Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Мани тоа не му стигат парите едно хубаво жилище да си наеме ми споделя децката со сървърите. Иначе е мелеонер на приказки, лепат му се каки нонстоп. Кат се замисла те и каките сигур от сарвъро ги вади
Нещо нередно да виждаш?
На мен ми трябва голям апартамент и то за времето след като спра да работя активно. Едва ли ще е идните 5 години. Сега защо да наемам каквото и да било? За какво ми е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Попе, тия лихви в България няма да ги доживеем за съжаление, тук под 2.7 гпр няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жонка фантазиите са хубаво нещо.С доход 30000 кинта да твърдиш че ти е скъпо някак си намирисва на лъжа.Твърдиш че България е кочина а търсиш да се набуташ за 500000 в най голямата кочина.Някакво раздвоение ли имаш но определено се забелязва някаква лудост у тебе...Вземи реши накрая какво искаш и къде и го направи...
Това е прогнозен доход, но може би ще го достигна при добри резултати. Поне такива са индикациите ако гледам 2020. До средата на 2020 бях на заплата и получавах половината от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
O Бони? Гледам върви бизнеса и се къса , народа купува от по света и увас. Във всеки сайт пише какво поскъпване . Няма ли да почерпиш ? Хахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жонка фантазиите са хубаво нещо.С доход 30000 кинта да твърдиш че ти е скъпо някак си намирисва на лъжа.Твърдиш че България е кочина а търсиш да се набуташ за 500000 в най голямата кочина.Някакво раздвоение ли имаш но определено се забелязва някаква лудост у тебе...Вземи реши накрая какво искаш и къде и го направи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези 500к в момента ми носят по 1к дневно. 5-стайния ще го захлупя тогава, когато всичко иде в киреча. Ще идват да ми се молят разни собственици да им купя ненужния кофтор. Само че и цената ще бъде наполовина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тези 500к в момента ми носят по 1к дневно. 5-стайния ще го захлупя тогава, когато всичко иде в киреча. Ще идват да ми се молят разни собственици да им купя ненужния кофтор. Само че и цената ще бъде наполовина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
жони, синко,
Я ся пак ни кажи как си приготвил 500К за кофтор в кочината на Европа, че да ти се порадваме. Доверения адвокат няма ли да захлупипи пак един 5-стаен у Вазов докато ти правиш бизнес в Африка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Попе, тия лихви в България няма да ги доживеем за съжаление, тук под 2.7 гпр няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеСпоред форумните олимпийци, банките щели да вземат пари от собствениците.
Банки в Европа плащат на собственици на жилища заради отрицателните лихви:: Investor.bg
каква я мислеха нашите любими нулеваци, каква стана тя? Ама като лакмус са ни олимпийците, познават 100% наобратно. (като кажат, че чекат -40% дискаунти, това означава, че имотите ще прибавят още 50%)
Коментар
-
Според форумните олимпийци, банките щели да вземат пари от собствениците.
Банки в Европа плащат на собственици на жилища заради отрицателните лихви:: Investor.bg
каква я мислеха нашите любими нулеваци, каква стана тя? Ама като лакмус са ни олимпийците, познават 100% наобратно. (като кажат, че чекат -40% дискаунти, това означава, че имотите ще прибавят още 50%)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да не купуват, бре Джонка. Да се ориентират към наеми повече хора, даже и които имат да продадат , кешират и да си кютат под достъпен наем. Кеф им център, кеф им квартали. Според мястото на работа или училищата.
Пазарът ще свърши останалото. Не купувайки хората цените ще паднат, наемите може леко да подръпнат нагоре. И готово - всички доволни. Така ли смяташ че ще стане?
Ама с песимиста откога им хортувате на олимпийците, че под наем си е най-убаво и най-изгодно. Ей ги, сега вече го разбират и идват на тоя акъл сами. Ама защо требеше да чекат и ручат жабета толко време?
Коментар
Коментар