Първоначално изпратено от redcretin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
така е брокерството е до живот, иначе глад майнаЛошо, че на тези години вече забравя сюжета, който е разказвала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеА, ние с тези пенсии си купуваме имоти. Да не вярваш. Все още работим.
Коментар
-
така е брокерството е до живот, иначе глад майна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХей, сладури, ама вие всички ли сте се пенсионирали ? После на мен ми пишете дивотии. хахаха
Е, аз не съм все още пенсионер, но тухлената ми пенсия е толкова висока ,че дори всички пенсии тук да съберете няма да ме стигнете
Чудех се аз от къде толкова време при някой съфорумци, а то, те били пенсионери хахахаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хей, сладури, ама вие всички ли сте се пенсионирали ? После на мен ми пишете дивотии. хахаха
Е, аз не съм все още пенсионер, но тухлената ми пенсия е толкова висока ,че дори всички пенсии тук да съберете няма да ме стигнете
Чудех се аз от къде толкова време при някой съфорумци, а то, те били пенсионери хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениевъпроса е кой пуска статии от рода на
корона кризата не се отрази на имотния пазар в българия ...
кризата прескочи имотите в българия
цените на жилищата отбелязаха ръст нам си колко процента, въпреки кризата
няма жилища .. недостиг на жилища и др. подобни статии,
с които целия нет се е наводнил ..
само това чета, че имотите продължават да стават все по скъпи и по скъпи..
демек .... купете, щото утре може и да не можете да купите,
щото или парите няма да ви стигнат или няма да има какво да купите,
а ако купите със сигурност ще продадете по скъпо ... видиш ли
'щото няма, и всички търсят имоти, а то няма бе .. нищо че има хиляди жилища,
които седят от години в нета ... някои и десетки години.
най странното е, че преди 5 годни имоти, които са били твърде скъпи за него време и не са се продали,
сега им искат поне 50 % повече, а имам и един случай, който наблюдавам ... сега е със 150% отгоре
преди време съм чувал нееднократно .. щом му повишава цената значи не е на зор и може и да чака и видиш ли,
няма проблеми никаквиили пък ... това е цената на която собственика е склонен да се раздели с имането си
не приятели .. това е цената която му е нужна.. за да се отвърже от банковата зависимост, .. а тя в годините значително нараства
особено ако бизнес климата в българия се влошава постоянно
съгласен съм с теб.
Особено нагло е да продават стара кочина (вътре всичко мръсно, натрупано и амортизирано) на цена като луксозно ново строителство.
Ами направи ремонт и почисти и тогава продавай скъпо. Големите фирми за НИ искат обявите им да имат търговски вид, дори да е само козметично оправен.
Аз например (както съм Ви разказвал) имам опит с труднопродаваеми селски имоти, 3 бр,, в град, където няма продажби и интерес. Но го направих,
С подходящия маркетинг и комуникация. И въпреки негативните тенденции, има млади двойки които искат апартамент, вила на морето и в планината, да си свиркат и да им е хубаво.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЕто за всички заблудени абонати за някои за които сезона е 1 месец, какви са реалностите: Пловдивчанин отиде в Слънчев бряг през уикенда и онемя от видяното
https://blitz.bg/regioni/plovdivchan...ews842504.html
- 1 like
Коментар
-
Ето за всички заблудени абонати за някои за които сезона е 1 месец, какви са реалностите: Пловдивчанин отиде в Слънчев бряг през уикенда и онемя от видяното
https://blitz.bg/regioni/plovdivchan...ews842504.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
Само за теб, лична информация с риск да ме изтрият. Пенсионирах се на...43 години и шест месеца възраст. Така че и тук си зад мен. А, и кредит нямам нито една стотинка.
А за кредитите , нямаше нужда да споделяш, ненужно е, а и може да не е истина. Възможно е да си с най много кредити от целия форум. Моето предположение е с толкова тежест, колкото и твоето, че нямаш.
По интересно беше, когато говореше за локации.
Коментар
-
закъснял си - аз се пенсионирах на 41г
БотаLast edited by Yandox; 27.09.2021, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
Само за теб, лична информация с риск да ме изтрият. Пенсионирах се на...43 години и шест месеца възраст. Така че и тук си зад мен. А, и кредит нямам нито една стотинка.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
По-добре от теб, дето нито ще я дочакаш пенсията, нито старосттаЛокация, деа...
Партия была, есть и будет есть!
Коментар
Коментар