IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Крети, стига ми редактира постовете. Никога не съм писал подобни неща....я погледни пак.
    Написах, че не съм бил маркетинг меринджей и че всяка верига си има собствена и различна търговска и ценова политика за тва Джони да не се чуди коя цена каква е....
    Иначе кой е казал че съм напред или пък че съм искал да съм напред ?! Не съм,,, и не искам да съм повече от моментното състояние.... Достатъчно ми е....:-)

ПП Пия, много малко и само когато не мога да го избегна .... на работа в кръчмата като клиент черпи и плаща как да откажа :-)))
    Обърка се вече какво да лъжеш, затуй си в цитати

Коментар

Явно си целил доста греди....
      Уви такива са цените напоследък. И не е въпроса дали ще се продаде на нея, а че другите ще се равняват по нея....
      Наистина не разбирам защо не си купи нещо досега когато имаше все по нещо и на много по-ниски цени.... с кредит без да си разваляш инвестициите....
      Не намерих нищо подходящо. Не и за под 500к. А такъв кредит не ми е по джоба. Не и ако не мога да го изплатя за 2-3 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Няма как - в България никога не съм срещал коректност, качество и професионализъм. От никого. Нито от клиенти, нито от партньори, нито от доставчици, нито от служители, нито от жени даже. Лъжливо и крадливо племе. Няма как да имам какъвто и да било оптимизъм. Качеството на живот е нулево, щом народът около теб не струва. Да живееш с лъжци и крадци не се компенсира от ниски цени по никакъв начин.

ПС:
        Захлупвай, докато не са го лапнали на тази чудесна цена. Гоцето вече надмина по цени Вазов - радвай се, че живееш в новия най-елитен квартал.
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...63128033366126
        Явно си целил доста греди....
        Уви такива са цените напоследък. И не е въпроса дали ще се продаде на нея, а че другите ще се равняват по нея....
        Наистина не разбирам защо не си купи нещо досега когато имаше все по нещо и на много по-ниски цени.... с кредит без да си разваляш инвестициите....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Джони, чудя се защо не послуша навремето Купата, когато ти казваше да купуваш на 1700. Сега виждаш че стават 2700 и то в Гоцето. Според мен е редно да му благодариш за верните съвети които ти даваше и да му се извиниш за всичките си лоши думи към него.
          Пак ли с чуждия ник? Засрами се бе човек!
          Никога не си ми давал конкретни съвети за покупка, винаги само обиди от твоя страна. За какво да ти се извинявам?

Коментар

Няма как - в България никога не съм срещал коректност, качество и професионализъм. От никого. Нито от клиенти, нито от партньори, нито от доставчици, нито от служители, нито от жени даже. Лъжливо и крадливо племе. Няма как да имам какъвто и да било оптимизъм. Качеството на живот е нулево, щом народът около теб не струва. Да живееш с лъжци и крадци не се компенсира от ниски цени по никакъв начин.

ПС:
            Захлупвай, докато не са го лапнали на тази чудесна цена. Гоцето вече надмина по цени Вазов - радвай се, че живееш в новия най-елитен квартал.
            Не знам защо се мъчиш в България при това положение, защо въобще имаш служители?

Като се абстрахираме от абсурдната цена, бих отбелязал че само детската я има на снимките, но не изглежда да е 20 м2, двете са на север, а кухньохолчето не е споменато колко квадрата е, но бих казал 20на... Яко нагъчкано и доста тъпо разпределение.
            Аз разбирам че искат да се пласират в тая лудница но примерно може да излъжат някой за 150К, притеснен че "ще свършат", 300 е вече прекалено. Така и ще си стои.

Коментар

ПС:
              Джони, чудя се защо не послуша навремето Купата, когато ти казваше да купуваш на 1700. Сега виждаш че стават 2700 и то в Гоцето. Според мен е редно да му благодариш за верните съвети които ти даваше и да му се извиниш за всичките си лоши думи към него.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Това може само да се препикае , с извинение, както казва един баку от форума . Който го плати това , заслужава последващия си живот. С две думи - шкарт човек, фуго маса - роден за да гърби.

Коментар

Стига с този негативизъм за България. То аз трябва да съм Песимиста :-)))
                  https://m.dir.bg/business/pazari/kad...viya-za-zhivot

Всяка верига си има собствена търговска политика ,

ПС:
                  Last edited by ejonny2376; 10.09.2021, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

мда, щеш И двете фалирали, кат те гледам тук колко си напред Ама тая вечер верно много рано почнахте с пиенето...
                    Крети, стига ми редактира постовете. Никога не съм писал подобни неща....я погледни пак.
                    Написах, че не съм бил маркетинг меринджей и че всяка верига си има собствена и различна търговска и ценова политика за тва Джони да не се чуди коя цена каква е....
                    Иначе кой е казал че съм напред или пък че съм искал да съм напред ?! Не съм,,, и не искам да съм повече от моментното състояние.... Достатъчно ми е....:-)

ПП Пия, много малко и само когато не мога да го избегна .... на работа в кръчмата като клиент черпи и плаща как да откажа :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

мда, щеш И двете фалирали, кат те гледам тук колко си напред Ама тая вечер верно много рано почнахте с пиенето...
                      Ти си третия ,които го отбелязва. Петък е по дяволите, да разчупят малко момчетата, цяла седмица превиват гръб над компа.

Коментар

Не стартирах и изградих бизнеса на 2 от веригите :-)
                        И тва ще изтрия ...:-)
                        Сакън. Горди сме с теб . Че въобще общуваме, макар и инкогнито. Не се срамувай от постиженията си. И ти като повечето тук имотни инвеститори , си много умен и си добър в това занимание. Само малко неща не знаеш, но те не са от голямо значене,

Коментар

Не стартирах и изградих бизнеса на 2 от веригите :-)
                          И тва ще изтрия ...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Много рано с промоцията,бе колега.
                            Не е рано . В петък започва към 14:30. Защото просто е петък. Другите дни е по нормално , засяда към 15:00

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Занимавал си се с маркетинг? Аз измислих слогана фафла трепач. Първо предложих убиец ма не го приеха
                              Ботич плз изтрий моята част на предният пост....
                              Не нямам общо с маркетинг :-)
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.09.2021, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

нещата са сложни от дистанция като отдаваш, еле па като си се изпонапсувал с родата. Ако вдигна наема ще ми направят мръсно, па и за 100€ УНИКАЛНИ ядове да си направя за да е 5% а не 3,5%. Ще им дойде времето да ги продам, трябва да мине трансформацията на новия световен ред - 2025 и да видим какво що е станало и от мен и от света. Засега това ми е диверсификацията. Може да направя още една в Стамбул.
                                Времената са бурни а аз нямам енергията да плувам в бурно море. Залагам си островчета и което оцелее
                                Стига с този Стамбул ! И без пари да е там няма място за теб.
                                Ако толкова искаш в чужбина виж Украйна. Живял съм някакво време там и се чувствах като у дома във всеки смисъл / в Руската част без Лвов - там не се чувствах много ок малко Полско..../
                                Не съм гледал напоследък как са цените , но преди 1-2 години бяха сигурно 40% под пика си , има ТОП лукс небостъргачи , каки които движат еърите и т.н.. Неизбежно е сега след като вече пътуват и работят в Европа и се поуспокои малко ситуацията с Русия цените да отидат в орбитата / много над нашите/. Това в големите градове - Киев, Одеса, Харков....
                                А какви Каки има не е за приказване....:-)

Коментар

Working...
                                X