Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Имам усещането, че форумният колега Minaiivan иска да кешира 'на дебело' и това е причината да ти е вдигнал мерника - особено след постове като цитирания.
Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.
ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеКак ви се струва това:
https://www.imot.bg/obiava-1b1741363...-sofiya-borovo
На мен много ми харесва като стил и декорация. Библиотеката им е впечатляваща.
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
ако някой хареса този апартамент и иска да го вземе с 94 000 евро по-тънко може да опита на този търг
https://sales.bcpea.org/properties/78313
имотът е същия, но квадратурата е малко по-адекватна от обявената в цитираната от ЕВго обява....
успех
ПП + че няма да плаща комисиони на брокери - вероятно ще трябва да прави принудително извеждане на собствениците, което е кофти.Last edited by bertram; 14.04.2025, 13:42.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеВие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.
ако беше купувач щеше да си благодарен на бетера, че се опитва да свали розовите очила на някои хора и съответно мотивиран купувач като тебе да може да купува на тънкото по 2000-3000к ойро метъра
реакцията ти обаче говори за едно - или си гастарбайтър набил всичко в тули и чакащ да стане супер богат или си нетен продавач - само тогава постовете на бетера може да те дразнят до толкова, че да обиждаш във всеки пост.
Last edited by bertram; 14.04.2025, 13:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
бих добавил ако успеят да го продадат на близка до тази цена - и съобразителни.
знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..
Прав си.
Лошото е, че няма втора спалня и не може да се обособи. Продават го на цената на тристаен, а той е двустаен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеКак ви се струва това:
Не ми харесва в спалнята, че е прекалено кичозно. Иначе личи, че собствениците са интелигентни хора. И богати.
знам го блока, а без парко място там наем повече от 600-650Е(оптимистично) трудно може да му вземат
наложи го на търсената цена и ще видиш, че го продават доста скъпо..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Вие сте лъжци, нали знаете. Лъжете и после ходите и си триете старите постове, понеже забравяте какво сте фантазирали и обвинявате форума че е хакнат
Лъжите и заблудите ви нанасят вреди на глупаците като кавръка, които ви слушат. Трябва да носите гражданска и наказателна отговорност за това, да си знаете.
- 1 like
Коментар
-
Как ви се струва това:
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Купуваха, когато беше илядо евра, сега на 3000-4000 евра, купувачи - нЕма, а продавачите се оглеждат като плъхове.
На Северното черноморие цените са достъпни. Гледал съм много обяви.
Коментар
-
Купуваха, когато беше илядо евра, сега на 3000-4000 евра, купувачи - нЕма, а продавачите се оглеждат като плъхове.
Позицията (купувач/продавач) формира мирогледа.
ПП не си прав - подобни луди оферти като онази , която пускаш няколко пъти просто бутат хората към имоти на тъмно зелено- там цените са други. Гледат 3000Е и тичат да сключат договор на етап преди дупка даже на 1700 и викат избихме кьоравото...и се строи и се произвежда за всички мераклии да има .. после който е за лично ще си ползва и ще се радва, който е за инвестиция ще се окаже един от многото инвестирали - да те хейтят по форумите, че им пречиш на цените
Last edited by bertram; 14.04.2025, 12:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Става дума за сложни демографски процеси, за които може би не предполагате:
1) Има много българи, които печелят добре в ЕС и си купуват имоти на морето и по родния край. И задължително имат и хубава кола.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСега като сме в Шенген отпадат и летните безумни опашки в топ сезона и може да си ходи човек за дълъг уикенд без да го мисли потенциалното чакане 2-3-4ч на отиване или връщане... поне вероятността за такова падна с 90%.. ако не напълно.
Иначе опашката от КППТо се премести на тол поста.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Кое е му е непоносимито?
В момента там е 22 градуса, а тук е като в Сибир, неслучайно не остана пукнат немец и англичанин тук. Заради гадния климат (-5 през Април, -15 зимата), всеки се изнесе.
Не може изобщо да се сравнява Гърция с България, там може да е 40 градуса 2 месеца, но вече и тук е толкова, но там нямат зима като тук. Всеки търси да му е слънчево и топло.
