Първоначално изпратено от megamind
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Умирай.Хората видяха чекмеджета със злато и пачки,това е само малък пример.Тия всичките дето са около правителството какво си мислиш че правят ?
Това е форум на хора, които поне имаме претенции ,че имаме пари за да пишеш подобни щуротии !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Спри се !!! Умирам от смях ...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Че кой иначе ще ни даде на заем вещи градинари? Пък и ние си търсим първа къща, втора още не ни трябва, затова съм рекъл да сме с предимство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ето ,защо не мога да си харесам къща ! Всички сте се завтекли около мен да купувате, хем тази не я искам да е на първа линия по споделени причини тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дават ги хората с обръчите от фирми.Преди време ми бяха споменали за случай ,цял апартамен,пълен с пари.Кеш от разни схеми от фондове и каквото се сетиш.Жена на държавен служител споделила с друга и така Физически са нямали къде да ги съберат и цялото жилище буквално било натъпкано с милиони.
Коментар
-
Е тогава, кой ги дава тез пари за апарт в София? Пак повтарям, в не един и два квартала има такива нива на цените. Ти се чудиш, Песи ги няма в момента, аз не искам да ги давам, а може и да ги нямам . Сега и ако Дурката и Касапина ги нямат, значи може и да изляза прав, че всяко нещо си има таван, не само тухлата.
Коментар
-
До Дъри съм казал да ми търсят, моите апапи от района, че ми е близо до родния дом, ама нещо на първа линия до 250 К евра не изпада. Северното ни черноморие е хубаво, но аз съм си свикнал с южното. Сега, има и друг проблем, ако ще давам торба пари искам всичко да е пипнато, да е бонбонче и да не е в комплекс. Мога без басейн, че не искам да ми се моткат некви туристи из краката и да трябва да спасявам пияници да не се давят в общото пикало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Купи до Купата или Дъри. Има къщи за 70-150-250К€.Last edited by nomche; 29.01.2021, 00:38.
Коментар
-
Моя човек от тоз блок вика, вземи го, тъкмо като остарееш съвесем, ще може да мърмориш на входа на кооперацията, колко пропаднала ще е бъдещата младеж. Тъкмо няма ми се мотат в краката дечурлиги и ще съм ОК с двустаен само дето тогава няма да знам за какво да го ползвам тоз бонус - голям вестибюл. Обаче аз искам като остарея да гледам морето и най-вече през зимата, като няма навлеци по плажовете.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно. Това е апарт със супер локация, винаги ще пази цена, става накой с няколко милиона да скрие 250К£ и да забрави. После ще се ползва от някой сам човек най-много под наем или да живее щото трябва да е там срещу Президентството. Толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Замаушката дано не погледне в калъфката на възглавницата :-)
Ако ползваш депозитната статистика от онзи ден дето Бони пусна не мисля че има повече от 10К човека у нас които да могат да похарчат толкова пари.... без кредити....Затва без да съм правил разгъвки по цени на имотите и сделки / това и няма как щото нямам инфо от агенции/ вероятно 90% + от сделките са за под 150К , а тези по 200-300К ще стоят по обявите дълго време.... може и години....Щото и хората които ,могат да ги купят са с претенции...
Конкретният имот е по-скоро тип колекционерски и не е точно за живеене. Би го купил някой който може да си позволи да го има и без да го ползва....Last edited by nomche; 29.01.2021, 00:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Замаушката дано не погледне в калъфката на възглавницата :-)
Ако ползваш депозитната статистика от онзи ден дето Бони пусна не мисля че има повече от 10К човека у нас които да могат да похарчат толкова пари.... без кредити....Затва без да съм правил разгъвки по цени на имотите и сделки / това и няма как щото нямам инфо от агенции/ вероятно 90% + от сделките са за под 150К , а тези по 200-300К ще стоят по обявите дълго време.... може и години....Щото и хората които ,могат да ги купят са с претенции...
Конкретният имот е по-скоро тип колекционерски и не е точно за живеене. Би го купил някой който може да си позволи да го има и без да го ползва....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е тогава, кой ги дава тез пари за апарт в София? Пак повтарям, в не един и два квартала има такива нива на цените. Ти се чудиш, Песи ги няма в момента, аз не искам да ги давам, а може и да ги нямам . Сега и ако Дурката и Касапина ги нямат, значи може и да изляза прав, че всяко нещо си има таван, не само тухлата.
Конкретният имот е по-скоро тип колекционерски и не е точно за живеене. Би го купил някой който може да си позволи да го има и без да го ползва....
Коментар
-
Е тогава, кой ги дава тез пари за апарт в София? Пак повтарям, в не един и два квартала има такива нива на цените. Ти се чудиш, Песи ги няма в момента, аз не искам да ги давам, а може и да ги нямам . Сега и ако Дурката и Касапина ги нямат, значи може и да изляза прав, че всяко нещо си има таван, не само тухлата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар