Първоначално изпратено от pa4anga
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти що реши ,че знаеш какво мисля за циклите ? ти явно смяташ ,че морето е до колене и ти е ясно всичко . дано но надали ! Пак ще ти кажа елементарното, има ли масова тенденция най адекватното е да бягаш от нея !
ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?...вечен кандидат само, бих добавил.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Това е въпроса за много пари !!! Какво да се прави и отговор еднозначен няма . Имам имот повече от теб та не се пъни излишно ,няма нужа а и смисъл !Last edited by mibova; 22.06.2021, 09:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеВсички бизнесмени не правят само това но е ясно ,че ти няма от къде да знаеш. и стига с лични отклонения,мисля ти е ясно ,че ситуацията е непредвидима и това и коментирам .стига с тая максима имот та имот . имота не е панацея и в момента не съм убеден ,че е по малкото зло .
И той ли излага убавите ора, мислех че само аз.Last edited by bulgarian lev; 22.06.2021, 00:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
оправдания само и хленч и чакане, продължително търпеливо изчакване.
и понякога пренареждане мебелите в децката.препоръка е
Коментар
-
Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепачанга, нали си бизнесмен, нещо което няма как да приема за достоверно.
ми инвестирай у "бизнеса", всички бизнесмени така правят.
Коментар
-
Ами, кажи аланкоолу какво да прави който има имоти? Ти кво правиш, като ги нямаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Цикли има, но циклите не са това, което си мислиш.
С риск една картинка почти да закрие темата ще я постна, ама не мога да се сдържа :-)
https://dqydj.com/historical-home-prices/
[ATTACH=CONFIG]n3774534[/ATTACH]
ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?Last edited by pa4anga; 22.06.2021, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБизнесмени умуват колко е средната заплата и кой може да купи имот в Бг. Би трябвало да им е ясно че имота е за живеене и в Своге, и в София. Друг е въпросът кой колко е готов да даде, инвестиция или ползване. Имоти има мниго и са евтини и достъпни. Това е. Грешка в първоначалниите set up на някои критици....тоест кирки.
Коментар
-
Бизнесмени умуват колко е средната заплата и кой може да купи имот в Бг. Би трябвало да им е ясно че имота е за живеене и в Своге, и в София. Друг е въпросът кой колко е готов да даде, инвестиция или ползване. Имоти има мниго и са евтини и достъпни. Това е. Грешка в първоначалниите set up на някои критици....тоест кирки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Last edited by blackaquarius; 22.06.2021, 00:07.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо не вземеш да си разтребиш стаята, вместо да ръсиш изобилен мозък, където не е нужно.
може пък нямоя много отчаяна мома да се реши да те посети.
Коментар
Коментар