Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛека вечер на всички! Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Надявам се с тая милитва всички да са удволетворени.Амин !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛека вечер на всички! Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Надявам се с тая милитва всички да са удволетворени.Амин !
Коментар
-
Дали тази обява е реална? Ако е, то излиза, че строителство на м2 е малка част от двете хиляди евра дето вече ми искат в доста квартали в София за нормален апартамент. Ще каже някой терена в София е по-скъп, да но едва ли с по 500 евра/м2 за цялото РЗП, щото стават едни големи милиони за нормални на размер сгради. И пак стигаме до много под 1000 евра квадрата себестойност, че хипер специалиста-строител бай-мангал едва ли работи по-евтино зарад чистия въздух в Боровец. За архитекти и проектанти алтруисти-еколози не съм чувал. Да не говорим за строителните материали дето били причината за главоломното поскъпване на имотиту таз година. Те сигурно сред природата се раздуват и с една торба матрЯл, правиш два пъти повече шпакловка от тази в София,а джелезото е по-яко в планината и може да ползваш 50 % по-малко количество от нормата. Е, верно, алтернативно ГБС може да са идиоти и да правят подаръци на желаещите ваканционен имот, като продават под себестойност, а като строят в Софето да са безмилостни и си покриват разходите за ваканционното строителство. Визионери един вид.
Лапаницата, деца, е голяма, строителите надуват балона, брокеража напъва свирката, народът пазари, че докато се усети ще свърши бетона.
https://borovetsgardens.bg/?gclid=Cj...QaAnxyEALw_wcB
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
То ясно че се ловиш на всякакви източници, ама барем датата на публикуване гедай - 11 февОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Като е ясно, какво чакаш а не продадеш тия "придобити на цени от 2016та" имоти веднага, докато си на печалба?
Плюс това диктувам на телефон Малко ми е неудобно на ресторант съм но все пак ще ви уважа всичките
Хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Почти цитирал е като почти купил
хихихихи
почти на Карибите почти в Созопол почти в Бургас и почти в Швейцария
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
Даже много съм оригинален и умен изобщо не пиша глупости а Напълно вярно и истински неща
още повече пък говори за някакво изнудване което е плод само на твоя мозък аз такива неща в моите постове Не съм споменавал и много моля модератора да се сезира за вменяване и писане на глупости относно моите постове
за имотите Отделно ще си говорим въпреки че вече ясно и наеми и цени абсолютно надолуLast edited by X_Y; 24.08.2021, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Престани да се правиш на умник и да си мислиш, че си оригинален ! Явно не разбираш какви глупости пишеш за което не ти е простено.
Не става дума на мен дали ми харесва, а да спазваш законите ,не да изнудваш хората ако изобщо това е вярно
Цени от 2016 г. ? Не знам на кой ще се смее народа
още повече пък говори за някакво изнудване което е плод само на твоя мозък аз такива неща в моите постове Не съм споменавал и много моля модератора да се сезира за вменяване и писане на глупости относно моите постове
за имотите Отделно ще си говорим въпреки че вече ясно и наеми и цени абсолютно надолуLast edited by X_Y; 24.08.2021, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Айде малко въображение прояви? Какво е това 20 лв на ден храна??? 600 лв месечно и то само за твоя тумбак? Безплатни кухни няма ли?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
според теб трябва да ида сам
за да ти се хареса на теб така ли
или има нещо нередно когато се движа с други и не съм сам
за пръ в път чувам за такова изискване
и отново прихвам да се смея с теб
хихихихихих
не ми прави сметка на мен или на хората
ние сме се разбрали и сме си свършили работата
а дивотии пищеш ти и подигравките са за теб
Не става дума на мен дали ми харесва, а да спазваш законите ,не да изнудваш хората ако изобщо това е вярно
Цени от 2016 г. ? Не знам на кой ще се смее народаLast edited by X_Y; 24.08.2021, 20:22.
Коментар
-
хихихих
за теб бях друг само преди 3-4 дни
после втори
сега съм трети
май ти ставаш за смях
ахахахахахахаах
с многото никовепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖивот под наем в една стая - само спане и креватна гимнастика.
Къпане във фитнеса за 40лв месечно - вода колкото искаш. Че и все ще подхванеш някоя щанга да си изваеш тялото
Пералня обществена - 2 път седмично - 40лв месеца, ако имаш тераса мое си спестиш сушене за 20лв.
Хапване - топли кухни в магазини 2 пъти+ ядки, плодове на крак, лукс обедно меню в кръчма - 20лв на ден.
Останалите 2-3к за живот, инвестиции не в имоти (за какво са ти)
- 2 Харесвания
Коментар
-
не виждаш ли че съм го почти цитирал
и отдолу е моето отношение
хихихихих
Коментар
Коментар