Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеСмешко, кажи тази година колко е ръста от туризъм по грЪцко...?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма значение това, Песи. В Америка бая пролетарий чака за къща. Ще става евтино, това е. За всеки желаещ ше има. Скъпи материали, стагнация, няма строителство и скъпо...да го духат, за тяхна сметка е. Народа иска да купи и то с 40% надолу.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТи още ли си при дойчовците бре, ловешки?
Прибирай се, че после и да искаш, няма как и къде...
Аз съм го отиграл упражнението на морето в Гърция, питай някой друг.
Я внимавай да не пукнеш от глад дотогава по-добре, измършавял брокераст
Коментар
� -
Смешко, кажи тази година колко е ръста от туризъм по грЪцко...?!?
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Така е, хората са си дали оценката "скъпо" и са купили в ГърцияИ тоя ще седи кат твоите хахаха, има да пелтечи после как всъщност не искал даже да го продава, да разсмива тука
Коментар
� -
Туристите са решили че като ги видят на оглед и ще им направят подарък. Сал гаража ги е отказал.. Следващия, мола!
И тоя ще седи кат твоите хахаха, има да пелтечи после как всъщност не искал даже да го продава, да разсмива тука
Коментар
� -
Ти още ли си при дойчовците бре, ловешки?
Прибирай се, че после и да искаш, няма как и къде...
Абе дочакахме 1 (една) покупка за толкова години тука хахахаха
Което и показва колко е изтънял пазара. А витински защо дава пари там само той си знае, мисълта да живея дъртанян в Б-стан мен лично ме втриса - ще си пия пиенето със Слатинарита, ще копам мамулите с бай Пешковци и ще ме лекуват камилари ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Е добре де ама като нещата не се развиват по план и цените не падат, кво ще правиш?
Ще купуваш на тия цени или ще чакаш да паднат?
Говореше че тази година трябва да купуваш а не си се похвалил
3-та. А иначе както и преди съм казвал ако живеехме в чист капитализъм цените на НИ тябваше да са паднали поне малко, но световния социализъм и популизъм надделяват за сега( евикшън мораториуми, форклоужър мораториуми, кредитни ваканции, печатане на трилиони......) Слипи Джо още не дава да се гонят негрите неплащащи наем в ЮС прмерно и така.
Коментар
� -
Мда, в Софето цена 360 евро за стая няма - толкоз по нивотоНе плащам данъци (заради кредита), вода, газ, тока минава на солар в момента.
Нивото е друго, ама Ганьо като теб не може да го схване
Коментар
� -
Нароили са се на зареда. И още инвеститоре ще има с това което идва - свят ще им се завие. Опитвал ли си някога да сметнеш каква свята пара са загубили за няколко години. Но ще са на ,,печалба" като дочакат вече белобради старци 30% дискаунт, след общо 150% нагоре за тези години? А може и повече да дойде.
Което и показва колко е изтънял пазара. А витински защо дава пари там само той си знае, мисълта да живея дъртанян в Б-стан мен лично ме втриса - ще си пия пиенето със Слатинарита, ще копам мамулите с бай Пешковци и ще ме лекуват камилари ...
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
В плановете ми за имотите продажба е мръсна дума
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
В плановете ми за имотите продажба е мръсна дума
Ще купуваш на тия цени или ще чакаш да паднат?
Коментар
� -
Митенце нещата не вървят май по плана ти и цените вместо да падат се вдигат
Мислил ли си за план Б да продаваш
Коментар
� -
Митенце нещата не вървят май по плана ти и цените вместо да падат се вдигат
Мислил ли си за план Б да продаваш
Коментар