IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Докато смяташ колко точно си похарчил, трудно ще си намериш жена.
    По-добре си вземи булка от Филипините или Тайланд, послушни и евтини били.
    Направи 2-3 деца, че тези имоти трябва да се ползват
    Че са малко циганките тука ми ше влачи циганор от другия край на света

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Според моята брокерка твойта нотариуска не струва. Не ме карай сега да вадя тексове от брокерката. Оня ден ме караше да ходя да я "ваксинирам" с голямата инжекция пък тя щяла да ми даде едно ДДС отстъпка. Щом по новините почнаха да говорят каква страшна далавера са имотите преди края на мораториума и преди БСП-то, сещай се како. Проблеми няма, Жорко втора ипотека вече ще зема че жена му му взе апарта след развода сега. Спойлер за новата серия по ДСК ТВ.
      Заплатка, симпатяга си и не си злобен, НО няма нужда да ме репликираш. Аз само пресъздавам случващото се, НЕ ГО ИЗМИСЛЯМ! Знам, че не ти харесва, но уви това е реалността.

ето малко твърди факти:
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-03-30 210925.jpg
Views:	1
Size:	84.1 КБ
ID:	3740046

Винаги съм казвал, че човек трябва да попътува по света за да оцени това което има. БОЛАТА – един от НАЙ-КРАСИВИТЕ заливи, не само в България...(ВИДЕО) - Опознай България (opoznaybulgaria.com)
      Last edited by Арменския пoп; 30.03.2021, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
        братя и сестри,

днес докато дедо поп си хортуваше с нотариуската, я чу на няколко пъти да приказва на руски и да иска преводач на румънски. После тя каза, че основните сделки са за израелци и румънци. Сърбите също стават все повече, както и рускоговорящите се завръщат. Не са мои измислици, предавам думи на нотариуската. Само за протокола: румънците тепърва започват да се виждат в пари, а са 20млн, спомнете си как българите изкупиха северна Гърция при положение, че сме има-нема 7млн и се досещайте какво цунами се задава. Докато дедо по се разхожда из махалата, вижда все повече автомобили с румънска регистрация спрели пред вили които не са за под наем (явно са купени). Абеее чеканье му е майката, ей я 2029-та наближава. Оня ден, гледам има хора в съседската вила на един англичанин обявена за 200К евро, познайте кой оглеждаше вилата?? Питаха дали и другата ми съседска вила не се продава... таквиз ми ви работи...
        Според моята брокерка твойта нотариуска не струва. Не ме карай сега да вадя тексове от брокерката. Оня ден ме караше да ходя да я "ваксинирам" с голямата инжекция пък тя щяла да ми даде едно ДДС отстъпка. Щом по новините почнаха да говорят каква страшна далавера са имотите преди края на мораториума и преди БСП-то, сещай се како. Проблеми няма, Жорко втора ипотека вече ще зема че жена му му взе апарта след развода сега. Спойлер за новата серия по ДСК ТВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ми я гледай тука Лев' трябва да почерпиш

https://dariknews.bg/novini/bylgarii...-video-2265424
          Това не може да е верно драги ми Лордиевич!!! Това е платена брокерска реклама! Амааа... КАК ТАКА! Откъде накъде ще поскъпват имотите, та ние чакаме гоУемо МЯУ и дискаунти с поне -40%.

Коментар

• братя и сестри,

днес докато дедо поп си хортуваше с нотариуската, я чу на няколко пъти да приказва на руски и да иска преводач на румънски. После тя каза, че основните сделки са за израелци и румънци. Сърбите също стават все повече, както и рускоговорящите се завръщат. Не са мои измислици, предавам думи на нотариуската. Само за протокола: румънците тепърва започват да се виждат в пари, а са 20млн, спомнете си как българите изкупиха северна Гърция при положение, че сме има-нема 7млн и се досещайте какво цунами се задава. Докато дедо по се разхожда из махалата, вижда все повече автомобили с румънска регистрация спрели пред вили които не са за под наем (явно са купени). Абеее чеканье му е майката, ей я 2029-та наближава. Оня ден, гледам има хора в съседската вила на един англичанин обявена за 200К евро, познайте кой оглеждаше вилата?? Питаха дали и другата ми съседска вила не се продава... таквиз ми ви работи...
            Last edited by Арменския пoп; 30.03.2021, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Браво, Джони. За духа на Куба и Хавана в 47 кв м 5000 и кусур на квадрат.
              Да взема да кеширам и аз с Докторска с едно 8К€ на квадрат. Аз съм в духа на Париж.
              И при тези цени какво мислиш. Собственика не продава, не е толкоз пишман от наеми, зашожил е цена която само определени типажи могат да му дадат. Просто казва ако искате да купите това ще цакате. И си го държи за по-добри времена.
              Ми я гледай тука Лев' трябва да почерпиш

https://dariknews.bg/novini/bylgarii...-video-2265424
              Last edited by 13ADROL; 30.03.2021, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
                Чиляци. Ако се позабързате малко още има шанс да се отървете от апартите преди изборите. И вервайте ми по добре на половин цена от колкото конфискация и фалит.
                https://www.standartnews.com/parlame...rb-456815.html
                Стига бе човек с това БСП. Правителство на тези би било равносилно на национална катастрофа. Тогава имотите ще са последен проблем. То и сега бизнесът е на ръба, остава да дойдат разни леви елементи във властта и да почнат да вдигат данъци и да отблъскват и без това малкото инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А защо чакаш? Нали всичко е подценено, балон няма и предстои вечен ръст?

Ето ти нещо да паркираш кеша и да не му береш грижа повече.
                  https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rwk&f1=1&fe7=1

Повишителите май най-много се плашите от цените. Или не купувате, щото не ви стиска, или рекламирате разни гета като Света Троица (понеже гроздето кисело и Вазов и Южен Парк били кофти локации). От тук май само понижители купиха по нещо.
                  Браво, Джони. За духа на Куба и Хавана в 47 кв м 5000 и кусур на квадрат.
                  Да взема да кеширам и аз с Докторска с едно 8К€ на квадрат. Аз съм в духа на Париж.
                  И при тези цени какво мислиш. Собственика не продава, не е толкоз пишман от наеми, зашожил е цена която само определени типажи могат да му дадат. Просто казва ако искате да купите това ще цакате. И си го държи за по-добри времена.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Чиляци. Ако се позабързате малко още има шанс да се отървете от апартите преди изборите. И вервайте ми по добре на половин цена от колкото конфискация и фалит.
                    https://www.standartnews.com/parlame...rb-456815.html

Коментар

Имам 2 броя, замислям се за още
                      Браво!!!

Нали си чувал какво пише в западните учебници по икономика, There is no such thing as free lunch. Както и, No easy money.

В тази връзка, не ми е особено приятно да харча по жени, които нямат сериозни намерения спрямо мен, но това може да се разбере след 2-3 срещи, защото се преструват и играят игра.
                      Last edited by Evgo; 30.03.2021, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добре,

Ти имаш ли репродукция, пич?
                        Имам 2 броя, замислям се за още

Коментар

Добре,

Ти имаш ли репродукция, пич?

Коментар

Аз също съм харчил по тях, с резултат О.

За тези пари, някой мъже си намират половинка, говоря хипотетично, излизат 3 месеца, той черпи и плаща винаги и после стават двойка. И има харесване и привличане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За мен важат точките 3, 5 и 7. Никой не е перфектен. Колко пара съм потрошил по жени, не е истина.

Аз също съм харчил по тях, с резултат О.

За тези пари, някой мъже си намират половинка, говоря хипотетично, излизат 3 месеца, той черпи и плаща винаги и после стават двойка. И има харесване и привличане.

Коментар

Обикновено, има няколко характеристики на старите ергени:

1) живеят при мама;

2) стиснати, икономични, не искат да черпят девойките;

3) закостенели;

4) с лоша хигиена и неприветливи;

5) с някакъв друг проблеми;

6) нямат пари и жените не ги искат;

7) други

А има мъже, които с години търсят, но все не могат да намерят. Дори много добре тренирани мъже (в продължение на 20 г) и те имат проблеми и трудно намират.

Просто такава е реалността в БГ. Хубавото е, че при мъжът срокът на годност е по-дълъг и може да стане баща и на 45г или малко след това.

Поздрави
                                За мен важат точките 3, 5 и 7. Никой не е перфектен. Колко пара съм потрошил по жени, не е истина.

Коментар

Working...
                                X