Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаРедкретенчо много трябва да четеш моето момче.Много си елементарничък.Прости разсъждения и безброй измишльотини за пандизи и прочие.Дръж се като пораснал.Не се прави на пуберитет.Излагаш се.Няма смисъл да се напъваш да се мериш с мен.Невъзможно е повярвай ми!
Да пусна ли тук воплите ти пандизчийски? Че ти си осъден и лежал бе драги хахахаха! Преебан дребен тарикат, няма луди да ти завиждат и да искат да са на твоето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А компанията му с какво се занимава ? Айде да вземеш ти да прочетеш малко повече преди да пишеш.Всички знаем,че е голям инвеститор на борсата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Радев, вкарай малко яснота на незрящите, в случая Яндокс кретена и баш топ Кретена от Ловеч-Оснабрюк в резюме - злато, цени в злато от началото на века в топ локации в провинцията и защо къща струвала милион в злато (не се знае в какви Бг лева е струвала тази перла-имот и колко пъти е бил деноминиран Бг лева оттогава) сега и 100К не може да и вземе Яндоксчо например - виден златар и инвеститор с объркани сметки. За него няма справедливост нещо.
Падна ми батерията, и си лягам. Обясни му с думи прости защо ще е вечно на перона в колянно-лакътна позиция.
Благодаря! Задачата ти не е лека!Last edited by nradev; 26.08.2021, 02:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Народът е отсъдил-сиромах човек, жив дявол
- 1 like
Коментар
-
Май си прав.Изяждат се от вътре.Болни са вярно.Бог да ги прости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Бъфет не инвестира в имоти и затова е мулти милиардер.Само 0,6% от активите му са в имоти.А ограмотете се малко и после пишете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Теб те видяхме , можеш само да просиш пари от панделата Правил ли си го? Еми правил си го, оттам нататък освен смях да правиш - друго няма.
Къде Бъфет, къде пък Тръмп дето втория се счупи от фалити
- 1 like
Коментар
-
Ти представяш ли си как ги яде това,че са сиромаси.То им личи от далеч.Ама стават смешни.Все едно аз да се надсмивам на именията на Тръмп или империята от недвижими имоти на Бъфет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Завистта и ревността изяждат човека. Не им завиждам, защото са болни хора.
Коментар
-
Ти представяш ли си как ги яде това,че са сиромаси.То им личи от далеч.Ама стават смешни.Все едно аз да се надсмивам на именията на Тръмп или империята от недвижими имоти на Бъфет.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquariusТук било галям купон.Яндоска голтака и Регсчето цървула пак се изказват неподготвени.
п.п. Ей комплексарщината ще убие голтака! Може и инфаркт да получи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev
Раничко си метнал 3 мастики тая вечер.
Падна ми батерията, и си лягам. Обясни му с думи прости защо ще е вечно на перона в колянно-лакътна позиция.
Благодаря! Задачата ти не е лека!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
смятам ти ги и в пари от миналия век
по 1 милион и половина са стрували средно
добрите имоти
сега ще им вземеш ''локацията''
хихихихиххихи
същото ще стане и със сегашните
ТОП ЛОКЕЙШЪН ИМОТИ след 15 / 2о год.
ахахахахаах
ЛЪЖА И БРОКЕРСКИ ТРИК Е ''локацията ''