ПП за себе си съм решил ако купувам виличка да е в района Солун - Халкидики. Може и в някое 'непрестижно селце', но да е до морето. Път до там магистрала (почти 100%). Дълъг сезон. Липса на презастрояване с найсе етажни апарт-хотели и др, което е предпоставка за липса на точки на сгъстяване на мутро-чалгари. Сега като сме в Шенген отпадат и летните безумни опашки в топ сезона и може да си ходи човек за дълъг уикенд без да го мисли потенциалното чакане 2-3-4ч на отиване или връщане... поне вероятността за такова падна с 90%.. ако не напълно.Last edited by bertram; 14.04.2025, 11:17.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
За тези, които не вЕрат, ето:
Кило сирене - 32,71лв.
https://www.kolichka.bg/p167237-pres...uctDescription
Джуниър-ангин Близалки за деца при възпалено гърло х 8 бр. - 15,99 лв
https://aptekiviva.bg/product/djunia...br-klosterfrau
Кашкавал Каймакани от Краве Мляко 320 г 12,99 лв
https://www.ebag.bg/kashkaval-kaimak...-mliako/595694
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Стига бе човек, недей така , с лошо- ако купя 3 апартамента в кавала и ги давам под наем ще мога да си живея доста добре. В бг ако даваш този апартамент под наем- ще си живееш, ама таратанци. В интерес на истината в солун съм бил един път, кавала и крушово не ги знам къде са. Не знам какво имаш предвид мангали, но най вероятно са процентно същото като в бг. Да се върнеш от германия в бг- ............ не ми се иска да коментирам, но най вероятно има някаква причина, като тази за немските мангали не е сериозна. Особено в малките градове полицията си ги шамари доста добре, лично съм бил свидетел на 2 случая, единият беше с комшиите над мен- македонски мангали- никой не работи, една вечер бяха надули музиката- дойдоха полицаите, аз им отворих след разходка с кучето, вдигнаха едни яки- сигурно за да не ги познаят и отидоха горе, чуваше се как крещят, след това мъжа го взеха с тях, направо виеше от болка докато слизаше по стълбите, сигурно някакъв ключ му бяха направили, но наистина виеше. Върна се след 2 дни, къде е бил не знам, след това няма музика, няма глъчка, само прави деца- вече има 5
Стани член на тази група- https://www.facebook.com/groups/stuttgart.office, или на някоя от другите групи за живот в германия. Всеки божи ден има хора които искат да дойдат в германия, всеки ден. Само в градчето където живея- 100000 човека, има около 3500 работни места за каквото се сетиш, да не говорим за почасова работа. Тази сутрин гледах бнт1 - една бивша министърка обясняваше че трябвало да има държавна политика за насърчаване на заетостта като камериерка и гардеробиерка в туризма- никой не иска да работи в туризма в бг защото е сезонна заетост и щом е такава то заплатите трябва да са поне двойни. Е да, ама не- хвърлят ти 1000лв и се спасявай. и затова по добре да инвестираш в покупката на бомбе с което да застанеш пред катедралата в кьолн, отколкото да станеш камериерка в бг хотел
Извинявай пропуснах- наистина има много добри и евтини къщи в германия, за мюхен не говоря, там са цифромани
Става дума за сложни демографски процеси, за които може би не предполагате:
1) Има много българи, които печелят добре в ЕС и си купуват имоти на морето и по родния край. И задължително имат и хубава кола.
2) В Германия също има подобен имотен балон като в БГ и там не е възможно за обикновения бачкатор да купи хубав имот.
3) Нашият Ганчо е с лоша финансова култура и прави нелогични неща. Един чичо е накупил 4 съседни на неговия имоти в обезлюдено село, а семейството му не иска да ходи там. Над нас в СФ се продаде голям апартамент за 230 000 евро. Новите съседи са прости (вече си говорих с тях), но жената чака трето дете. Със сигурност не са учили висше, то личи по начина на говорене. Правят много боклук с ремонта си, а дори не казват едно "извинявай".
Така че демографската ситуация в БГ сигурно ще се обърне с подобряването на жизнения стандарт.
Last edited by Evgo; 14.04.2025, 17:23.
Коментар
Коментар