Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Пандемията не намалява привлекателността на жилищата за инвеститорите в имоти
Женева е най-скъпият пазар за жилища под наем в Европа, а Лондон е шампион при жилищните имоти за покупка
СПОДЕЛИ:
БОЖИДАРКА ЧОБАЛИГОВАоще от автора
СЛЕДВАЙ
Снимка: Liesa Johannssen-Koppitz/Bloomberg
29.05.2021
https://www.investor.bg/po-sveta/453...-imoti-328692/Last edited by 13ADROL; 30.05.2021, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми ний сигурно сме изгубили. Не само капиталовата бива , а се оказва сега че и да имаш повече кеш дошъл от друго няма какво да купиш....
Ей го Ратко изгуби при последните си 2 разчиствания на маломерки,, но едва ли някога ще повтори подобна грешка ....
взех я за да я продам като стане готова.
виж за втората се наиграх.
ето малко статистика.
с парите, които купувах маломерка 2015-та, сега мога да купя гараж.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ако решиш? Ми не решаваш ти, а пазара - или ЧСИто Ей затова на оферта имаш 330, а реално на 300 ша си отвиси, а най-вероятно никога повече няма да има купувач дори на 140 То не е трудно да се види какво става, онуй РОИ дето ти е сложно да го проумееш - и красотата на местната демография, дето ти е още по-сложна. Щото при мен има емигранти, ама при теб само мангали ... сеш'се.
Мен не ме мисли, в момента правя по едно такова имотче кат твоето на всеки 2 месеца И не, не ми и хрумва да закопам пари там.
Коментар
-
Те тия вече спечелиха. Ама вий на кво се надявате, м?
Ей го Ратко изгуби при последните си 2 разчиствания на маломерки,, но едва ли някога ще повтори подобна грешка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
хазардчо, много си мой човек ама това защо го пускаш тука?
кой, според пресата ще спечели?
крипто кретените ли?
или акционерите на тесла?
м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имотът който не отдавам единствено и по мое желание (сега го дадох само за три месеца за 750€) струваше тотал 140. Сега е поне 330. Казваш капиталова ама на хартия. Не, ако реша го лъзгам на 300 без проблем. А след 15 години не ми се мисли. Може и да е 10К нови еврона или твоите 5 коина които вече дотогава след като маса балъци са прегорели в жаравата може и да са цяло състояние. Откъде знаеш кво мое да стане? Даже и твоя хан може да му се ръчкат с лакти чаветата на сегашните емигранти и ти от Солунския бийч да го харижеш на единствените които биха желали да живеят там. Ако не ти го е зело шуменчето вече, де.
Мен не ме мисли, в момента правя по едно такова имотче кат твоето на всеки 2 месеца И не, не ми и хрумва да закопам пари там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като гледам колко туроператори английски, руски..... отмениха резервации за България заради ковид ограниченията не чакайте силен сезон. Евентуално българските туристи ще компенсират донякъде, но само донякъде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като гледам колко туроператори английски, руски..... отмениха резервации за България заради ковид ограниченията не чакайте силен сезон. Евентуално българските туристи ще компенсират донякъде, но само донякъде....
Мите понеже следиш пазара можеш ли да ми кажеш какво е твоето вътрешно усещане за последните 5 месеца от нова година насам ?
С колко според теб се повишиха имотите или се сринаха ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не изпускай сезоня
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеМного ме блазни сезона, но се изчерпах като кеш. Банките ме замерят с кредитни карти и овърдрафти и се чудя дали да обновя обзавеждане с малко набутвация и да почна да жъна от 1 юли, или да отпиша сезона и да съберя тлъстинки за следващия...дайте идеи...въпроса естествено не е адресиран към безимотните гащтници дежурни на перонапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...kdgOTX3nfmEf1g
Инвеститорите, които виждат в имотите убежище от инфлацията, може би се лъжат
кой, според пресата ще спечели?
крипто кретените ли?
или акционерите на тесла?
м?препоръка е
Коментар
-
Ти си се ковнал вече, изплащане няма от наеми в близките 80 годиниОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Логиката е викай че поскъпват, а се надявай да паднат и да захлупиш. ...но не ебават хич.
Чудя се кога и къде да ковна така че наемите които са в момента под натиск когато се възстановят да има прилична възвращаемост. Когато почне да има такава няма хептен да намериш. Поне не на тези цени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеМного ме блазни сезона, но се изчерпах като кеш. Банките ме замерят с кредитни карти и овърдрафти и се чудя дали да обновя обзавеждане с малко набутвация и да почна да жъна от 1 юли, или да отпиша сезона и да съберя тлъстинки за следващия...дайте идеи...въпроса естествено не е адресиран към безимотните гащтници дежурни на перонаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар