Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Глобалната достъпност на жилищата ще се влоши въпреки очаквано охлаждане на цените
Оттеглянето на пандемичните стимули за икономиката е най-големият риск пред цените на жилищата
мдаааа
така е - всчичко се нарежда точно както
го говоря
фед вече заявиха че спират със стимулите
ще вдигнат и лихвата ненадейно за повечето
умници
ецб ще ги последва
имотите ще се сринат и всеки купил през
2020 и 2021 ще се окаже на загуба с кеша си
за дълго време
хихихиххихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тука са предимно с наследствени жилища. Ама не в София. И им е тъжно че цените изостават или никакви ги нема - зависи от населеното място. Аз затова им казвам жилищата в Бг са евтини. Проблем не е никакъв да си закупиш.
успя ли да купиш морски имот?
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тука са предимно с наследствени жилища. Ама не в София. И им е тъжно че цените изостават или никакви ги нема - зависи от населеното място. Аз затова им казвам жилищата в Бг са евтини. Проблем не е никакъв да си закупиш.
А това че в България все още е възможно да купиш нещо им го разправям от години ама не им увира главата. Идват времена дето нищо няма да е възможно да купиш
Тия дни си говорих с един познат в УК и ми разправя - Преди няколко години къщите в крайните квартали на Лондон бяха по 200к паунда даваш 20к начална и банката ти отпуска още 180к и купуваш
Сега къщите са от 400к нагоре даваш 40к ама банката пак ти дава около 200к и ти реално нищо не можеш да купиш освен някой мизерн апарт
Та това ги чака и нашите понижители - Хем парите вече не им стигат хем банките няма и да им отпуснат колкото им трябваLast edited by X_Y; 01.09.2021, 11:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheWitcher Разгледай мнение
Само дето не е влак ,а такси. Ако имаш достатъчно зелено може да го спреш където и когато си искаш. Е да, ако искаме да е в столицата и го дебнем хем да е изгодно, хем качествено е малко като неделния селски влак. Я мине, я не.
Аз се оглеждам активно вече иначе, ще хващам каквото има. Средната цена в централните райони в София не е мръднала (в желаната посока), от чакане смисъл няма. Само ако чакаш някое наследство може би..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеЧакай сега ти пропускаш че те всичките играчори продадоха акциите си миналата година Февруари точно преди срива и после всичките купиха дабъл на дъното Март
Тия 20% дето скочиха имотите за това време са капка в морето в сравнение със стотиците проценти дето скочиха акциите - не можеш да си представиш колко десетки левове направиха на борситеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чакай сега ти пропускаш че те всичките играчори продадоха акциите си миналата година Февруари точно преди срива и после всичките купиха дабъл на дъното Март
Тия 20% дето скочиха имотите за това време са капка в морето в сравнение със стотиците проценти дето скочиха акциите - не можеш да си представиш колко десетки левове направиха на борсите
Last edited by X_Y; 31.08.2021, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеНие изкупихме всичко. Но не си изпуснал влака с много. Замина само преди 15 минути.
Аз се оглеждам активно вече иначе, ще хващам каквото има. Средната цена в централните райони в София не е мръднала (в желаната посока), от чакане смисъл няма. Само ако чакаш някое наследство може би..
Коментар
-
Мале от повече от година не съм поствал, а тук дискусията се вихри с пълна пара. И какво става сега? Май болестта не дава желания ефект що се отнася до понижаването на цените? Това доказва ,че най-подходящият момент за инвестиция в недвижим имот е сегашния. Колкото по-скоро се хванеш на хорото толкова по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеАбе на някой с много акаунти да не са му спрели нета та е такава тишина в темата
По надолу Радев му е отговорил за новината от 24 часа .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
ПП. Е толкоз рано с мастиката не бива бе колега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Премисли тази стратегия, аз се отказах от нея преди две десетилетия.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар