Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Из страната примерно.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
черния лебед никога не звъни предварително
не пуска телеграма
и не прави резервации
когато дойде - вече е късно
и има само
ама как така
или ще заложиш на бифоркация и което дойде.
ако ще е чер лебед, вече изяснихме, че не идва по желание и с предизвестия.
а в ситуация на инфлация, падащи цени ми се виждат като пожелание за имен ден.Last edited by ratten; 19.08.2021, 16:40.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не може да си навсякъде.
като не те кефи - продавай. в момента и ромуляните дават пари за къщи и купуват.
малко много разкарвайте и готово. поне настоящото яху е перфектно да се освободи човек от ненужни имоти на разумни цени...е ако си лаком ще останеш на обява, но ако си разумен ще се разделиш с имота сравнително бързо... ако сега не се разделиш после ще вадиш самонанесли се ромеи при следващата криза.
Разумна цена.... Сигурно мога да взема 30-50К лева може би и повече има само 1 обява за продажба в селото за добра къща 150К+ евро..., но с тези пари в София и гараж не мога да взема. Просто ще го ползваме още 10-15-20 години до пълна амортизация и така....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
добре си го написал
стигни до момента '' ... и остава бургас пловдив сз и най вече..''
сега пак се върни и прочети
какво си написал преди това
какъв мислиш че ще е развоя на
текста след ''факултето''
няма да викаме крети да ти го обясни
че ще е много грозно но това е истината
а от там и имотите - надолу
надявам се да не зачетеш и това за спам
спам - само и неуморно срещу спамери -
такъв е закона
пс
никъде не съм споменавал 40% за кеш
макар че в злато ще е повече
Ами надолу ще е в непригодните места. И ще останат анклави където няма да я има тази среда и ще струва скъпо.... Скъпото ще лимитира нежелано съседско присъствие. Друго няма какво да го ограничи.. Следващата стъпка би била да се напусне държавата ако и големите градове и скъпи места станат неприемливи за живот. Обаче може да се окаже, че и чуждите места вече не стават..... Тогава остава да ходим на Марс :-))))
Ако трябва да съм честен при развитието на ситуацията в момента златото ми изглежда добре и изостанало. Жалко, че нямам приемливо решение за съхранението му иначе можеше да чопна някое и друго кюлче....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Възможно е да си прав. Така както са нещата в близките години милиони Афганистанци ще минат през нас / дано не спрат/ После ще има нова случка и т.н. Не е ясно ако мърдаме кой ще ни е съсед след някое десетилетие...
Виж ситуация - прибирам се от Сливен и на улицата при 1 строеж спрени 2 коли 1 до друга запушвайки я. Не мога да стигна до моята къща. Ходя 20 минути ги издирвам и моля да освободят платното. Ще кажеш дребен битовизъм и е така. Въпросът е в начина на мислене и НЕ съобразяването с нищо около теб... А засега са са все още малцинство като тотал, но не и при децата. В детската градина в селото са 50 на 50....Аз не бих си дал детето в такава детска градина.... и не че съм расист или нещо подобно, а защото децата ми ще формират неприемливи виждания за света в подобна среда..... Единият Швед съобщи, че щял да жени дъщеря му есента щото станала на 18 години.... туй то среда....
като не те кефи - продавай. в момента и ромуляните дават пари за къщи и купуват.
малко много разкарвайте и готово. поне настоящото яху е перфектно да се освободи човек от ненужни имоти на разумни цени...е ако си лаком ще останеш на обява, но ако си разумен ще се разделиш с имота сравнително бързо... ако сега не се разделиш после ще вадиш самонанесли се ромеи при следващата криза.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи не се притеснявай най доброто предстои...Села пълни с шведи а големите градове с талибани негра и всякаква смрад от Африка и Азия...да не се окажат шведите невинни девици....не знаеш какво ни е подготвил Главния Стратег...
Виж ситуация - прибирам се от Сливен и на улицата при 1 строеж спрени 2 коли 1 до друга запушвайки я. Не мога да стигна до моята къща. Ходя 20 минути ги издирвам и моля да освободят платното. Ще кажеш дребен битовизъм и е така. Въпросът е в начина на мислене и НЕ съобразяването с нищо около теб... А засега са са все още малцинство като тотал, но не и при децата. В детската градина в селото са 50 на 50....Аз не бих си дал детето в такава детска градина.... и не че съм расист или нещо подобно, а защото децата ми ще формират неприемливи виждания за света в подобна среда..... Единият Швед съобщи, че щял да жени дъщеря му есента щото станала на 18 години.... туй то среда....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 16:18.
