Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те са като хиените надушват. усещат кой ще се пазари и усещат кой вади и плаща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Тихо ли е в брокерските кантори? Не съм усетил, обадих се на поне 4 брокера, от които трима с подвеждаща инфо, последния ми предложи да гледам поне още 10 освен набелязания от мен имот. Нито един от четиримата не ми се помоли за нещо, просто ми съобщиха сухо, че нещо аз не съм разбрал, че снимките били илюстративни и тем подобни бълвочи, НИТО ЕДИН брокер не изглеждаше, че си търси клиент на всяка цена, всички бяха супер тежки! Явно ти никога не си търсил имот на желано място , за да правиш подобно заключение.....или просто си мечтател като Заплатката и други герои тука...
Да те открехна, че най-малко една трета от обявите не се побликуват, понеже има заявки за определени локации или за определени цени/м2, та те си знаят работата.
Имам двама-трима брокера от различни агенции, познаваме се от години, те си заработват оправдано комисионната, не се правя на сиганин и си пестя време и нерви, просто и ясно както футболната игра.
Коментар
-
без да се засягаш, но брокерите като надушат платежоспособен и надежден пациент не спират да му досаждат по телефона с разни готини оферти.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
те са като хиените надушват. усещат кой ще се пазари и усещат кой вади и плаща.
Коментар
-
Няма как да се засегна, след като на никой от посочените не съм обявявал финансовите ми възможности, просто те си поставят някакви цени, които после коригират, даже за имоти, които се оказват в начален етап, тоест няма първа копка още. Теб като те надушиха много брокери , че си платежоспособен, какво точно ти предложиха, сподели
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
без да се засягаш, но брокерите като надушат платежоспособен и надежден пациент не спират да му досаждат по телефона с разни готини оферти.
- 1 like
Коментар
-
Тихо ли е в брокерските кантори? Не съм усетил, обадих се на поне 4 брокера, от които трима с подвеждаща инфо, последния ми предложи да гледам поне още 10 освен набелязания от мен имот. Нито един от четиримата не ми се помоли за нещо, просто ми съобщиха сухо, че нещо аз не съм разбрал, че снимките били илюстративни и тем подобни бълвочи, НИТО ЕДИН брокер не изглеждаше, че си търси клиент на всяка цена, всички бяха супер тежки! Явно ти никога не си търсил имот на желано място , за да правиш подобно заключение.....или просто си мечтател като Заплатката и други герои тука...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнениебаси, в тая тема стана тихо и скучно, като във брокерска кантора.
Арменски, поне знаеш ли защо не трябва да се купува имот над гаражи ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Не забравяй крилатата фраза на песимиста, че: ЗА ВСЯКА ЦЕНА СИ ИМА ПРИЧИНА! Давам ти жокер: Защо няма външна снимка на сградата или стълбището??? жокер ном.2 - погледни сградата на Гугъл (аз предпочитам санирана и хубава сграда с хубави общи части но за ремонт вътре, отколкото напудрен апарт като за ербнб, но за тотално саниране и ремонт на покрив, смяна на щрангове и тн.
Наскоро мои приятели ремонтираха покрива на кооперация само за своя сметка, при положение, че кооперацията е цялата населена, но квартиранти пари за ремонт не дават, някои собственици са далеч от БГ, 1-2 карат само на едната пенсия, и 2-3ма се скатават защото теча не е стигнал до тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеКой търсеше във Варна?
https://sobstvenik.bg/imot/dvustaen-...-varna-centar/
Веднага може да се пусне под наем
Наскоро мои приятели ремонтираха покрива на кооперация само за своя сметка, при положение, че кооперацията е цялата населена, но квартиранти пари за ремонт не дават, някои собственици са далеч от БГ, 1-2 карат само на едната пенсия, и 2-3ма се скатават защото теча не е стигнал до тях.
Коментар
-
Кой търсеше във Варна?
https://sobstvenik.bg/imot/dvustaen-...-varna-centar/
Веднага може да се пусне под наем
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всъщност е без никакво значение от кой от лицензираните(!) посредници е купил кавръчето (разликата е някакви левчета в маржа на унция)
Презицирай кой от двата лицензирани търговци, които съм казвал,че са ОК според мен - продава не ок продукти, защото намеците ти на теб и твоите 'преатели' са точно в тази посока.
тавекс и айголд са доказали се търговци на ЦМ и са професионалисти в професията си. Ти вкарваш намеци,че нещо не е наред - сподели с форумците от кой да се пазят и защо ????
1. Намека за злато с волфрамче , вкара ''алфаомегата'' , не някой друг , а и това го пишат и много други сайтове и известни блогари (чети бе Бърджу , не пиши само ) ........... а ти какво се опитваш сега да извъртиш и вмениш арменската , се вижда ясно !!!!
2. Никой , нищо , никога не е казал против тавекс или другото магазинче за злато ..... . КАЗАВАНЕТО е против теб , че във всеки трети пост ги префъргаш в устата си излишно и досадно . За някой и обидно ............
Ако мислиш че във форума няма човек който да не знае че ................Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетавекс и айголд са доказали се търговци на ЦМ
Та след като те осведомих че нещата който пишеш са известни и на петокласниците , ако искаш да блеснеш (а ти искаш ) , напиши нещо за Мяуто в имотите или за Космическия тренд при златото .....където никой не трябва да застава на пътя му ....
Не че ще напишеш нещо .........ново или вярно ............ Ама поне не обиждаш познанията и интелигентноста на другите ....
А само ........твоята
Коментар
Коментар