If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде мести мишлето у крачолите си у десно и легай, жена имаш
Легай ти ,утре тряя си на бачкане....а пардон почевен е и ти затва си се напил . Тва ако и децата са ти такива цървули сичкото гастърско е у киреча мишленце .
Какво позитивно да ти кажа докато сереш с уста пардон пръсти по клавиатурата. Стига с тия имоти бе ,не ги разбираш нещата . Относно къщето строено е 2009 /10 та ,сметай капиталова,само облицовъчния камък е повече пара от апартамента ти в докторска Дедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
Добре че е бил дедо ти анестезиолога, че от теб и чеп за зеле не става.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Кажи нещо позитивно баш майсторе. Каква е къщата в Йерусалим, колко струва, има ли капиталова, носи ли доход или живее някой там, жената не те ли учи малко на имоти.
Какво позитивно да ти кажа докато сереш с уста пардон пръсти по клавиатурата. Стига с тия имоти бе ,не ги разбираш нещата . Относно къщето строено е 2009 /10 та ,сметай капиталова,само облицовъчния камък е повече пара от апартамента ти в докторска Дедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
Ми екстра, в Русия всички са богати и затва се купува, така ли?...балон да, но още малко. Ще ти кажа кога и ще стана понижител. Имаш още поне 30% за у Бг минимум.
Аз кво му пиша той кво отговаря . Абсолютен олигомайфренд .
Кажи нещо позитивно баш майсторе. Каква е къщата в Йерусалим, колко струва, има ли капиталова, носи ли доход или живее някой там, жената не те ли учи малко на имоти.
Ясно всичкото "перонджии " у форума са алчни богати пресметливи душици. Тоест правда раздаваш някаква такава, чрез обиди и изтъкване на собствената си значимост. Евала , ашколсун ! Цирк глобус !
Овцете винаги ги е имало, уважаеми специалисте. Както искаш така го приемай. Губим пари всички, алчните дано да са се облекли в бизнес по твой модел и активи с по 200% за 5 години.
Бедните хора не ги подигравам. Те не са могли, няма да могат и сега, с бъдеще хептен. Подигравам гяволите, алчни и пресметливи...гърбица, точно така. И греда напречна.
Като бедняк на под 500 лева заплатка го обясняваш след 14-годишното слугуване в Диарбекир Изправяш ли си гърбицата на напречната греда сега хахахаха
Бедните хора не ги подигравам. Те не са могли, няма да могат и сега, с бъдеще хептен. Подигравам гяволите, алчни и пресметливи...гърбица, точно така. И греда напречна.
Ясно всичкото "перонджии " у форума са алчни богати пресметливи душици. Тоест правда раздаваш някаква такава, чрез обиди и изтъкване на собствената си значимост. Евала , ашколсун ! Цирк глобус !
Ти изнасяш лекции плевенски, че имота е светия грал. Това е. И не отговаря на истината .Както и обиждаш народа тука със едни квалификации в стил избягах от селото но то от мен не.Явно това те храни по някакъв начин което е жалко и трагично но ти дори не го осъзнаваш .А относно инфлацията, факт както и е факт ,че хората обедняват а не обратното ,щото инфрацията изпреварва .
И когато говориш за народа беден не гледай само средната заплата и изопачената инфо в това отношение. Дори да има верни данни, сивата не се хваща, а и народа явно повечко отколкото смятате като процент има имоти, земя, наследствени активи които му дават възможности, сив бизнес, работа на повече от едно място и пр...
Иди на летището и виж български не се говори вече почти. Прави си изводите.
От работа който е забогатял да ми се обади . Изключенията потвърждават .Не на две , на пет места да работи ,само гърбица .Сивата икономика има още някоя годинка максимум .
Налапал си се с лафове, гледам...ефтинки са. Дали срещу вятъра или срещу вентилатора все тая.
Кефи ме викаш...кое бре? Заплата се не вдига всеки ден и никой не компенсира инфлацията и поскъпването. Ма и за това писах, вие се смеехте че от дефлация няма да излезнем. Народа бил беден и прочие глупости...
Айде измести лекциите по икономика към някой грамотен като тебе.
Ти изнасяш лекции плевенски, че имота е светия грал. Това е. И не отговаря на истината .Както и обиждаш народа тука със едни квалификации в стил избягах от селото но то от мен не.Явно това те храни по някакъв начин което е жалко и трагично но ти дори не го осъзнаваш .А относно инфлацията, факт както и е факт ,че хората обедняват а не обратното ,щото инфрацията изпреварва .
Коментар