Първоначално изпратено от Duran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Duran Разгледай мнение
С колко ли процента ще падне офертната докато го купи някой... Със сигурност няма да е инвеститор от нашият форум и със сигурност и брокера няма да е от нашият форум тук са само изгладнелите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТози имотец защо ли го продават?
Толкова много кеш за какво им е? Нали уж такива имоти не се продават никога, а собствениците са големи паралии и кеш не им трябва никога?
Дали пък не се опитват отчаяно да лапнат капиталовата, усещайки края на имотния балон в скоро време? И кой ли ще е този велик инвеститор, който би дал подобна сума?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61529175340568
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, не знам.
май ще се консултирам и с груйчо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТози имотец защо ли го продават?
Толкова много кеш за какво им е? Нали уж такива имоти не се продават никога, а собствениците са големи паралии и кеш не им трябва никога?
Дали пък не се опитват отчаяно да лапнат капиталовата, усещайки края на имотния балон в скоро време? И кой ли ще е този велик инвеститор, който би дал подобна сума?
Това с 4 спални си е таман за семейство с три деца, само дето цената е малко височка, излиза че няма смислени апартаменти в София за по-големи семейства, освен на безумна цена. Не знам кой се бута в апартамент при такъв капитал и големи семейства, ма хора всякакви.
- 1 like
Коментар
-
Този имотец защо ли го продават?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеУзаконяване на общински имот е 5,5лв метъра, нищо че си го владял 50-100 години. В северна българия продават по 1лв барабар с 200кв къща .
Ей това е под себестойностпрепоръка е
Коментар
-
Пак е имало тежка безсънна пиянска нощ за брокерите. Тухлената пенсия си стои непродаваема, ненаета, напукана в очакване на следващото земетресение и окончателния демографски срив . Кой знае кога ще дойде испектора да каже че е за събаряне. Балонът на имоти в София надут до пръсване с най-мръсния в Европа и 5то място в света.
Вместо да стоите да списвате фантастични романи по цяла нощ, мислете оригинални обяви да спасите някой лев. Не бъдете като тоя пич дето под данъчна се мъчи и пак не става https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6glcuo&f1=1
"Данъчната оценка към момента е 2715лв това е цената на земята!!!Моля хора с оферти от порядъка на 800-1000лв да не си губят времето да звънят и моето също!Имота се продава не се подарява!"
Нека това да не ви окуражава обаче. Като му цапнат един данък от БСП-то ще почне и да се подарява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
... и е отскачала отвреме - на време до магурата за долари и марки да играе на форекс.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ами според мен е добре ма ти си предубеден към тези земи.Смяташ ги недостойни за бледоликите.Па и мацките не пускат като кажеш че си от Ючбунар.Комуникации биват според мене и според моите разбирания точно там е малко далечко от метрото.Другото което се явява неприятно за нежните души е прелитането на самолети..Иначе района многосе помени.Повечето сдради са нови заселиха се с млади хора които не са софиянци и нивото се вдигна.Изгониха наркоманите и ги пратиха при теб.За разлика от Папурково тука си в града магазини всякакви и за каквото искаш дори и да затворят моловете на никой няма да му пука.Училища детски градини няма грозни панеляци както казваш.повечето кооперации имат дворни места и който се е докопал до земя в упитата си е решил проблема с паркирането.А като ти дойде родата от Врачанските села ще паркират в двора за да разтоварят прасето пуека телето и дамаджаните с вино и ракия.А като затворят мтрото си на минути пешеходно разстояние до НДК Шератон ЖП гара Автогара.Като идеш на кръчма се прибираш пеша.Живота в Центъра не е като по крайните мизерни квартали.
май ще се консултирам и с груйчо.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепеше, района около одрин и сливница как е?Last edited by national power; 09.03.2021, 12:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Пак да припомня, че явно забравяте. 2019 година края взех една маломерка за отдаване под наем, живот и здраве скоро ше приключа покупката на още една ( купувам маломерки близо до метро със 100 процента кредит). Жива и здрава да е Дъри, нормално е да е живяла повече от мен( аз съм на 38), но не е това темата- без конкретни цифри всичко е празни приказки- с малко пари отваряш магазин правещ по 1000 долара на ден( на такъв оборот биха завидяли доста от сегашните семейни магазинчета) колко апартамента по 6000 долара трябва да купиш, ремонтираш и продадеш за да си купиш изброените от нея неща каква ти е печалбата след разходите на апартамент, какво е технологичното време за вадене на всички документи, минаване през нотариус, вписване....( скици, данъчни оценки.... особено по онова време). Та без конкретни цифри нещата звучат както казва ред кретин- а като приказки под шипковия храст.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Пак да припомня, че явно забравяте. 2019 година края взех една маломерка за отдаване под наем, живот и здраве скоро ше приключа покупката на още една ( купувам маломерки близо до метро със 100 процента кредит). Жива и здрава да е Дъри, нормално е да е живяла повече от мен( аз съм на 38), но не е това темата- без конкретни цифри всичко е празни приказки- с малко пари отваряш магазин правещ по 1000 долара на ден( на такъв оборот биха завидяли доста от сегашните семейни магазинчета) колко апартамента по 6000 долара трябва да купиш, ремонтираш и продадеш за да си купиш изброените от нея неща каква ти е печалбата след разходите на апартамент, какво е технологичното време за вадене на всички документи, минаване през нотариус, вписване....( скици, данъчни оценки.... особено по онова време). Та без конкретни цифри нещата звучат както казва ред кретин- а като приказки под шипковия храст.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Планът му е прост' не влага в имоти' а държи кеш като баба и дядо или по - лошо' като маминия- в злато и си мисли' че ще надхитри някой.
по добре е от панел
със усвоено балконче
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар