Първоначално изпратено от seeker33
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз съм понижител, но не съм в обувките на купувачите от Нове Хоумс.
Ти си повишител, оферирай някой собственик и след две години ще продадеш на +80%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
За дреболиии се заяждаш. Аз само чакам да махнат пералнята от кухнята и да ми направят отделно перално/сушилно и една стаичка - гардероб и директно капарирам! Другите проблеми ще ги преглътна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Лев, да ти кажа че правилно се изписва това - братя Прошекови. Така се пише. Те са били царски доставчици за двореца по време Царство България. Можеш да видиш или да ти изпратя снимки на техни бирени бутилки и така пише на тях - братя Прошекови.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ти кажи, нали си понижител.
Ти си повишител, оферирай някой собственик и след две години ще продадеш на +80%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А що трябва да продават??
Коментар
-
... защо не продават на -40%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнениеНяма ли да отбележите 1 година извънредно положение? Миналата година Каръков82 изпадна в луда еуфория, ама днес се е покрил
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнениеНяма ли да отбележите 1 година извънредно положение? Миналата година Каръков82 изпадна в луда еуфория, ама днес се е покрил
Коментар
-
Потърпевшите са ги включили в предизборната кампания, но защо не продават на -40%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕто случайно няколко имота , които не съм търсил , а ми излизат на ценовата справка за статистиката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...s_protestirat/
Колкото и да си голям, като те нарочни държавата....
Първият голям беше Цветан Василев.
Предполагам сега очаквате потърпевшите от държавата да вдигат цените по други проекти, а форумците да смятате хартиена капиталова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/politika_i_ik...ksut_na_lukas/
Eто една от причините всичко да се набива в тухли.
Коментар
Коментар