. Реално не е трудно да се предвиди пазаря, гледаш какво пишат Домат ага и маминия и инвестираш точно обратното. :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

Че как иначе?! :-)) Има си хас. Дедо поп не го искаше това поскъпване на труд, материали, горива и въобще всичко и ви приказваше до какво ще доведе печатаньето. Но перона си го е ударил на чеканье. Дедо поп само ви чете утрешните новини, но биде оплют и низвергнат наместо признат с благодарности. А повечето си четат мазните думи за гоУемото МЯУ и ръкопляскат на това което им се ще да чуят.
                          Попе, я виж златото:
                          https://www.investor.bg/analizi/91/a...iuchil-325759/
                          ако, ако, ако...дрън, дрън, дрън... гоуема инвестиция...
                          вече ще слушам само тебе, Попе и Песимиста за инвестиции в имоти.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                            Играли смo добро момци, немали смо шанс....

Справката на Кавръка и тя тръгна нагоре,

Резултат от Вашето търсене на:

Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                            Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 92237 euro
                            Средна цена на кв.м: 1309 euro.

А по моята основна се движим с темпото посочено от Попа.... За последният месец повече от 3%...То и при това нямане не може да е друго де...

Средна цена на имотите в извадката: 151426 euro
                            Средна цена на кв.м: 1450 euro.
                            Че как иначе?! :-)) Има си хас. Дедо поп не го искаше това поскъпване на труд, материали, горива и въобще всичко и ви приказваше до какво ще доведе печатаньето. Но перона си го е ударил на чеканье. Дедо поп само ви чете утрешните новини, но биде оплют и низвергнат наместо признат с благодарности. А повечето си четат мазните думи за гоУемото МЯУ и ръкопляскат на това което им се ще да чуят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Понеже виждам че си нов в темата да ти обясня накратко- никакви фактори не могат да понижат имотите- когато населението намалява- цените се вдигат, икономиката расте- цените на имотите се вдигат, когато спада пак се вдигат, защото някои от продавачите си ги крият, ако има земетресение или война- да позна- цените се вдигат. Ако не вярваш във вечния ръст си перонец, жорко и т.н.. С 2 думи това е
                              Не си далеч от истината перонецо. Само дето никой не отваря дума за вечен ръст. Ако времето до 2029-та ти се струва цяла вечност, то това е друг въпрос. Тогава може би ще си Жорко-мама пред пенсия обитаващ деЦката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Да попитам аз, по темата, как се отразява разреждането на българите на цените на жилищните имоти?
                                Понеже виждам че си нов в темата да ти обясня накратко- никакви фактори не могат да понижат имотите- когато населението намалява- цените се вдигат, икономиката расте- цените на имотите се вдигат, когато спада пак се вдигат, защото някои от продавачите си ги крият, ако има земетресение или война- да позна- цените се вдигат. Ако не вярваш във вечния ръст си перонец, жорко и т.н.. С 2 думи това е

Коментар

Working...
                                X