Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Латиносите са бели.... Що си мислиш че не са ? Ама по-добре нашите шведи за съседи... Дреме ми , че тротоарите са без дупки ако трябва да съм бял в такъв град и да не смея да си покажа носа навън.... освен ако не фана малко тен ....всъщност доста....:-) Нали знаеш , че едно е по телевизорО, а друго е на живо ? Племенника в момента е във Вегас в Латиновски квартал / тънък хотел/ - предупредени са да не излизат ... меко казано.......:-)
Тези от 60-те сгради за онези хора сигурно са много здрави ама не са планирани/строени за съвременен живот. Ето онази обява - паркиране във външен двор и няма подземни гаражи с топла връзка, Вчера се прибрах от Радомир - хоп в подземният паркинг стоп пред асансьора , бам 3 щайги розав домат - една за горе и 2 в гаража.... Лукс братче :-))))....Асансьора е върха от 60-та година , Разпределения в сградата , въздуховоди, климатици / видя ли дупката и пътя по стената на климатика ? Е при мен всичко е изградено и вкопано/.... Инсталации всички са за подмяна, шумоизолация.....Мога до безкрай да продължавам . Ако дам 2 милиона за подобен апарт е аПсурт да има толкова недостатъци в него и сградата.... Та дреме ми че сегашната е по-некачествено строена...Нема да живея 200 години в нея, а примерно 20, но през тези 20 искам всичко да е както трябва с макс удобство....
За съседите с миналото им не ми се говори. Знам , че теб те кефят, а пък аз не мога да ги гледам да ми се правят на интересни....:-)
В Плазата сигурно има няколко десетки подобни апарта и са с подобна цена като сметнеш общите части ама са изкупени, а този седи....:-)
Коментар