Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 09.08.2021, 20:38.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеОще миналата година Купата казваше за тези нива. Тоя тип сигурно има крастална топка.
[ATTACH=CONFIG]n3790843[/ATTACH]Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
С това мнение ме накара да погледна Кавръковата справка за днес. Лудница, дори и мен ме обзе страх за цените лелееее.....
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 95422 euro
Средна цена на кв.м: 1334 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3790830[/ATTACH]
как е? опасахте ли всичкото НИ
Какво става? Ти нали уж искаше диалог и разисквания по темата. Какви са тези тъпи въпроси сега? Да не си купил ти нещо с парите на тати и сега да търсиш повод да се изфукаш? Успокой се и си гледай ЗЗ, карай си трактора и не се коркай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Викаш в Папурково да отдаваш на разни мизерници 10 квадрата кофтор и да трепериш за 300-та лева наем е по-гот.
Самозабравил си се плъхче, вземи жертвай един двугодишен наем, вземи си билет и ваучер за някой изгоден хотел в Германия и иди разгледай как живее народът там преди да даваш оценки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Върти се един слух за пазара на имоти в София, много хора с мръсни пари се договаряли с продавачите за сделка на ДО по документи и след това продавали на реална сума в НА, ако са минали 3 години от покупката не дължат данъци, ако периода е по-малък плащат 10% на бюджета и парите са изпрани. Дали има доза истина?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми живеят хората, не са като тебе.
на макя си у ...швабистаньките затънтени провинции да перат чаршафи на швабски бабички и турски международни шофьори.
ти 10к евро като чуеш и си ги представяш като договор за потребителски кредит.
Самозабравил си се плъхче, вземи жертвай един двугодишен наем, вземи си билет и ваучер за някой изгоден хотел в Германия и иди разгледай как живее народът там преди да даваш оценки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Па те така живеят - ама само вой на умряло от БФБ им е останалДругото го гледат като гладно сигане пред баничарница. Те го и Три Без Пари увиснал на дивидент - днес я дават, я не, догодина - по благоволението на мажо
на макя си у ...швабистаньките затънтени провинции да перат чаршафи на швабски бабички и турски международни шофьори.
ти 10к евро като чуеш и си ги представяш като договор за потребителски кредит.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Бе то хубаво и даже може някой да си пазарува на промоция, ама пак не си тиче отде пари. И пак нямаш.
Точно ти ли отвряш дума за наличен кеш?! Ти дето си се ушил в кредити за 2 живота и ще трябва да гастарбайтерстваш и переш чаршафи поне още 30 години у Оснабрюк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениемомчета и момичета,
Гледайте днес цените на имотите (ъп) и на златото (-15%) :-)) Маминия инвеститор пак позна точно наобратното. А на накавръчето сигурно му иде да се обеси.
Не следя златото редовно, но гледам как на 1 Август е било към 1815 долара, в момента е 1740. Тези 15% не знам къде ги видя.
Впрочем:
- Фактът, че златото пада, малко трябва да отрезви очакванията за хиперинфлация. А и падащо злато, съчетано с качващи се имоти - червената лампичка ако не е светнала, май е крайно време да светне.
- Имотите може и 200% да скочат, това едва ли ме касае, след като няма имот в София, който да отговаря на критерийте ми, независимо от цената. А от разни кофтори в незнайни села и паланки аз не се интересувам ( там признавам си ме превъзхождаш)
- Миналата седмица сложих 50к във физическа платина. Да, предполагам се радваш, че съм на загуба засега. Няма как обаче един много по-рядък и ценен метал от златото да бъде дългосрочно почти наполовина като цена. Запиши си го.
- Най-готиното е, че дори при белите метали има начин да се избегне ДДС. Как става това би трябвало да се сетиш, няма аз да те уча.
И накрая:
До оня ден бях в Шамони. Разликите с твоето мило Банско приятелю са общо взето все едно да сравняваш съединител на КАМАЗ с детско барабанче.
На ръба на Гранд Жорас се срещнах с едно семейство руснаци алпинисти, които ми се оплакаха как били купили в Банско и даже ме молеха да ми го продадат, за да го разкарат. Казах им, че бих го взел срещу нов чифт Ханваг Омега, че на момичето нещо се бяха поразпрали подметките.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеОлеле…. златото днес удари -23% :-))
А едно арменче ни увещаваше преди 2 дни: Купувйте злато, че свърши!че отде пари. И пак нямаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Маминия убавец е ясен самичувствие до небесата знания и можене никакви...А Накавръчето го е срам затова пише с другия ник Едмон Кортес ли беше....
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар