IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
    Дали тази обява е реална? Ако е, то излиза, че строителство на м2 е малка част от двете хиляди евра дето вече ми искат в доста квартали в София за нормален апартамент. Ще каже някой терена в София е по-скъп, да но едва ли с по 500 евра/м2 за цялото РЗП, щото стават едни големи милиони за нормални на размер сгради. И пак стигаме до много под 1000 евра квадрата себестойност, че хипер специалиста-строител бай-мангал едва ли работи по-евтино зарад чистия въздух в Боровец. За архитекти и проектанти алтруисти-еколози не съм чувал. Да не говорим за строителните материали дето били причината за главоломното поскъпване на имотиту таз година. Те сигурно сред природата се раздуват и с една торба матрЯл, правиш два пъти повече шпакловка от тази в София,а джелезото е по-яко в планината и може да ползваш 50 % по-малко количество от нормата. Е, верно, алтернативно ГБС може да са идиоти и да правят подаръци на желаещите ваканционен имот, като продават под себестойност, а като строят в Софето да са безмилостни и си покриват разходите за ваканционното строителство. Визионери един вид.

Лапаницата, деца, е голяма, строителите надуват балона, брокеража напъва свирката, народът пазари, че докато се усети ще свърши бетона.

https://borovetsgardens.bg/?gclid=Cj...QaAnxyEALw_wcB
    А покрай банско що са по 200€. Мани там по 500€ губят на квадрат
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Лека вечер на всички! Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Надявам се с тая милитва всички да са удволетворени.Амин !
      Ташунко, не си ти тоя дето определя кой какво да има или да няма, нито молитвите ти, още по- малко пишещите във форума, които си мислят, че по някакъв начин могат да влияят на цените на НИ. Тук си чешем езиците само

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Лека вечер на всички! Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Надявам се с тая милитва всички да са удволетворени.Амин !
        Прав си разбира се.От днес съм в Бургас ...в моя апарт...вълшебно!

Коментар

• Лека вечер на всички! Който в имоти инвестира два пъти повече да има,който пък срив на цените вижда и имоти не харесва и няма най-добре е никога да няма.Надявам се с тая милитва всички да са удволетворени.Амин !

Коментар

• Дали тази обява е реална? Ако е, то излиза, че строителство на м2 е малка част от двете хиляди евра дето вече ми искат в доста квартали в София за нормален апартамент. Ще каже някой терена в София е по-скъп, да но едва ли с по 500 евра/м2 за цялото РЗП, щото стават едни големи милиони за нормални на размер сгради. И пак стигаме до много под 1000 евра квадрата себестойност, че хипер специалиста-строител бай-мангал едва ли работи по-евтино зарад чистия въздух в Боровец. За архитекти и проектанти алтруисти-еколози не съм чувал. Да не говорим за строителните материали дето били причината за главоломното поскъпване на имотиту таз година. Те сигурно сред природата се раздуват и с една торба матрЯл, правиш два пъти повече шпакловка от тази в София,а джелезото е по-яко в планината и може да ползваш 50 % по-малко количество от нормата. Е, верно, алтернативно ГБС може да са идиоти и да правят подаръци на желаещите ваканционен имот, като продават под себестойност, а като строят в Софето да са безмилостни и си покриват разходите за ваканционното строителство. Визионери един вид.

Лапаницата, деца, е голяма, строителите надуват балона, брокеража напъва свирката, народът пазари, че докато се усети ще свърши бетона.

https://borovetsgardens.bg/?gclid=Cj...QaAnxyEALw_wcB

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

То ясно че се ловиш на всякакви източници, ама барем датата на публикуване гедай - 11 фев
              Нищо, той живее със спомените човека.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Като е ясно, какво чакаш а не продадеш тия "придобити на цени от 2016та" имоти веднага, докато си на печалба?
                Ама няма да отговарям на всеки трети или четвърти Ник на един и същи човек по три пъти отговорил съм назад рови Чети и ще разбереш
                Плюс това диктувам на телефон Малко ми е неудобно на ресторант съм но все пак ще ви уважа всичките

Хихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Почти цитирал е като почти купил
                  Не зная Това са си твои сентенции някакви изровени от някъде но наистина Според мен почти купили има доста в тази тема

хихихихи
                  почти на Карибите почти в Созопол почти в Бургас и почти в Швейцария

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

Даже много съм оригинален и умен изобщо не пиша глупости а Напълно вярно и истински неща
                    още повече пък говори за някакво изнудване което е плод само на твоя мозък аз такива неща в моите постове Не съм споменавал и много моля модератора да се сезира за вменяване и писане на глупости относно моите постове

за имотите Отделно ще си говорим въпреки че вече ясно и наеми и цени абсолютно надолу
                    Като е ясно, какво чакаш а не продадеш тия "придобити на цени от 2016та" имоти веднага, докато си на печалба?
                    Last edited by X_Y; 24.08.2021, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Престани да се правиш на умник и да си мислиш, че си оригинален ! Явно не разбираш какви глупости пишеш за което не ти е простено.
                      Не става дума на мен дали ми харесва, а да спазваш законите ,не да изнудваш хората ако изобщо това е вярно
                      Цени от 2016 г. ? Не знам на кой ще се смее народа
                      Даже много съм оригинален и умен изобщо не пиша глупости а Напълно вярно и истински неща
                      още повече пък говори за някакво изнудване което е плод само на твоя мозък аз такива неща в моите постове Не съм споменавал и много моля модератора да се сезира за вменяване и писане на глупости относно моите постове

за имотите Отделно ще си говорим въпреки че вече ясно и наеми и цени абсолютно надолу
                      Last edited by X_Y; 24.08.2021, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Айде малко въображение прояви? Какво е това 20 лв на ден храна??? 600 лв месечно и то само за твоя тумбак? Безплатни кухни няма ли?
                        Мразя да се редя на опашка. И задължително копачка за зимата да се топля безплатно
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

според теб трябва да ида сам
                          за да ти се хареса на теб така ли
                          или има нещо нередно когато се движа с други и не съм сам
                          за пръ в път чувам за такова изискване
                          и отново прихвам да се смея с теб
                          хихихихихих

не ми прави сметка на мен или на хората
                          ние сме се разбрали и сме си свършили работата

а дивотии пищеш ти и подигравките са за теб
                          Престани да се правиш на умник и да си мислиш, че си оригинален ! Явно не разбираш какви глупости пишеш за което не ти е простено.
                          Не става дума на мен дали ми харесва, а да спазваш законите ,не да изнудваш хората ако изобщо това е вярно
                          Цени от 2016 г. ? Не знам на кой ще се смее народа
                          Last edited by X_Y; 24.08.2021, 20:22.

Коментар

хихихих
                            за теб бях друг само преди 3-4 дни
                            после втори
                            сега съм трети
                            май ти ставаш за смях
                            ахахахахахахаах
                            напротив, същия си си
                            с многото никове
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Живот под наем в една стая - само спане и креватна гимнастика.
                              Къпане във фитнеса за 40лв месечно - вода колкото искаш. Че и все ще подхванеш някоя щанга да си изваеш тялото
                              Пералня обществена - 2 път седмично - 40лв месеца, ако имаш тераса мое си спестиш сушене за 20лв.
                              Хапване - топли кухни в магазини 2 пъти+ ядки, плодове на крак, лукс обедно меню в кръчма - 20лв на ден.
                              Останалите 2-3к за живот, инвестиции не в имоти (за какво са ти)
                              Айде малко въображение прояви? Какво е това 20 лв на ден храна??? 600 лв месечно и то само за твоя тумбак? Безплатни кухни няма ли?

Коментар

не виждаш ли че съм го почти цитирал
                                и отдолу е моето отношение

хихихихих

Почти цитирал е като почти купил

Коментар

Working...
                                X