IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Евала и на теб! Доказа, че все пак си човек на място. Съжалявам, заблуждавал съм се за теб!

Чакаме служителя в Майкрософт (ТРЗ-то), Бонка, Николайчо,Ванката с 100-те апарта, Песимиста, доктор Лев, Лорда и всички останали баровци.
    А за хората с по-малки възможности дори 10 лева са достатъчни, така че дерзайте.
    Ти колко дари бе дс милионера?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

e, ако е анонимно, как ще разбереш, бе трайко
      Евала и на теб! Доказа, че все пак си човек на място. Съжалявам, заблуждавал съм се за теб!

Чакаме служителя в Майкрософт (ТРЗ-то), Бонка, Николайчо,Ванката с 100-те апарта, Песимиста, доктор Лев, Лорда и всички останали баровци.
      А за хората с по-малки възможности дори 10 лева са достатъчни, така че дерзайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
        Тука пак ли мерите тва дето го нямате бе. Който може да дарява , която не може да не дарява. Жонката да покрие цялата сума , не му отива на милионите пускането на такъв линк!
        Каузи такива много , нещастни деца много, използването на темата -болни деца, за повдигане на егото на някой си е вандализъм.
        Просто дарявайте!
        Анонимно или не - личен избор.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Анонимно ще е за широката аудиторията, няма да си пишеш името. Може да дариш същата сума, като Берти и само аз ще знам, че си ти. Става ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
            Тука пак ли мерите тва дето го нямате бе. Който може да дарява , която не може да не дарява. Жонката да покрие цялата сума , не му отива на милионите пускането на такъв линк!
            зачудих се и аз
            ама викам, неисе, не е взел командировъчните за тоя месец и може да няма налични
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

конкретно в случая давам пример на анонимните тук
              обикновено дарявам анонимно!
              Пример с размахан пръст можеш да даваш само на децата си ,берти.

Коментар

• Тука пак ли мерите тва дето го нямате бе. Който може да дарява , която не може да не дарява. Жонката да покрие цялата сума , не му отива на милионите пускането на такъв линк!
                Каузи такива много , нещастни деца много, използването на темата -болни деца, за повдигане на егото на някой си е вандализъм.
                Last edited by pa4anga; 21.03.2024, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Ей, големи мрънкачи. Хайде вие дарете същата сума, но анонимно! Можеш ли?
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Много е жалко да се похвалиш че си направил дарение.
                    Колегата Берти дарил 977.4 лв. за добра кауза, а ти с цялото си нахалство и дебелоочие му намираш кусури. Доста жалко изказване.
                    Хайде докажи, че си мъжкар и направи и ти подобно дарение и тогава критикувай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Николайчо, хазарт не играя.
                      Мога да ти предложа само 1 вафла от 60 стотинки за залог.
                      е, хайде сега, не играеш
                      ми демо форекса, какво е?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не съм тухломилионер, но преведох 1000.
                        Дано да помогне лечението и да се възстанови детенцето.
                        Много е жалко да се похвалиш че си направил дарение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Фирмените данни са публични.Ама май те е срам да ни покажеш "едрия бизнес"
                          Като са публични, провери ги

С чиновника сте много забавни с плоските си манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Евала Берти. Това се казва мъжка постъпка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Как ще дам ЕИК в анонимен форум, не се излагай, не ти отива на възрастта.

Отправих конкретно предложение, демонстрирам че имам такава сума (без да споделям никакви лични и фирмени данни), ако колегата от детската приеме облог за поне 10 000
                              Николайчо, хазарт не играя.
                              Мога да ти предложа само 1 вафла от 60 стотинки за залог.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                                Хай сега великите тухломилионери и брокерази да дарите тук някой лев:

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-s-raya

Моля модераторите да не трият поста.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X