Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Продължаваш в момента ти като (уж) инвеститор да ме убеждаваш да купувам колко мога. Не можеш да се оттърсиш от брокерското самосъзнание. Със или без БСП-то 15% данък не ти мърда, и това е само началото. Цялото това спокойствие около резките движения във фиска е доста странно. Но това е друга тема. За имотите е ясно че бая хора са се закотвили и нямат шанс да продадат, единствения изход от ситуацията е да надуват балона до пенсия. Ама и въздуха свърши вече.
Какво продаване, какви шансове бре човек ?! Колко пъти да ти се напише, че всичките по твои думи брокита и повишители купуваме а не продаваме и няма да продаваме / ей го Ратко още кошмари сънува от тази си единична грешка/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На този трудно ще му намериш проблем , а на тази цена едва ли има опашка от бутащи се с лакти. Ако наистина търсиш подобно нещо що пък да не го вземеш като и дискаунта сигурно ще е добър... Не бих се изненадал ако сега го пускат сделката да е за под 500....
Винаги ми е било интересно защо за такива луксозни имоти "непоследен етаж" го пишат като екстра? Тия брокери дето пишат обявите в панелки с вечните разправии с входа за ремонт на битумната хидроизолация покрита с чакъл ли живеят?
Добрата хидро и топлоизолация са елементарно решение, съвсем не е такъв случая със звукоизолацията. Не случайно най-скъпите жилища в белите страни са все пентхаузи и апартаменти на последен етаж.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто нещо добро от днес.
Направо отивам да го захлупвам и да се свършва.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62315215030950
Коментар
-
Добър въпрос....но Джони има отговор, ако беше със семейство и 2-3 деца, то няма такъв Апарт в София....Трябва да обединява 2-3 4 -стайни....
Коментар
-
Каквото и да пускам , тази работа не става с желание само трябват и топки и умения и възможности.
Не разкривам никаква грандиозна тайна, а който иска да живее на съответните сгодни места ще трябва да ми плаща тухлена пенсия защото няма шанс да купи не с 50, а и с 500 заплати.... в даден момент.... Но тези хора не са виновни с нищо де... те толкова могат. и не могат да променят съдбата си Ама вие дето се биете в гърдите че имате достатъчно кеш пък не сте купили кой ви е виновен ?!
ПП Нямам мечта за процент наематели, а очаквам че така ще стане. И това не зависи от моите или твоите постове а социално-икономическото устройство на държавата и света. Ако искаш да го спреш то трябва БСПто да са по-активни и големи законотворци..., не че има кой да им го позволи отвън тва де....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като си сингъл за чий са ти 4 спални?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
С 1 милион лева мога да купя цяло предприятие в Северна България и да почна да произвеждам. Жилището не произвежда, то е тежест и трябва да представлява незначителна част от бюджета на човек, не всичко. Ако 30 години работиш за едното жилище, значи си сбъркал някъде много сериозно.
Истината е че при нормален живот у нас не можеш да похарчиш повече от 5К на месец включвайки лизингова Х5-ца дето ти е мечта Сметни си до милиона колко месеца са....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто нещо добро от днес.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Как не може да се чака безкрай? Нали мечтата ви е 60% наематели и 40% собственици. Ние това сме го подминали, но все пак нали си уверен че бъдещето се състои от наематели които се ръгат с лакти да ти наемат тухлената пенсия? От къде накъде ще разубеждаваш наемателите на които ти разчиташ за доход? Ако още не намираш пропуски в тезата си или пък колко е неадкватна на собствения ти интерес информацията която пускаш тука, има само едно логично заключение. Броки.
Не разкривам никаква грандиозна тайна, а който иска да живее на съответните сгодни места ще трябва да ми плаща тухлена пенсия защото няма шанс да купи не с 50, а и с 500 заплати.... в даден момент.... Но тези хора не са виновни с нищо де... те толкова могат. и не могат да променят съдбата си Ама вие дето се биете в гърдите че имате достатъчно кеш пък не сте купили кой ви е виновен ?!
ПП Нямам мечта за процент наематели, а очаквам че така ще стане. И това не зависи от моите или твоите постове а социално-икономическото устройство на държавата и света. Ако искаш да го спреш то трябва БСПто да са по-активни и големи законотворци..., не че има кой да им го позволи отвън тва де....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.06.2021, 14:36.
Коментар
-
Ето нещо добро от днес.
Коментар
-
Заплатке, събуди се и недей да съдиш по себе си за мотивите на другите.
Не знам точният израз какъв е и може би не е много хубаво, но няма как да не покажа удовлетвореност от това че не повторих грешките на родителите ми. Доказателството е ръста на цените и наличието на семейно жилище без компромис. Ако бях спал както баща ми сега щях да имам 2 пъти по-малко имоти и да мрънкам като теб....
Иначе си оборил нещо само в главата си и имаш много слаби аргументи в защита на твоята си теза макар и верни като демографията и земетръсите, също и кофти ситуацията в държавата. Но особено за първо жилище не може да се чака безкрай щото живота минава и това за което има смисъл да се живее също. Имотите са само средство , но не и смисъла и докато чакате топ сделката ако въобще дойде такава може да се окаже че вече нямаш нужда от този имот....
Единственото рационално обяснение е че просто нямате финансовата възможност да купите и затва свете ви е крив...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Затова според мен трябва да има имотен ценз в темата. Ако не си представил нотариален акт на модераторите на твое име, да ти се изписва:
"СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ВИЕ НЕ СТЕ ОТОРИЗИРАН ДА ВИЖДАТЕ ТАЗИ ТЕМА!"
като можеш да представиш 1/2 нот.акт
през страница ще трябва да те пускат
"СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ВИЕ СТЕ ОТОРИЗИРАН ДА ВИЖДАТЕ ТАЗИ ТЕМА САМО НА 1/2 СЪДЪРЖАНИЕ!"
- 1 like
Коментар
-
Стига бе Джони ! Къде и кой си купува жилище с 50 заплати ?! И какво по-скъпо и смислено нещо има в живота освен жилището да си харчиш парите в такива размери ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
А така, Джонка, покажи им на тези инвеститори в курници, кои са хората с многото пари.
Че много свалят нивото в темата с тоя евтин алъш вериш.
Едно е да купиш 2-3 качествени, големи и хубави неща на добри локации. Друго е да имаш 10 боклука, които искат грижи, поддръжка и данъци. Хвалят се колко много неща били купили, а реално са си профукали парите за нищо. Все едно аз да купя 1000 Голф Двойки за по 300 лева и да се хваля какъв огромен автопарк имам.Last edited by ejonny2376; 09.06.2021, 14:01.
- 1 like
Коментар
Коментар