Коментар
-
Море, тъщата...Чета ама немам желание да пиша....:-) Преди морето все още имаше няколко неща, които не бяха ок за наем, но имаше смисъл да станат депозит. сега вече и те изчезнаха и единствената надежда остана Янчо да смъкне цените с 40% ....:-) А след неговата активност/спам темата не става за четене....
Прогнозите са сложно нещо в момента. Мисля че Ледчо и Бони и Купата бяха прави за тази година. Имаме вече истинско начало на надуването на балона. Колко ще се надуе не знам, но и след спукването му цените едва ли ще паднат под сегашното ниво.... Няма алтернатива у нас на кеша...
Ей го сега седя на село, шведите са единствените, които ремонтират и строят. Една баба си замина миналата седмица децата и са в София и къщата е почти сигурно за нови Шведи. Има някои неща да оправям по къщата тук , но не искам да харча пари щото след макс 15-20 години селото ще стане необитаемо за бели...Земята е плодородна в района обаче има 2-ма арендатри дето са партия и дават 30 лева рента ей така символично, а са построили мандри, краварници за десетки милиони...., карат коли за по 200К.....и т.н. Т.е. Каква алтернатива имат местните хора.освен да се преместят в голям град ? Това който е по-млад все още..... Ходих в Сливен преди 2 дни. По улиците е като около Факултето....и остава само Бургас, Пловдив, СЗ и най вече София за тези хора.... Това дистанционна работа за всеки не става, трябва и училище, болница... среда за децата....така че София хубава или лоша ще продължи да расте.... и цените...
Коментар
-
Море, тъщата...Чета ама немам желание да пиша....:-) Преди морето все още имаше няколко неща, които не бяха ок за наем, но имаше смисъл да станат депозит. сега вече и те изчезнаха и единствената надежда остана Янчо да смъкне цените с 40% ....:-) А след неговата активност/спам темата не става за четене....
Прогнозите са сложно нещо в момента. Мисля че Ледчо и Бони и Купата бяха прави за тази година. Имаме вече истинско начало на надуването на балона. Колко ще се надуе не знам, но и след спукването му цените едва ли ще паднат под сегашното ниво.... Няма алтернатива у нас на кеша...
Ей го сега седя на село, шведите са единствените, които ремонтират и строят. Една баба си замина миналата седмица децата и са в София и къщата е почти сигурно за нови Шведи. Има някои неща да оправям по къщата тук , но не искам да харча пари щото след макс 15-20 години селото ще стане необитаемо за бели...Земята е плодородна в района обаче има 2-ма арендатри дето са партия и дават 30 лева рента ей така символично, а са построили мандри, краварници за десетки милиони...., карат коли за по 200К.....и т.н. Т.е. Каква алтернатива имат местните хора.освен да се преместят в голям град ? Това който е по-млад все още..... Ходих в Сливен преди 2 дни. По улиците е като около Факултето....и остава само Бургас, Пловдив, СЗ и най вече София за тези хора.... Това дистанционна работа за всеки не става, трябва и училище, болница... среда за децата....така че София хубава или лоша ще продължи да расте.... и цените...
стигни до момента '' ... и остава бургас пловдив сз и най вече..''
сега пак се върни и прочети
какво си написал преди това
какъв мислиш че ще е развоя на
текста след ''факултето''
няма да викаме крети да ти го обясни
че ще е много грозно но това е истината
а от там и имотите - надолу
надявам се да не зачетеш и това за спам
спам - само и неуморно срещу спамери -
такъв е закона
пс
никъде не съм споменавал 40% за кеш
макар че в злато ще е повечеLast edited by Yandox; 19.08.2021, 15:59.
- 1 like
Коментар
-
сливен и ямбол открай време са така. не слагай всичко под един знаменател.
иначе добри лоши - трябва да се вкарат ромуляните в някаква рамка и да не се оставят да подивеят. те си знаят интереса много добре и има ли ред си мируват. трябва ни държавност, а не модела с местни феодали и подивели електорални едници по места.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не виждам от къде ще дойде тоя спад в цените без нещо яко да издумка.
не пуска телеграма
и не прави резервации
когато дойде - вече е късно
и има само
ама как така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Очоизвадно е, че не си излизал от района, в който живееш и четеш само жълтата преса.
Разходи се насам натам наистина и сам ще разбереш, какви глупости дрънкаш.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Разходи се насам натам наистина и сам ще разбереш, какви глупости дрънкаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ти си любимият ми поддържат ник. Къде се изгуби? Да не си потънал в сметки след накавръковата справка? Колко ще е годишното повишение според теб? Ся ако и ледчо се появи отнякъде, темата пак ще стане интересна за четене.
Коментар
Коментар