Много е забавно как са се формирали две групи спорещи в този форум - едната група привежда доводи, слага линкове от всякакви реномирани сайтове, сочи икономически теории а насреща си получава "група" (нямам съмнение, че са 1-2ма безработни брокера на надник) с език като мангал пред порутена панелка в кв. Слатина който някак си смята, че с обиди изглежда като голям "инвеститор". Макар че реално погледнато "инвестирането" в имоти в БГ идеално пасва на акъла на "инвеститорите" - вкарваш 150к евро и печелиш по 10к ЛЕВА на година, страхотната инвестиция... Лика прилика са си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И акциите и имотите са на рекордни цени много изпреварващи инфлацията. Факт. А тоя дето чака наемче да ми води лекция как трябвало да се работи е просто поредното дъно за икономиката на България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И акциите и имотите са на рекордни цени много изпреварващи инфлацията. Факт. А тоя дето чака наемче да ми води лекция как трябвало да се работи е просто поредното дъно за икономиката на България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
OK, мерси.
Сигурно караш и хубава джипка или лимузина,
Аз не съм на перона, имам скъп имот в провинцията, в автентичен старинен стил, с резбован таван слънце и иконостас, както и резбована секция и кьошка, . И ми струва 500 лв на година, данък и СОТ.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
МЯУкяне, съвсем наскоро твърдеше на Ледчо, че ваканционни имоти в БГ са пари хвърлени на вятъра. Сега когато аквариуса ти писа 7% и ти (както винаги) веднага обърна дупето и започна да агитираш покупки на (забележете) ваканционни имоти.
МЯУкяне, МЯУкянеееее, това му е лошото на форума, че писаното остава, а и изтритото от оня гьонсурат дето ти играе по гайдата се помни.
левчо нещо дава заден защото почна да бачка здраво и се усети, че ще има макс 2-3 седмици време за така желаното къще на морето, но при положение, че има много свободен кеш нищо не му пречи да си инвестира парите в подценени имоти.
това, което казах е точно - който го кефи апарт строен и продаден на канарче в банско на 1000-1200 Евро с обещания за реки от мед и масло през 2007-2008 ... и седял заключен и поддържан 10г обзаведен до ключ - трябва да си луд да не го купиш на 400-500Е .... особено ако както аквариуса си ги изкарал от жълто само горницата.
просто това е добра сделка и няма абсолютно никакво значение дали аз бих си купил или не.. просто има много добри попадения като изпълнение и цена и със сигурност във времето ще запазят парите ВЛОЖЕНИ СЕГА(!) в тях
1200 ->>>>>> 11г ->>>>>>> 450
тази обезценка е много по-сериозна даже и от моята представа за МЯУ , а ти ако чакаш 149 ...ами няма да стане както не се получи и в София.
човек не трябва да бъде алчен както при ръст така и при спад.... в противен случай нито купува нито продава.Last edited by bertram; 20.04.2021, 12:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много са ми смешни тукашните патрони от влака - като чуят такса за поддръжка и пребледняват, а хубава градина, чисти и добре поддържани общи части + охрана ако има ... всичко това вдига класата на имота и качеството на живот в него.
и на морето и на планината е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Злато копувам от 15 години. Лятото продадох малко и взех апарта в Банско.
В момента строим комплекс "Панорама парк". Цените са 900 - 950 евро. На старото 750 - 850 евро.
Сигурно караш и хубава джипка или лимузина,
Last edited by Evgo; 20.04.2021, 13:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеГодишна такса потдръжка 160 евро. Данък 24 евро.
и на морето и на планината е така.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
заплатка, задавам ти няколко въпроса:
1. Колко имоти имаш? 0
2. Ако нистина си извън пазаря, то какво изобщо правиш в темата? Разобличавам брокита.
3. Ако си мелеонер и ти е скъпо в София, защо не си купиш в провинцията? Какво ще правя по цял ден?
4. Защо според тебе в темата всички са брокери (с изключение на теб разбира се)? Няма да ви обучавам как да се преструвате по-убедително.
и най-важния въпрос 5. Кога ще дойде гоУемото МЯУ, пукането на балона, яките -40% офф дискаунти и придобиването на имоти без пари? Голямото мяу ще дойде когато спрат да ви спасяват. Ти още ли мислиш че без мораториум и мерки за няколко милиарда имотите нямаше да са в киреча?
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Симпатяга си затова ще инвестирам още една минута в тази безумна кореспонденция
Сравняваш Wallstreetbets (с близо 10 милиона последователи и възможност да осъществят сделка в рамките на минути) с този форум, който се посещава от няколкостотин човека на ден и е за нисколиквиден актив, който рядко се ползва със спекулативна цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Беше във възможностите му преди да почна да рути цените по форумите. Сега едвам ще успее за панелка в Обеля, ако продъжалава да се мота, след 1-2 години ще търси в Ботунец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защо е толкова малък данъка. Нали има такса смет?
Иначе, явно си успешен и опитен инвеститор, знам че и злато харесваш.
Разкажи малко за пазара на апарти във Варна, за хубавите квартали, как вървят цените на старото и новото строителство?
В момента строим комплекс "Панорама парк". Цените са 900 - 950 евро. На старото 750 - 850 евро.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
до миналата година перонците даваха различни дати за идването на гоУемото МЯУ, тази година обаче са се спотаили и не смеят никаква дата да дадат и само гледат отстрани покачването. Поне една дата за спирането на покачването да дадат, ама и това не смеят....
а АЗ казах: +30% до края на годината
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Пак ти казвам, занимаваш се да броиш парите и да гадаеш мислите на хора, които имат много повече пари от теб.
Фокусирай се върху това което е във възможностите ти - панелка в Ляолин например.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар