Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
От тия остава чиста 1200. Таман колкото социала по света Европейската столица хехе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivoo Разгледай мнениеЗдравейте,
мисля да продавам наследствен апартамент-стара тухла 65кв. на бул.Ситняково до Арменското посолство.
Каква цена да му търся
Коментар
-
Сал крепостните селяни останахте - без умения, без език, без досег с цивилизацията
Коментар
-
Сал крепостните селяни останахте - без умения, без език, без досег с цивилизацията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivoo Разгледай мнениеЗдравейте,
мисля да продавам наследствен апартамент-стара тухла 65кв. на бул.Ситняково до Арменското посолство.
Каква цена да му търся
Коментар
-
https://www.dnes.bg/sofia/2021/02/03...eniiata.478756
София отново е в червената зона, има риск да се върнат ограниченията
Има плавно увеличение на хоспитализациите в столицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Последните данни на официалната статистика са към 30 ноември. Средна заплата в София 1868 лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Хи хи хи ние не сме коплексари.Ловеч е хубаво малко градче имам си приятели там и винаги ходя с кеф.Са стана още по добре след като Продимчец се изпразни в Оснабрюк.Да е жива и здрава Меркел всичките индоариици да ви направе и да махне двойното гражданство та да се отървем завинаги от вас..Само колко боклук се изнесе не е за вярване...Дано дано само си викам дано изметта никога не си дойде.
Коментар
-
Някои тук се смееха на Слатина, но това е праисторическо селище, където преди 8000 години е бил първият човек в Европа, който е сеел жито и е зидал къщи - https://www.168chasa.bg/article/9453933. От това жито са поникнали днешните панелки и носят в себе си паметта за първия европеец. Между панелките все още има неизследвани шубраци, откъдето блика древна и забранена история. Крайно време е цените на имотите в Слатина да влезнат в аналите на световното историческо наследство, където срещу наем от 400 лева може да си напишете дисертацията само, като крачите покрай Слатинската река с противогаз. Тази река е по-свещена и от Ганг. И по-мръсна, но циганите от "Христо Ботев" по-надолу я ползват в ритуалите си и хвърлят в нея печки и хладилници за берекет.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В този район съм израстнал.Хисаря е бил Римски център докато Велинград даже и палатки не са си опъвали там.В Хисаря където бочнеш излиза история ,във Велинград най-много да намериш някои турски цървули
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Това звездите ли ти го нашепнаха или ти се яви Ванга на сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз отдавна съм разбрал че в една къща повече от едно семейство не може да живее.Къща макс три спални две бани едно голямо помещение 50 квадрата гараж работилничка барбекю котелно и тва е.Като пораснат децата и тръгнат по своя път стая с бяня макс две е предостатъчно....Няма смисъл да поддържаш палати.Отнема ти ценно време .Мисля си за две стаички в Хисаря или Велинград..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Друг я е построил - аз я купих за 7-8 заплати и налях още 30-40 . Имал пари дал. Като нямаш искаш, като имаш виждаш че повече от 100кв ЧИСТО не ти трябват. СЪЩО И МАКС 2 ЕТАЖА. Ама този акъл ми дойде като се разболях ... и си ползвам само 2 етажа. 3-тия стои направен и заключен, като гръчко. На тавана така си стои на купчина материали за 4к лева, в мазето още толкова - най-вече грес 80-90кв ...
- 1 like
Коментар
Коментар