Първоначално изпратено от BONI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ами, що не го правиш, ами ни поучаваш тук? Поучавай тези в темите за индексите...ама лев не си вложил там нали..само мечтаеш да излезеш от квартирата на твоята цена
Ей магнит е тая тема магнит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеЦените ще се повишат тая година
Ще се повишат като първо върнат достатъчно назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеЦените ще се повишат тая годинаLast edited by X_Y; 07.02.2021, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеБез да имаш опит на борсата, само от снп 500 да си купиш акции и да не ги пипаш биеш имотите в БГ по доходност в пъти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И аз познавам милионери, че са ми и приятели и рода. Ама кво от това. Ти не си изкарал 1лв от имоти. Аз съм изкарал 100к€, с наем си плащаш ядовете и ремонтите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бонка е радетел за благото на простолюдието. Твърди, че с 1900 лева заплата (и то брутна) можело да се изплати апартамент. Без да отчита как 1900 лева не стигат за най-елементарни човешки нужди, камо ли да изплащаш кредит, при това за абсурдните 30 години и то в абсолютни гета като Надежда, Толстой и Люлин примерно.Last edited by X_Y; 07.02.2021, 23:08.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ти нали продаде 2017-та на върха и си доволен остави ни нас да ни изгорят инвестициите а ако пък ти е чак толкова мъчно нали знаеш
всеки петък на римската стена от 10ч
Приятел от студентството си продаде апарта като изгони шафрантията и заживя в къща на траката под наем 1000+€ с градинар и прислужница.Last edited by bota156; 07.02.2021, 22:25.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ТИ КУПИ ЛИ СИ 2015 И ПРОДАДЕ ЛИ 2020 ДА КАПИТАЛИЗИРАШ 40% ПОСКЪПВАНЕ
Last edited by X_Y; 07.02.2021, 22:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Познавам куп хора, които го направихаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Навсякъде по света тръгваш от нулата.Не всичко което пише в учебниците расте по нивите.Знам много добре какво ти е в главата да не мислиш че аз не съм бил на 24г..Нямаш житейския опит за нищо.Едно е да си чел друго е Гугъл а трето да си го преживял....Едно е да искаш да си самостоятелен друго е да можеш да си го позволиш.Разбира се че никой не ти е длъжен и че тук е по добре.
П.П Споделих си годините в друга връзка.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар