Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
На теб каква ти беше играта - да пишеш във форума да сваляш цените на имотите нали така?
Това защото искаш да си купиш ли го правиш или просто като хоби защото няма какво друго да правиш и нямаш и намерение да купуваш?
Сериозно питам макар да звучи като заяждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Колко добра локация? По всички топ локации инвентара се подул до пръсване! Всеки ден се освобождават я по 200, я по 100 доплнителни апарта, като излязат на пазара мисли му. Следваща спирка - гърмене на ипотеки след мораториум. За по-следващата спирка днеска ако си слушал народното събрание може да се сетиш. 30 човека са останали да купуват топ локации! И то само докато не ги изгонят от страната с данъци и мизерия. Земетресения, подпочвени води. Не знам как дискутирате Бояна без всяко изречение да почва с "наводнение".
Това защото искаш да си купиш ли го правиш или просто като хоби защото няма какво друго да правиш и нямаш и намерение да купуваш?
Сериозно питам макар да звучи като заяждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз също не съм фен, но на моменти се кефя, че държа властта много ликвиден на добра локация да го държа заключен за навлеци, просто щото за момента мога да си позволя този лукс
- 1 like
Коментар
-
Е то това е вече вид трофеен имот ако имаш и доста други имот и можеш да си го позволиш - става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз също не съм фен, но на моменти се кефя, че държа властта много ликвиден на добра локация да го държа заключен за навлеци, просто щото за момента мога да си позволя този луксLast edited by pwise; 22.04.2021, 01:56.
Коментар
-
Не се вкарвай във филм, ако го ползваш 1-2 пъти става ама е голяма занимавка с химии, пълнене, празнене някой път може да останеш и неприятно изненадан като пуснеш джетовете и изплува мизерия. По-добре 10-15 минути с колата и на минерален басейн и да оставиш подръжката да е проблем на друг.
Но както каза кеф цена няма - щом те кефи давай, само исках да вметна, че може и доста грижи да си създадеш покрай него.
п.п. Плочките нещо не ме кефят.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Аз лично не съм фен на такова "затваряне" на пари в имот който няма да се ползва. По-скоро бих взел нещо на по-висока цена на добра локация което да е ликвидно и/или да може да се отдава под наем. Ако се надуе балон ще си от грешната страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Няма лошо може да си направим обща почивка за релакс.Сега мисля да слагам джакузи на терасата.
п.п. Кефа цена няма!
Но както каза кеф цена няма - щом те кефи давай, само исках да вметна, че може и доста грижи да си създадеш покрай него.
Коментар
-
Може да се окажем съседи. И аз обзаведен на 470 евро, пак е до планината, таксата ми е 400 евро на година пак с интернет, охрана, фондове ремонт и т.н. Данъка не го знам още колко е, най-вероятно повече от твоя, но предполагам ще е не повече от 60-70 евро.
п.п. Кефа цена няма!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеКолеги, какво мислите за buy & hold на 3 или 4 стаен апартамент в Бояна с цена около 1100 евра/м2 в строеж, но познат строител? Качествено изпълнение. Негативи, близо е до околовръстното в тясната му част, предполагам въздухът няма да е много чист, но позитив са близостта до парка и има канализация, не е първи и последн жилищен етаж. Гледах оферти в имот.бг, има и такива, които стоят от доста време. За 10 % горница не ми се занимава, целта е да не се завършва и отдава под наем, а да се затворят временно едни пари и да се чака постоянният ръст до 2029 . Ако не се продаде може и за лично ползване да стане, макар да не ми е мечтата.
Все пак това не са много добри впечатления, а от 2-3 часови посещения няколко пъти в годината.
Аз лично не съм фен на такова "затваряне" на пари в имот който няма да се ползва. По-скоро бих взел нещо на по-висока цена на добра локация което да е ликвидно и/или да може да се отдава под наем. Ако се надуе балон ще си от грешната страна.Last edited by pwise; 22.04.2021, 01:36.
- 1 like
Коментар
-
450 евра.Обзаведен лукс с масивни мебели.Голяма тераса.В южната част на града на чист въздух.Такса поддръжка 158 евро на година.Таксата включва интернет, кабелна, охрана, поддръжка общи части и ремонти.Данък 28 евро.Нещо друго?
п.п. Ако някой не вярва мога да поста документи.
Все пак думите трябва да имат покритие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениецелта е да не се завършва и отдава под наем, а да се затворят временно едни пари и да се чака постоянният ръст до 2029 . Ако не се продаде може и за лично ползване да стане, макар да не ми е мечтата.
- 1 like
Коментар
-
Колеги, какво мислите за buy & hold на 3 или 4 стаен апартамент в Бояна с цена около 1100 евра/м2 в строеж, но познат строител? Качествено изпълнение. Негативи, близо е до околовръстното в тясната му част, предполагам въздухът няма да е много чист, но позитив са близостта до парка и има канализация, не е първи и последн жилищен етаж. Гледах оферти в имот.бг, има и такива, които стоят от доста време. За 10 % горница не ми се занимава, целта е да не се завършва и отдава под наем, а да се затворят временно едни пари и да се чака постоянният ръст до 2029 . Ако не се продаде може и за лично ползване да стане, макар да не ми е мечтата.
Коментар
-
Не се занимавай с комплексари!
Коментар
Коментар