IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
    Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
    То е лесно да мечтаеш във форума.
    Мани мани от вестниците е едно ограмотяване неам думи пропуснал си да споменеш интернета той най ограмотява

Коментар

Имам знания, което не е малко постижение, които се увеличават от ден на ден.
      Имам кола, велосипед и акции.
      Нали знаеш, че сега е времето на акциите.
      Велосипеда добре ако е с гюрук най добре.А рова с акциите ме разсмива истински.Да не са Ванко пилетоот фирмата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типично
        Ти ли беше оня , погребан жив в еБанско? Много съм фрустриран, тия 2 седмици изкарах колкото за един имот там. Или като ония другите - на Златните ... от мен да мине, ще сложа парите на 11% ГПР в немско вместо в булгаристански бетон, пак няма да ти дойдат пари за мастиката и ще си нервен

Коментар

Хахахаха, поредния комунист. Най-мразя комунистите, търсят равенство с работливите и находчивите. Знаеш ли, ако аз бях заминал на Запад преди 25 години, никога нямаше да се върна като ревящ лузър, а със сигурност щях вече да съм 8-цифрен.
          Ако ме амбицираш, може да се хванем на бас, че и на 55 мога да постигна това
          Споко, и без напъване ша ти се случи - точно както през 97а

Коментар

То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типично
            Поста ми не беше точно комплимент, но карай да е весело. аз също смятам, че нещата отиват на изуй гащи, нищо че и аз ще купувам
            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

при това имотно състояние разбирам защо фърляш къчове когато се появи понижител на хоризонта

Коментар

• То вече не било нулеваци, най ми било минусари.
                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Лошо няма, и аз имам знания , ама и 4 софийски имота + 2 планински + 1 морски
                  при това имотно състояние разбирам защо фърляш къчове когато се появи понижител на хоризонта
                  действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.
                    Евала ,смях се с глас !

Коментар

Имаш ти. Мечтите ти за наследство надминават и най-смелите фантазии.

Коментар

Не, Дъга и Чуден свят.
                        Трябва да четеш, трябва.
                        В Дъга не продават имоти на неудачници

Коментар

Хахахаха, какви списания си чел смешник? БТА Паралели ли? Аз чета Science и NG
                          Не, Дъга и Чуден свят.
                          Трябва да четеш, трябва.

Коментар

Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Имам знания, което не е малко постижение, които се увеличават от ден на ден.
                              Имам кола, велосипед и акции.
                              Нали знаеш, че сега е времето на акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

И ние имаме акции,злато,земеделска земя,криптовалути, имоти и най вече знания и опит.
                                Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.

Коментар

Working...
                                X