Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
А то беше, че някои хора се държат точно като чичаци и от 10 кладенеца вода носят да докажат, че имотите са светая светих дето друго освен ръст не ги чака. И точно ама всички от тези хора се подиграват на разните "перонци". Не си слагай грях на душата да го отричаш.
Хора, не си мислете, че вие сте най-големите разбирачи на света и всички други дето инвестират в различни от НИ активи са пълни балъци. За съжаление, това е масовото излъчване на т.н. повишители. Затова и моят отговор за чичаците. Много се засягате като ви се каже нещо, ама не се замисляте вие дали не обиждате другите.
Втората част от постът ти е добре, че не е насочен към мен, защото всичките си пари, с които разполагам са изработени с честен, неуморен труд, лишаващ ме от неща, които малко са готови да жертват, а и съм тръгнал от под нулата. Така, че знам какво е да си видял 2 и 200.Няма как да се съглася с масовото повишителско мнение, че цената не може да пада, особено като гледам активно какви имоти се предлагат на пазара и на какви пари. И именно защото не съм получил кинтите си по втория начин, няма как да дам такива колосални суми на някакви пишман строители и тарикат продавачи на вторичния пазар дето само ръст сънуват.
Коментар