Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 20.07.2021, 07:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Г-н Старшина трима симуланти умряха
Много сте ми смешни имотите зорлем минаха нивата от 2009-та а сте ги обявили за балон от поне 3 години
В същото време биткойна и акциите в УСА са по 3 спрямо 2009-та обаче непрекъснато обяснявате какви невероятни възможносит имало да се инвестира там
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За периода 2014-2021 ръстът при имотите многократно надхвърли инфлацията. Аз напълно подкрепям ръст, съзимерим с нея. В случая обаче говорим за балонизиране и офертни цени 50%-100% над реалната стойност на предложеното. Не може да говорим за обща инфлация от 2%-3% в рамките на година, същевременно 20% ръст на имотите в дадени квартали (напр. Гоцето) и това да бъде обяснявано с инфлацията. Нелепо е. Всеки балон се пука и денят ще дойде рано или късно. Колко много народ ще остане с дългове за цял живот не е истина - всичкото това на съвестта на такива като Бонка, Купата и останалите (вероятно 1-2 души с по 5 ника), които разпространяват лъжлива спекула и с това всяват паника и подтикват към неадекватни покупки.
Много сте ми смешни имотите зорлем минаха нивата от 2009-та а сте ги обявили за балон от поне 3 години
В същото време биткойна и акциите в УСА са по 3 спрямо 2009-та обаче непрекъснато обяснявате какви невероятни възможносит имало да се инвестира там
Коментар
-
При комшиите:
https://vecer.mk/ekonomija/ekspertite-sovetuvaat/
Да си отговорим - там пазара по-развит ли е от тук или обратното? И след това да си отворим за скоростта и посоката на разпространение на промените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Казвах ли аз, за нива от 3500? Казвах. Станаха ли по толкова? Станаха.
А някои все още си плачат от сървърнните помещения все така с 0бр. имоти. Аз също съм бизнесмен и съдружник. Купих 1бр. акция на Майкрософт и вече съм съдружник с Бил Гейтс. Знаеш ли колко работни места сме създали в БГ?
н и щ о
второ-какво като някой сбъркан умствено на хранилка
при брокери или пък сами брокери са качила
подобна улигофрения .
ако искаш мога да кача и апарт с 5000 ниво
хихихих
това означава ли че е показател за пазара
или че ще се продаде
хихихихихи
може -
за 600 каравани бартер някой и да го купи
хихиххихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62670196830396
Бонке, едно кредитче да осигуриш за тази евтиния?
А някои все още си плачат от сървърнните помещения все така с 0бр. имоти. Аз също съм бизнесмен и съдружник. Купих 1бр. акция на Майкрософт и вече съм съдружник с Бил Гейтс. Знаеш ли колко работни места сме създали в БГ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
хихихихии
само улигофрен може да даде 600 000 лева за
този коптор
а дваж по голем може да пише че това архитектурно
чудо че ще расте до 2029
ххихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62670196830396
само улигофрен може да даде 600 000 лева за
този коптор
а дваж по голем може да пише че това архитектурно
чудо че ще расте до 2029
ххихихи
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62670196830396
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Как ги пасеш от разстояние?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Дали ще се разбира със съседите там ?
Тези с вискито по 90 стинки ... ако му напипат 1000 доларовата бутилка не съм сигурен дали ще я оценят :-)
иначе те може и 1000 евровата кака да му напипат и да я оценятпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката не се интересува от папурково
иска в света троЙца
Тези с вискито по 90 стинки ... ако му напипат 1000 доларовата бутилка не съм сигурен дали ще я оценят :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката не се интересува от папурково
иска в света троЙца
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЖонка, бърже дири доверенио адвокат, оти панелките у папура ше станат по 1500 евро квадрата
[ATTACH=CONFIG]n3783487[/ATTACH]
иска в света троЙцапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар