Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ей, това ме развесели. Това да се случи със сигурност трябва да развържеш някой имот. Куче, нямаш бюджет.Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не, стържа си яко...
А, ти ако ми цъфнеш, ще си на двоен...
Метлата и парцала ще са ти бонус...
Баси, много си изгладнял за комисион. Кучето не ти ли подхвърля някой надник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти тепърва ще ставаш мнооого толерантен, още не си го разбрал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Куче, нямам хомо наклонности, но съм толерантен и нямам нищо против хомоси, като теб и твоя любим.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ще му дам три етажа да облизва. Но ще му платя двойно повече отколкото взема като калинка. И той доволен, и аз захлупил имот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
Ти за оператор на "дудуци" ли си назначен?
Коментар
-
Ти с хомо интервенции ли искаш да минеш?Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, как с какво - ще назначи за "оператор на метлата и парцала" ....
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Коментар
-
Що се отказа от продажбата на наследствения в Изток? Предложих ти да го захлупя. И то ще ти платя добре. Ще ти стигнат за четиристайка в Казичене. Там е читаво.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Счети, БНБ не раздава потребителски кредити...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Броки,спред БНБ средна лихва по потребителски 9,8%
Коментар
Коментар