Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
https://www-capital-bg.cdn.ampprojec..._na_krizata%2F
Вирусът потопи икономиката. Пригответе се за за бавно възстановяване
То вероятно ще започне след полугодието и ще продължи поне до 2022 г.
Пазарът на труда продължава да е с влошени индикатори - статистиката отчита спад на заетите с 3% през последните три месеца на годината спрямо същия период на 2019 г. и ръст на безработните (до 173 хил. души). Най-много са освободените в най-засегнатите от мерките сектори като хотели и ресторанти и свързаната с тях преработваща промишленост. Така коефициентът на безработица се покачва с един пункт до 5.2% и се дължи основно на съкращения на служители - според числата на НСИ 40% от безработните с предходна заетост търсят нова работа заради уволнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз
Леваче, гледай си пациентите ( за това си учил ) и не се изказвай неподготвен в инвестиционни форуми, че много любители и аматьори се събрахте тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Наблюдател и статистик съм на частна практика.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind
Един и същ бок...к е разбира се, но това му аз се прави на литерат, а в действителност е илитерат
Ти , ако си забравен от Бога в немско задръстено село , брадясал и немил -недраг , няма ли да пишеш от три ника поне?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Ти в какво качество правиш тази констатация??? Никога не си бил на пазара, а нагло даваш констатации!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Синко, добре че ме подсещаш, че требе да говоря с маверик по отношение на тоя проект. Той нема как да не знае до колко евентуално дедо поп може да свали от цената след балкански пазарлъци с инвеститора.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Умните хора продаваха 18 и 19-та години.
Сега сте закъснели. Продавате с пропуснати ползи.
Ти не си Арменския поп, а си Закъснелия поп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп
А Доматаран Крадецов сам срещу хиените в темата ли ще оставиш? Ами за 2-рото пришествие на гоУемото МЯУ кой ще ни информира?
ти голямото мяу го ползваш много по-често от мен та и в това отноешение си ок за предводител на понижителите.
бота, радев да не ги забравиш и тях
дъри и песи са пас нещо напоследък, а левчо е бизнес... само с лорда как ще се разберете не знам - той ще държи фронта на повишителите заедно с леда и бони.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Със сигурност ще я скрие. Левчо се отказа поради подобен заплашителен, но сигурен признак в Ахтопол. И в Изток навремето. С Маверик гледахме едно чудо, имаше и други недостатъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Чадо, за тех парка, дедо поп требе да си признае че му харесва, НО има една малка подробност която го притеснява, а тя е, че пред строежа има място за още една сграда откъм булеварда, което ще рече, че съществува реална опасност в бъдеще такава сграда да скрие гледката на дедо поп към Сапун планина. А гледката чадо е нещо ного важно в живота на дедо поп.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не си сбъркал, Отче. Капитализирал си. Апарт и гаражите, нали затуй си ги купил. Това като отговор на репликара към теб че знаеш кога да продаваш.
Нищо не знам за тоя Парк. Берти и Маверик, чуй им мненията. Дъри, Песимиста също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеБратя и сестри,
дедо поп продаде 1 наследствен апарт и 2 бр. гаражи. Същевременно дедо поп се оглежда за покупка на зелено и засега хареса Тех парк резидънс. Друго в момента на пазаря за съжаление на дедо поп читаво нема.
Некой знае ли нещо повече за тоя тех парк?
Сега сте закъснели. Продавате с пропуснати ползи.
Ти не си Арменския поп, а си Закъснелия поп.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
гледам календара 21.02.2021 чета, гледам пак не е 2029-та
хаирлия да е един музикален поздрав за тех парка https://www.youtube.com/watch?v=-P0PfvNwr7w
На арменци и арменски попове никога не вервай! Не ги слушай какво ти говорят, ами гледай какво правят.
Коментар
Коментар