IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Айде мести мишлето у крачолите си у десно и легай, жена имаш
    Легай ти ,утре тряя си на бачкане....а пардон почевен е и ти затва си се напил . Тва ако и децата са ти такива цървули сичкото гастърско е у киреча мишленце .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
      Какво позитивно да ти кажа докато сереш с уста пардон пръсти по клавиатурата. Стига с тия имоти бе ,не ги разбираш нещата . Относно къщето строено е 2009 /10 та ,сметай капиталова,само облицовъчния камък е повече пара от апартамента ти в докторска Дедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
      Добре че е бил дедо ти анестезиолога, че от теб и чеп за зеле не става.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кажи нещо позитивно баш майсторе. Каква е къщата в Йерусалим, колко струва, има ли капиталова, носи ли доход или живее някой там, жената не те ли учи малко на имоти.
        Какво позитивно да ти кажа докато сереш с уста пардон пръсти по клавиатурата. Стига с тия имоти бе ,не ги разбираш нещата . Относно къщето строено е 2009 /10 та ,сметай капиталова,само облицовъчния камък е повече пара от апартамента ти в докторска Дедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
        Last edited by pa4anga; 11.07.2021, 03:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
          Ми екстра, в Русия всички са богати и затва се купува, така ли?...балон да, но още малко. Ще ти кажа кога и ще стана понижител. Имаш още поне 30% за у Бг минимум.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga

Аз кво му пиша той кво отговаря . Абсолютен олигомайфренд .
            Кажи нещо позитивно баш майсторе. Каква е къщата в Йерусалим, колко струва, има ли капиталова, носи ли доход или живее някой там, жената не те ли учи малко на имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n3780461[/ATTACH]

гастарче в Германия е спестил малко пари и ето резултата... (щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно)

Хахаха..........илядо € за квадрат гредоред. Това Олигото ли е? Баси избора, Съдията, що му не запазиш един гараж от по-евтинките, хахаха
              Last edited by bulgarian lev; 11.07.2021, 03:00.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-07-11 013332.jpg
Views:	1
Size:	46.5 КБ
ID:	3780461

гастарче в Германия е спестил малко пари и ето резултата... (щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно)

Last edited by the Judge; 11.07.2021, 02:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Като бедняк на под 500 лева заплатка го обясняваш след 14-годишното слугуване в Диарбекир Изправяш ли си гърбицата на напречната греда сега хахахаха
                  500 лева ми е бруто. Да, едва оцелявам, ако не са наемите съм заминал.

Коментар

Ясно всичкото "перонджии " у форума са алчни богати пресметливи душици. Тоест правда раздаваш някаква такава, чрез обиди и изтъкване на собствената си значимост. Евала , ашколсун ! Цирк глобус !
                    Овцете винаги ги е имало, уважаеми специалисте. Както искаш така го приемай. Губим пари всички, алчните дано да са се облекли в бизнес по твой модел и активи с по 200% за 5 години.

Коментар

• Коментар

Бедните хора не ги подигравам. Те не са могли, няма да могат и сега, с бъдеще хептен. Подигравам гяволите, алчни и пресметливи...гърбица, точно така. И греда напречна.
                        Като бедняк на под 500 лева заплатка го обясняваш след 14-годишното слугуване в Диарбекир Изправяш ли си гърбицата на напречната греда сега хахахаха

Коментар

Бедните хора не ги подигравам. Те не са могли, няма да могат и сега, с бъдеще хептен. Подигравам гяволите, алчни и пресметливи...гърбица, точно така. И греда напречна.
                          Ясно всичкото "перонджии " у форума са алчни богати пресметливи душици. Тоест правда раздаваш някаква такава, чрез обиди и изтъкване на собствената си значимост. Евала , ашколсун ! Цирк глобус !

Коментар

Ти изнасяш лекции плевенски, че имота е светия грал. Това е. И не отговаря на истината .Както и обиждаш народа тука със едни квалификации в стил избягах от селото но то от мен не.Явно това те храни по някакъв начин което е жалко и трагично но ти дори не го осъзнаваш .А относно инфлацията, факт както и е факт ,че хората обедняват а не обратното ,щото инфрацията изпреварва .

Коментар

И когато говориш за народа беден не гледай само средната заплата и изопачената инфо в това отношение. Дори да има верни данни, сивата не се хваща, а и народа явно повечко отколкото смятате като процент има имоти, земя, наследствени активи които му дават възможности, сив бизнес, работа на повече от едно място и пр...
                              Иди на летището и виж български не се говори вече почти. Прави си изводите.
                              От работа който е забогатял да ми се обади . Изключенията потвърждават .Не на две , на пет места да работи ,само гърбица .Сивата икономика има още някоя годинка максимум .

Коментар

Налапал си се с лафове, гледам...ефтинки са. Дали срещу вятъра или срещу вентилатора все тая.
                                Кефи ме викаш...кое бре? Заплата се не вдига всеки ден и никой не компенсира инфлацията и поскъпването. Ма и за това писах, вие се смеехте че от дефлация няма да излезнем. Народа бил беден и прочие глупости...
                                Айде измести лекциите по икономика към някой грамотен като тебе.
                                Ти изнасяш лекции плевенски, че имота е светия грал. Това е. И не отговаря на истината .Както и обиждаш народа тука със едни квалификации в стил избягах от селото но то от мен не.Явно това те храни по някакъв начин което е жалко и трагично но ти дори не го осъзнаваш .А относно инфлацията, факт както и е факт ,че хората обедняват а не обратното ,щото инфрацията изпреварва .

Коментар

Working...
                                X