Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениетакива, които са твърдо решили, че това е ударът на века само защото имат 2 имота и нямат пипе и/или топки да инвестират в друго /нищо ≠============≠=============≠==========
Има и такива, представете си, които освен инвестициите в ,, 2 имота" имат и съпътстващ бизнес, който им носи доходи. На тези хора не е нужно да им се обяснява значението на думата ,,диверсификация".
Имам бизнес и възможност да инвестирам в какво ли не - Но на мен лично диверсификация повече от имотите не ми трябва
Както Лорда каза получаваш си редовно рентите и стойността на парите ти се запазва от инфлацията - На мен лично повече от това не ми трябва
Ама Биткойна бил станал 100 000 долара ама залатото 5000 който е инвестирал в тях да им се радва мене не ме касаят
Не повече от 10% от активно играещите на борсата са на печелба а от тия на форекс не повече от 5% - Останалите фалират
При имотите може да е по малка печалбата но не съм видял някой да е фалирал от собствени имоти без кредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Да, ниско интелигентните ни колеги наистина я направиха такаваТемата е друга обаче
забравих в предишния пост
за да е правилна статистическата извадка
би трябвало да включиш и себе си
но - да не стигаме до там
като чавдарче съм се клел да уважавам
старите хора
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеБонке, хвърли едно око на графиката за последните 50 години преди да пишеш глупости[ATTACH=CONFIG]n3804711[/ATTACH]
Last edited by 13ADROL; 16.09.2021, 20:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Да, ниско интелигентните ни колеги наистина я направиха такаваТемата е друга обаче
които хвърляш по колегите си
а) 1/3 адрол
б) Станчева от банско
в) ледчо с контейнерите
г) лефчо лъжедофтура от йемен
д) някой друг от плеядата захлюпващи никове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Неее, колежке - темата е "всички сме брокери тук, и зяеме за вечен ръст на имотитъе че да скачат жабетата на сделката, че да има комисион"Темата е друга обаче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ти беше емилио салагари на имотите, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе разбирам защо в тази тема правим сравнения всичко към НИ ? Темата е съвсем различна " Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? "
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
че как защо
хихихихи
нали гледаме в най удачното и ''инвеститорското''
какъв е смисъла да гледаме поскъпването
във фиатни пари
като от 1200 страници назад - големите инвеститори
с по 2 гаража , една маломерка или половин панел
през пост пишат да се купува стремеглаво че инфлацията
яде фиата
сега - пак ли у фиат да смятаме печалбата
хихихих
получава се от пусто в празно
или пък вярно поста е 0,30ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А преведи им го,че така не те разбраха.Прости брокери дет не познават числата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Изключително простоват довод. Ако ти каже някой , че очаква царевицата да се повиши другата година, веднага ще означава за теб , че отглежда царевица ли?
Довода ти е смешен дори и в рамките на тази темичка. Никовете които подскачат за ръст до 2029 всъщност са собственици на панелки, маломерки, наследствени къщички от баба и дядо, гаражчета и складчета . Според написаното от теб трябва да имат поне 15 20 пентхауса и въобще имоти от порядъка на 10 милиона нагоре. За жалост, примера ти е нерелевантен и по тези показатели.
Да обобщя, ако не си разбрал. Не е нужно да бъдеш участник в даден пазар или да притежаваш даден актив за да направиш извод или прогноза за такъв. Притежанието на същия, в никакъв случай не прави никой по добър в изводите .
Не коментирам дилемата, НИ или злато , поста ми засяга само цитата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе разбирам защо в тази тема правим сравнения всичко към НИ ? Темата е съвсем различна " Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? "
хихихихи
нали гледаме в най удачното и ''инвеститорското''
какъв е смисъла да гледаме поскъпването
във фиатни пари
като от 1200 страници назад - големите инвеститори
с по 2 гаража , една маломерка или половин панел
през пост пишат да се купува стремеглаво че инфлацията
яде фиата
сега - пак ли у фиат да смятаме печалбата
хихихих
получава се от пусто в празно
или пък вярно поста е 0,30ст
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А ако и не ти хареса да намери НИ срещу мед, после срещу кафе, срещу олио или срещу захар. За всеки период има нещо дето бие НИ, но за дълги периоди НИ бие "диверсификацията" по комодити, акции, коини и простотии. За туй се пукат от яд всички многознайковци - за 20 години под наем са направили толкоз много кинти, че не им стигат за двустайна панелка в Люлин. Същевременно най-простият бачкатор, купил тогава с кредит и продал сега, е направил повече пари от тях.
няма прост бачкатор купил с кредит тогава
а сега продал с печалба
НЯМА .
иначе нямаше да е бачкатор
може да се нахлузил за собствено живеене и да го изплаща
оттогава а и следващите 15 години
а може и отдавна да са му го взели
за туй се пукат всички брокерасти сега
че глада който се задава е по силен и от тока
хихихихихихиLast edited by Yandox; 16.09.2021, 19:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Изключително простоват довод. Ако ти каже някой , че очаква царевицата да се повиши другата година, веднага ще означава за теб , че отглежда царевица ли?
Довода ти е смешен дори и в рамките на тази темичка. Никовете които подскачат за ръст до 2029 всъщност са собственици на панелки, маломерки, наследствени къщички от баба и дядо, гаражчета и складчета . Според написаното от теб трябва да имат поне 15 20 пентхауса и въобще имоти от порядъка на 10 милиона нагоре. За жалост, примера ти е нерелевантен и по тези показатели.
Да обобщя, ако не си разбрал. Не е нужно да бъдеш участник в даден пазар или да притежаваш даден актив за да направиш извод или прогноза за такъв. Притежанието на същия, в никакъв случай не прави никой по добър в изводите .
Не коментирам дилемата, НИ или злато , поста ми засяга само цитата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Много хора купуват жилища за да живеят в тях със семействата си и не се интересуват като някой от нас от инвестиции в НИ.
Коментар
Коментар