Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениепичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
В Гръчко книга няма, има пазарОбърка се за пореден път с Пуевен даге.
Аз на вас ви разказах играта, камиларскиИ още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
ЗамаЗка....алергия имам към брокерски повлиялата ви всички неграмотност...сори марсианецо...по поста....внимавай какво купуваш. И баба ти и дедо ти са мазали и строили сами..
как ще внимаваш като купуваш на тъмно зелено ? или ти да си кажеш .. внимавайдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениепичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
пичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Направо се чудя Ледосветлението как не го е купил и как не е изкарал 50% капиталова + 50к наеми.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Offer?. Браво! Крети, на книга ли? Много си ми симпатик да знаеш. Имаш качества, що не почна в някой офис да разказваш приказки на купувачите.
Обърка се за пореден път с Пуевен даге.
Аз на вас ви разказах играта, камиларскиИ още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
32к.
Избих че и забравих, сега доближавам средата на ханаИ него ще забравя, вие още ще клечите тука.
. Браво! Крети, на книга ли? Много си ми симпатик да знаеш. Имаш качества, що не почна в някой офис да разказваш приказки на купувачите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Направо се чудя Ледосветлението как не го е купил и как не е изкарал 50% капиталова + 50к наеми.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеПовишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6r89n7&f1=1
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Имам, разбира се, в акции. Там е истината сега.
Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.
а се надявах да стана милионер догодина.
това болднатото е много добре.
ако остават пари, помисли и за един часовник, като на хазартчо.
синьото зрънчо.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с един наемател ли си от началото?
защо ми се върти, че плащаш 10% за управление.
и за трети път
сега 32к ли струва тоя писоар?
За теб 64к, да се научиш какво и къде ти се върти.
ПП: инак най-елегантната форма за Солун (а и цяла Гърция) е през ЕърБНБ с професионални посредници - всичко от тях, данъци, почистване, посрещане, настаняване - прибираш 50% от брутото. Обаче това е по-смислено за ваканционни имоти като формат, инак един обикновен наем върши отлична работа, както видя за 7 години точно вече - купих 2014та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега като се замислям, не съм те чул ти да се хвалиш с инвестиции
имаш ли някаква поне?
иначе те разбирам, трябва редовно, почти всяка вечер да мажем ските.
Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.
- 1 like
Коментар
Коментар